Slm Kizlar
Doktordan simdi geldim, elhamdullilah hersey yolunda cok sukur, randevum tehlikeli gebelik doktorumlaydi, bundan sonrada onlar devam etcem ins. bebeklerimi gordum ultrasound'da oglum agzini acip kapiyo, sonrada parmagi agzindaydi... kizim, oglumun yaninda kucucuk duruyor, malesef kalp atisi hala yokk.... ama en azindan oglum iyiymis, hersey gelisimi filan hepsi yolunda.... Doktor, eger diger bebege yani ogluma, kaybettim kizimin zarar olsaymis ilk haftalar olurmuss,,, sonraki haftalarda bir zarar verme ihtimali cok dusukmus... kizimi kaybedeli 5.hafta oldu... cok sukur simdiye kadar bisey olmadi bundna sonrada olmaz ins. hersey yolunda giderse 40.haftami bile gorebilirmisin.. suyum gelmez, kanama olmaz etc.
bekleyip gorcez, haftada bir kontrolum olcak, beni baya bir rahatlatiyor... bidahaki randevumde seker testi yapcaklar 100'luk, hayirlisi bakalim ne olcak...
Sempatikcim 26+1 itibari ile ben 66.kilo, oglum 990 gr. haftasina gore doktor kilosu gayet iyi dedi... ben 3.haftadir hic kilo almadim korkuyodum dusuk cikcak diye ama cok sukur....
Gulsum canim senin idrar tahlil sonucun su icmeyle sadece gitmez canim, suyunuda bol bol ic ama kesinlikle ilacinida kullan bir zarari olsa o riske atmazlar, obur doktorunada sor ama eminimki kullan diycekk... iltihap cok riskli canim, erken dogum en buyuk riski... kesinlikle ihmal etme...