2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

kızlar idrar testim çıkmş baktım netten
+++ 3 tane artı var 2 tane çıkardı hep şimdi 3 olmş çok mu ciddi enfeksiyon var acep ki?

şiştiiimmm kız vallaa:KK52:
:84::86::KK60::KK60::KK60::KK60:

geçmiş olsun suyu çok çok tüket bende yeni hamileyken çıkmıştı dr abartarak su iç ilaç veremem dedi. sende öle yap suyu elinden bırakma. bi ara kusasın gelir ama ilaç içmekten iyidir:KK31:

Slm Kizlar

Doktordan simdi geldim, elhamdullilah hersey yolunda cok sukur, randevum tehlikeli gebelik doktorumlaydi, bundan sonrada onlar devam etcem ins. bebeklerimi gordum ultrasound'da oglum agzini acip kapiyo, sonrada parmagi agzindaydi... kizim, oglumun yaninda kucucuk duruyor, malesef kalp atisi hala yokk.... ama en azindan oglum iyiymis, hersey gelisimi filan hepsi yolunda.... Doktor, eger diger bebege yani ogluma, kaybettim kizimin zarar olsaymis ilk haftalar olurmuss,,, sonraki haftalarda bir zarar verme ihtimali cok dusukmus... kizimi kaybedeli 5.hafta oldu... cok sukur simdiye kadar bisey olmadi bundna sonrada olmaz ins. hersey yolunda giderse 40.haftami bile gorebilirmisin.. suyum gelmez, kanama olmaz etc.

bekleyip gorcez, haftada bir kontrolum olcak, beni baya bir rahatlatiyor... bidahaki randevumde seker testi yapcaklar 100'luk, hayirlisi bakalim ne olcak...

Sempatikcim 26+1 itibari ile ben 66.kilo, oglum 990 gr. haftasina gore doktor kilosu gayet iyi dedi... ben 3.haftadir hic kilo almadim korkuyodum dusuk cikcak diye ama cok sukur....

Gulsum canim senin idrar tahlil sonucun su icmeyle sadece gitmez canim, suyunuda bol bol ic ama kesinlikle ilacinida kullan bir zarari olsa o riske atmazlar, obur doktorunada sor ama eminimki kullan diycekk... iltihap cok riskli canim, erken dogum en buyuk riski... kesinlikle ihmal etme...

Geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlamaz. Neden oldugu konusunda bilgi verdi mi doktor ..Kendine çok dikkat et malum 30 lu haftaardasın artık.

Sağolun arkadaşlar. İnşallah tekrarlamaz. Eşimin kardiyoloji hocası ilgilendi sağolsun, benim geçirdiğim taşikardinin bir sebebi yokmuş bazen kalp yeni bir ritm yakalamaya çalışırmış ama sanırım benim ki sonrasında durmayı bilemedi :). İnşallah tekrarı olmaz.

Bugün araştırma hastanesine çalışamaz raporumu almaya gittim artık resmen doğum iznine ayrıldım. Bebişimi gördük çok şükür iyiymiş. Bu hafta 3 kez ultrasona girmiş olduk 3 ündede farklı doktorlar baktı, geçen c.tesi 1800 gr. çarşamba 1900 gr. bugünse 2000 gr dı. Eşim ölçümden ölçüme fark olabilir diyor, 2 günde 100 gr almış olamaz herhalde :)). Aldıysada MAŞALLAH bana :)). Boyumuzda 42 cm olmuş. İlk defa bugün amniyo sıvım ölçüldü 14 dendi. İyi olduğunu biliyorum ama ölçüm birşey ifade etmedi bana. Sizde hiç ölçülmüşmüydü amniyo sıvınız?

kızlar idrar testim çıkmş baktım netten
+++ 3 tane artı var 2 tane çıkardı hep şimdi 3 olmş çok mu ciddi enfeksiyon var acep ki?

geçmiş olsun canım.ben acayip çok su içiyorum.ve çok şükür hiç enfeksiyonum olmadı.suyun faydası büyük.hemde amniyo sıvısının azalmaması içinde çok su içmelisin.

Slm Kizlar

Doktordan simdi geldim, elhamdullilah hersey yolunda cok sukur, randevum tehlikeli gebelik doktorumlaydi, bundan sonrada onlar devam etcem ins. bebeklerimi gordum ultrasound'da oglum agzini acip kapiyo, sonrada parmagi agzindaydi... kizim, oglumun yaninda kucucuk duruyor, malesef kalp atisi hala yokk.... ama en azindan oglum iyiymis, hersey gelisimi filan hepsi yolunda.... Doktor, eger diger bebege yani ogluma, kaybettim kizimin zarar olsaymis ilk haftalar olurmuss,,, sonraki haftalarda bir zarar verme ihtimali cok dusukmus... kizimi kaybedeli 5.hafta oldu... cok sukur simdiye kadar bisey olmadi bundna sonrada olmaz ins. hersey yolunda giderse 40.haftami bile gorebilirmisin.. suyum gelmez, kanama olmaz etc.

bekleyip gorcez, haftada bir kontrolum olcak, beni baya bir rahatlatiyor... bidahaki randevumde seker testi yapcaklar 100'luk, hayirlisi bakalim ne olcak...

Sempatikcim 26+1 itibari ile ben 66.kilo, oglum 990 gr. haftasina gore doktor kilosu gayet iyi dedi... ben 3.haftadir hic kilo almadim korkuyodum dusuk cikcak diye ama cok sukur....

Gulsum canim senin idrar tahlil sonucun su icmeyle sadece gitmez canim, suyunuda bol bol ic ama kesinlikle ilacinida kullan bir zarari olsa o riske atmazlar, obur doktorunada sor ama eminimki kullan diycekk... iltihap cok riskli canim, erken dogum en buyuk riski... kesinlikle ihmal etme...

canım bebeğininde seninde iyi olmanıza çok sevindim.kilosuda iyi olmuş maşşallah:nazar:inş en sağlıklı zamanına kadar bekler kuzucun.

Slm Kizlar

Allahım oğlunu sağsağlim kucağına almayı nasip etsin canım:emir_bebek::nazar:
maşallah kilosuda süper :nazar: sende moralini yüksek tut biz hep seninleyiz ne zman ihtiyacın olursa..:KK70:

e- bebek . com da indirimli ürünlere tıklarsanız 99 tl ye bebek arabası var kızlar.
link atıyım dedim arıza çıkardı. sitenin adını bile düzgün yazamıyom çıkmıyo. siz birleşik yazın ok :)

Son düzenleme:
kızlar ya canım sıkkın benim kızımın hareketleri çok yavaşladı 2 gündür
yani ilk hareketler gibi pıt pıt oldu baya iyiydi göbeğim gümlüyordu
neden böyle olmştur sizce
sizdede oldu mu fark hiç
dr a gitmelimiyim?

iyi geceler arkadaşlar...
ankaralı canım ilk zamanlar hareketleri daha kuvvetli oluyor zaman geçtikce pıtırdı oluyo sanırım benim ki de aynı ,bu arada masko ya gittim bebek odası takımını siparis ettik normalde 3 hafta sonra geliyomuş benim ki 7 aylık diyince 2 hafta sonraya gün verdiler zaman yakınmis senin diye ... kızlar beyaz renk kusar dediler ben kırık beyaz yaptırdım. allahım saglıcakla gelmelerini nasip etsin yavrularımızın inşş

Son düzenleme:
iyi geceler arkadaşlar...
ankaralı canım ilk zamanlar hareketleri daha kuvvetli oluyor zaman geçtikce pıtırdı oluyo sanırım benim ki de aynı ,bu arada masko ya gittim bebek odası takımını siparis ettik normalde 3 hafta sonra geliyomuş benim ki 7 aylık diyince 2 hafta sonraya gün verdiler zaman yakınmis senin diye ... kızlar beyaz renk kusar dediler ben kırık beyaz yaptırdım. allahım saglıcakla gelmelerini nasip etsin yavrularımızın inşş

canım ne bileyim ya azaldı hareketleri kızımın iyidir inş ama korkuyorum
arada pıt pıtlar olmasa hastaneye koşarım zaten

hayrlı olsun canım bebek odanız kırık beyazda güzel olur ben tek beşik alıcam beyaz renk inş içime sinen bişey bulurum
amin cnaım sağlıcakla gelselerde kurtulsak şu korkulardan

ankaralı canım sürekli oturup dinlemiyorum yoksa insan paronayak oluyor.
koltuga uzanıyorum bacaklarımı da yükseye kaldırıyorum o zaman daha cok oynuyorlar sende dene.

ankaralı canım sürekli oturup dinlemiyorum yoksa insan paronayak oluyor.
koltuga uzanıyorum bacaklarımı da yükseye kaldırıyorum o zaman daha cok oynuyorlar sende dene.

evet aynen bende öyle-2 gündür evde değilim annmler k.validelr çarşı pazar derken yoruldum epey bi
eve geldim bu akşam duş aldım hareket etti ama eskiden başlayınca 10 dak oynardı şimdi 1-2 dak

evet aynen bende öyle-2 gündür evde değilim annmler k.validelr çarşı pazar derken yoruldum epey bi
eve geldim bu akşam duş aldım hareket etti ama eskiden başlayınca 10 dak oynardı şimdi 1-2 dak

dus alınca benimkiler de kıpırtı oluyor ama benimkiler hic 10 dk oynamadılar su ana kadar kısa süreli oluyo hep en fazla iki dakika sürüyor.Önceden tekme atınca canımın yandıgını hissediyorum ama 4 haftadır pıtır pıtır sadece doktor hersey normal dediyce üstünde durmadım .Zor bulunca anlıyorum seni insan cok dinliyor. sanki zaman da gecmiyor bir türlü bu aralar 20 li rakamlar coooooooook uzun geldi.:KK50:

X