2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

anladım canım inş olmasın bi sıkıntı bundan sonra
ya seni görünce sanki seni yıllardır tanıyormuşum gibi hissettttim ben biliyormusun
yüzün öyle geldi bana nedense...
çok tatlı bi yüzün vardı ama söylim:21:
bendede şüphelendiler şekerden parmaklarımdan şeker testi yapmaktan uyuşmştu artık
ama çıkmadı çıksa bide o dert olcaktı
alştım artık tuzsuza razıyım yeter ki kuzum bırakmasın beni
zor kavuştum ben bu yavruya..

Bende sıkıntı çok canım ama bebeklerim için herseye razıyım
Ay canım benım sagol dunya ne kadar kucuk dımı sana ılk yazdıgım aklıma geldı sen oldugunu anlar anlamaz degerın dusuktu tuttumu tumadımı dıe endışelenıyordun ben sana onunla ılgılı yazmıştım sonrada karsılasacakmısız allah buyuk bebeklerımız oluncada görusuruz belkı benım var senın gıbı hastane arkadaslarım görustugum
Ya ıkız olunca hormonlar bıraz daha fazla calışıo yada calışmıo hersey çıkabılıo olsun napalım onlar ıçın deger herseye
Uzulme artık haftan guzel bende senın haftana gelsem bıraz rahatlıcam
Hepimiz öyle canım benımde kayıplarım var allah yasatmasın kımseye
Sen bı gıt bakalım polıklınıklerı de ıyımı randevu ışını falan nasıl halledıceksın bende ona göre senden öğrenır gelmeye çalışırım

benimde bu ay başlıycaktık kısmet olmadı ama yine bu ayın 29 adet olmam gerekiyo ayın 31. dede başlıycaz inşlh bizim hiç bir sornumuz yok ama ben çok yıprandım ve bölelikle tüp bebeğe karar verdik aynı zamandada dr tavsiyesiyle psikoloğa başladık bu gün ilk günümüzdü bakalım faydalı olucakmı ben fulya bahçeci merkezine gidiyorum sizlerde varmı sorunu olmayıp tüp bebeğe başlıycak olanlar???

Gulsum canim, buyuk gecmis olsun tekar, cok sukur sende bebeginde iyisiniz.., dahada iyi olcaniz, olcaz ins.
kizin baya buyumus arkadasim,,,:nazar::nazar::nazar::nazar: kilolari cok iyi...sagliklarida yerinde cok sukur, boylede devam eder, keske bende sistimde o kadar, kilom birden firladinda hemen gitseydim belki benim kizimda bugun yasiyor olcakti... Nasip, doktorlar icin Pazartesi'yi bekle demek cok kolay, ama bizim icin saniiylerin bile nasil geciceni dusunmuyolar bile....

annnecin en guzel bakar sana simdi, morel olur,,, keske diycem yine benimde annem yanimda olabilseydi...

Slm Hamisler

Herkes cok iyi amslalah, bebeler muhtesem,,, Cok sukur, guzel haberlerinizi okudummu bende sevincten dort kose oluyorumm... bende sali bir gelsede bebemi gorsem diye bekliyorum, ama cok sukur oglum kipir kipir, artik hastane Acillerine gitmekten ansizin oglum kurtariyor beni, iki okusuyorum hadi oglum oyna icim rahatlasin diyorum, tekmeliyo kerate.. Ya kizlar sizinkilerde bu haftalarda bu kadar hareketli benimki sana bana surekli oynuyor geliyor.. bazen oyle vuruyorki, yada karnimin sol tarafinda bir toplaniyorki, karnim yamuk duruyooo resmenn....

Mide yanmalri devam, ilac mecbur kalmadikca kullanmiyorum... benim riskli gebelikte normal dogumda israrci, acil bisey olmadiktan sonra normal vaktini bekliycen diyooo.... artik bekleyip gorcez hakkimizda hayirli olani ins.

Slm Hamisler

Herkes cok iyi amslalah, bebeler muhtesem,,, Cok sukur, guzel haberlerinizi okudummu bende sevincten dort kose oluyorumm... bende sali bir gelsede bebemi gorsem diye bekliyorum, ama cok sukur oglum kipir kipir, artik hastane Acillerine gitmekten ansizin oglum kurtariyor beni, iki okusuyorum hadi oglum oyna icim rahatlasin diyorum, tekmeliyo kerate.. Ya kizlar sizinkilerde bu haftalarda bu kadar hareketli benimki sana bana surekli oynuyor geliyor.. bazen oyle vuruyorki, yada karnimin sol tarafinda bir toplaniyorki, karnim yamuk duruyooo resmenn....

Mide yanmalri devam, ilac mecbur kalmadikca kullanmiyorum... benim riskli gebelikte normal dogumda israrci, acil bisey olmadiktan sonra normal vaktini bekliycen diyooo.... artik bekleyip gorcez hakkimizda hayirli olani ins.

Merhaba yağmurlu bir istanbul sabahından ,
canım sende ki mide yanması ve kocaman tekmeler bende de mevcut. hatta ben eşime dün dedim ki son bir haftadır yediğim tekmeler o kadar güçlü ki 30 haftadır tüm tekmeleri toplasam bu kadar yogunluga ulaşamazdı. seninki de kıpır kıpırmış ya demek ki bu haftala böyle en rahat ettikleri haftalar. ya da şöyle düşünüyorum artık biz de rahat bir nefes almaya başladık hani 30 lu haftalar endişeler daha azaldı ya onlar da keyiflendi :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Kardelen sanada masallah bakma sen doktorların lafına bıraz daha sabret canım yanında kımse yokmu yemegını falan nasıl yapıosun

Canimsin yalnizim ben hep
Esimde gece gunduz caliyo
Esim biseyler yapmaya calisiyo iste
Yere yatak koyduk esim basucuma peynir falan koyuyo ben oradan alip yiyiom
Evin halini falan bi gorsen cop ev oldu resmen esiminde zaten vakti yok
Bunada sukur ben hamile kaldigimdsn beri yatiyom zaten
Ilk baslardada hep kanamam oluyodu cunku
Sonra tam rahatladim kalktim rahmim kisaldi
Sonrada seker cikti cok sukur ne diyim
Bazen cok daraliyom ama simdi diyom nasil olsa 28 olduk
Gurbet boyle bisey iste
Kapimi bile acan olmuyo
Hayirlisiyla saglikli dogsunlarda
Benim seker galiba cok degilmis normalde 7 olmaliymis benim 8.1 mis
Onu fala. Takmiyom ama
Allaha emanet ol

Gulsum canim, buyuk gecmis olsun tekar, cok sukur sende bebeginde iyisiniz.., dahada iyi olcaniz, olcaz ins.
kizin baya buyumus arkadasim,,,:nazar::nazar::nazar::nazar: kilolari cok iyi...sagliklarida yerinde cok sukur, boylede devam eder, keske bende sistimde o kadar, kilom birden firladinda hemen gitseydim belki benim kizimda bugun yasiyor olcakti... Nasip, doktorlar icin Pazartesi'yi bekle demek cok kolay, ama bizim icin saniiylerin bile nasil geciceni dusunmuyolar bile....

annnecin en guzel bakar sana simdi, morel olur,,, keske diycem yine benimde annem yanimda olabilseydi...

zeynepcim sıkma canını böyle düşünme hiçbişey biizm elimizde değil keşkeler hep boş..acını anlıyorum ama işte ne desek boş..
ben herkese diyordum herkes normal normal normal diyordu şişlik kg alma bi insan 2 haftada 5 kg alır mı mantklı mı bu?
ah canım iyiki Rabbim erken farketmemi sağladı ya kaybetseydim....Allahım korusun...
ya annem güzel bakıyorda benim sessiz ve ışıksız loş bi ortama ihtiyacım var tansiyonumun çıkmaması için
anneme gelen giden çok
hele evli akrdeşim ve 6 yaşındaki oğlı 2 gündür burdaydı gece yine fena oldum anlamıyor kimse halimi
anne olsada bazen anlayamıyor işte...evime gidicem bugün yavaş yavaş yaparım yemekleri napim en azından sessiz olur..

aynen benim kuzuda çok hareketli:nazar::nazar::nazar::nazar:
30-32.haftalar böyle olcakmş ondan sonra yavaşlayacakmş gebelik.org da böyle yazıyor hafta hafta gebelikte

30-32.haftalar böyle olcakmş ondan sonra yavaşlayacakmş gebelik.org da böyle yazıyor hafta hafta gebelikte
yaa demek 32 den sonra yavaşlayacak. ayyy yok yavaşlamasın ben alıştım ve çok sevdim bu halini bebişlerin her saniye kendilerini hatırlatıyorlar:nazar::nazar:
canım kimse seni senden fazla düşünmez evinde daha rahat edersin dön evine anneciğinde yemke yapıp getiriversin sana sen daha rahat edersin.

yaa demek 32 den sonra yavaşlayacak. ayyy yok yavaşlamasın ben alıştım ve çok sevdim bu halini bebişlerin her saniye kendilerini hatırlatıyorlar:nazar::nazar:
canım kimse seni senden fazla düşünmez evinde daha rahat edersin dön evine anneciğinde yemek yapıp getiriversin sana sen daha rahat edersin.

Gurbet boyle bisey iste
Kapimi bile acan olmuyo
Onu fala. Takmiyom ama
Allaha emanet ol

Canım yaaa gurbette olanın işi çok zor Allah yardımcınız olsun. Yakın olsaydık ben sana gelirdim fazla iş yapasamda bir kap yemek biraz sohbet ederdik.

sen sık sık yaz bize buradan sürdürürüz arkadaşlığımızı yalnız değilsin unutma olur mu , hıı birde çogu gitti azı kaldı kızların gelince evin içi bir anda cıvıl cıvıl olacak kalabalıklaşacak:KK64::KK64::KK64:

Son düzenleme:
Gurbet boyle bisey iste
Kapimi bile acan olmuyo
Onu fala. Takmiyom ama
Allaha emanet ol

Gurbetlık zor canım annenlerın gelme sansı falan yokmu gelebılseler son zamanlarını rahat gecırsen
Evin halini boşver benım de öyle bebekler dogsun hersey bızım yapar dururuz takma sen kafanı işe guce sakın da yapmaya kalkma
Daralma canım az kaldı bıraz daha sabır
Bende gelenlerden sıkılıom boşver
Sekerede dıkkat edersek bışey olmaz ınsallah
Bı grıp eksıktı onu da oldum çok fenayım çok

canım kimse seni senden fazla düşünmez evinde daha rahat edersin dön evine anneciğinde yemek yapıp getiriversin sana sen daha rahat edersin.

evet dimi süper bir duygu çok şükür çokkk
evet eve gitmem gerek sesszi olsun ortam tansiyon ancak o zaman iyi çünkü..

Bende sıkıntı çok canım ama bebeklerim için herseye razıyım
Ay canım benım sagol dunya ne kadar kucuk dımı sana ılk yazdıgım aklıma geldı sen oldugunu anlar anlamaz degerın dusuktu tuttumu tumadımı dıe endışelenıyordun ben sana onunla ılgılı yazmıştım sonrada karsılasacakmısız allah buyuk bebeklerımız oluncada görusuruz belkı benım var senın gıbı hastane arkadaslarım görustugum
Ya ıkız olunca hormonlar bıraz daha fazla calışıo yada calışmıo hersey çıkabılıo olsun napalım onlar ıçın deger herseye
Uzulme artık haftan guzel bende senın haftana gelsem bıraz rahatlıcam
Hepimiz öyle canım benımde kayıplarım var allah yasatmasın kımseye
Sen bı gıt bakalım polıklınıklerı de ıyımı randevu ışını falan nasıl halledıceksın bende ona göre senden öğrenır gelmeye çalışırım

yaa nerden nereye gerçekten beta hcg 18 çıkmştı ilk şükürler olsun bugünümze valla.
evet benimde var netten çoook görüştüğüm bir bu site değil üye olduğum bi site daha var orda en az 20 arkadş var telefonla falan görüşüryrz seni çok sevdim senle görüşmeyi isterim gerçi ikimizdin durumuda belli nasıl görüşceksek:))

çarşamba 24 saatlik idrar toplayp perşembe gidicem canım bakalım halledecekmiyiz inş sorun olmaz

elif hanım var uzman dr marmarada tanştın mı hiç çok tatlı ben onu ayarlamaya çalşcam inş dr um olarak..
yazarım sana inş

Canım yaaa gurbette olanın işi çok zor Allah yardımcınız olsun. Yakın olsaydık ben sana gelirdim fazla iş yapasamda bir kap yemek biraz sohbet ederdik.

sen sık sık yaz bize buradan sürdürürüz arkadaşlığımızı yalnız değilsin unutma olur mu , hıı birde çogu gitti azı kaldı kızların gelince evin içi bir anda cıvıl cıvıl olacak kalabalıklaşacak:KK64::KK64::KK64:

canimsin sagol allah razi olsun oyle dusunmen bile yeter
simdi amacim allahin izniyle 30
insallah ozamana kadar boyle gider dua edin bana
rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Gurbetlık zor canım annenlerın gelme sansı falan yokmu gelebılseler son zamanlarını rahat gecırsen
Evin halini boşver benım de öyle bebekler dogsun hersey bızım yapar dururuz takma sen kafanı işe guce sakın da yapmaya kalkma
Daralma canım az kaldı bıraz daha sabır
Bende gelenlerden sıkılıom boşver
Sekerede dıkkat edersek bışey olmaz ınsallah
Bı grıp eksıktı onu da oldum çok fenayım çok

canim gecmis olsun
annemleri istek yaptik ama vize verirlermi bilmiyom
insan cok ariyo ama baskalarini ozellikle ailesini
size tavsiyem sakin cocuklarinizi falan yurtdisina salmayin

kızlar hiiiiiiiiiçç heveslenmeyin hareketler yavaşlayacak diye.benim sıpam öle tekmeliyorki karnımı delip çıkacak sanıyorum:KK53:.bazen çığlık atıyorum farkında olmadan.sıpam karnımda sağdan sola,soldan sağa göç ediyor resmen.eskiden aynı anda sadece tek yerde hissederdim tekmeyi şimdi aynı anda 3 yeri oynatıyor.:KK53:

yaa nerden nereye gerçekten beta hcg 18 çıkmştı ilk şükürler olsun bugünümze valla.
evet benimde var netten çoook görüştüğüm bir bu site değil üye olduğum bi site daha var orda en az 20 arkadş var telefonla falan görüşüryrz seni çok sevdim senle görüşmeyi isterim gerçi ikimizdin durumuda belli nasıl görüşceksek:))

çarşamba 24 saatlik idrar toplayp perşembe gidicem canım bakalım halledecekmiyiz inş sorun olmaz

elif hanım var uzman dr marmarada tanştın mı hiç çok tatlı ben onu ayarlamaya çalşcam inş dr um olarak..
yazarım sana inş

Sukur canım bı kavuşssak o zaman da baska telaslar olur ama bu durum sankı daha zor
Bebekler olunca görusuruz ınsallah
Insallah halledersın o ıdrar toplama ısı de bı kötu kı allah yardımcımız olsun yazarsın burdan neler yaptıgını
Bı bana çok kızan vardı o mu acaba bende erken dogum yaptım çok pımpırıklısın böyle olmaz falan dıye kızmıştı bana ben 3 gun yattım ısım öğrenemedım malesef ama o dediğim çok ılgılenmıştı nasıl ayarlıcaksın sen bı öğren bana da öğretırsın ortamı durumu

X