- 10 Kasım 2009
- 155
- 6
- 46
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.941
kızlar ve güzel bebişler hepinize meraba
dün gece ankaradan sinopa gittim.1 saatte olmadı geri geldim evime.
eşimin işi vardı sinopta beraber gidelim dedi.önce uzun yol tereddüt ettim kızıma bişey olurmu diyeidoktoruma sordum saatte bir mola verip beş dakika yürü bişey olmaz dedi.çok şükür kızıma bişey olmadı ama ben mahvoldum.20 saat yol gitmiş oldum sadece 2 saat uyudum yolda.acayip pişmanım ayaklarım davul gibi şişti.aç kaldım.sinopta ramazan diye açık bir tane lokanta yok iyimi.aç sefil perişan bir yolculuk yaptım.eşimin işi çok kısaydı sonra gezeriz dedik sinopuda görmemiştim.ama gezemedik tabi geri döndük hemen yolda tesislerde yemek falan yiyelim diye.işte böyle rezil bir gün geçirdik kızımla yolda hiç oynamadı bebeğim şimdi ikimizde mutluyuz uzandık netteyiz:))
umarım sizler bizden daha güzel bir gün geçirmişsinizdir.
buarada kızlar omega 3 tablet olarak hangi markayı kullanıyorsunuz.27.haftadan sonra daha önemliymiş doktorum mutlaka kullan dedi.zaten kullanıyodum ben marincap almıştım.sonra öğrendimki balığın karaciğerinden olanlar asla tüketilmemeliymiş.gövdesinden olmalıymış.marincapın içindede yazmıyor nasıl üretildiği.içime pek sinmiyor şimdi.siz hangi markayı kullanıyorsunuz.
geçmiş olsun canım kalıp dinlenebilseydin güzel olurmuş ama üst üste olunca yol uzamış 20 saat bizim için zor tabi düşünemiyorum bile
neyse dinlenince düzelirsin nasılsa iyice dinlenin
omega ya gelince ben kullanmadığım için yardımcı olamayacağım canım benim doktorum pek ilaç verme taraftarı değil demire bile bu hafta başladık sadece onu kullanıyorum şimdilik