2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

bebekler hep aynı pozisyonda durmuyo sanırım
banada en son gittiğimde ayakları yukarda demişti 1 ay önce gittiğimdede ayaklar aşada kafa yukardaydı:KK1:o okadarda önemli değil döner demişti doktor

paşamızın adı mehmetmi olcaktı
benim kocada mehmet ya diyor şimdi tutturmuş oğlumda memet olsun
memet oğlu memet :KK37: askerde napcak bu çocuk:KK52: olmazz diye diretiyorum
sen hastanede kömüş gibi yatarken ben gider nüfus cüzdanını çıkartıırım diyo beni deli ediyo uyuzz:KK57:

oğluma adaş mı olacaksınız
yok artık bir topiğe bir mehmet yeter. :KK60:
şaka bir yana seni biraz da ben kızdırayım, kulağa hiçte fena gelmiyor mehmet oğlu mehmet :KK1:

dilerim hepimizin melekleri sağlıkla gelsin adlarıda önemli değil :nazar:

Silanaz merhaba;

İnanır mıısn şimdi bile eve birşey alacak olsam hep çifter çifter alıyorum gözüm tek olan şeylere hiç gitmiyor Psikolojik belki ama ben baya baya alıştım ikiz annesi olmaya:)

Ben dayanamayıp dün gece gittim hastaneye maşallah bebişlerimin ikiside iyilerdi oyun yapmış oğlum bana o nedenle hissedememişim. Duruşları aynen şöyle kız rahat rahat sağda yatıyor ayaklar yanda oğlumun kafası ise kızımın ayaklarının tam bitiminde ve resmen kız üstten üstten oğluma vuruyor zavallı oğlum napsın sıkışıp kalmış kımıldamıyor. doktor oyun oynuyorlar içerde dedi.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben epey telaş etmiştim hissedemeyince birini siz sakin olun nede olsa bizim gibi pat diye gidemiyorsunuz. dediğin gibi elimizden hiç birşey gelmez.
Sünneti bende düşünüyorum hastanede ama doğum haftaları ile orantılı yaptırırım diyede içimden geçiyor. erken doğarlarsa kıyamam ama vaktinde ve kilosu iyi olursa yaptırbilirim gibi.

Evet yastık çok pahalı o nedenle elim bir türlü gitmiyor almaya..

ay canım benim yaa bir kiz bir erkek he, şimdi gördüm......allah analı babalı büyütsün inşallah.....ne kadar mutlusundur kim bilir.......yüce rabbim sen nelere kadirsin.....darısı olmayanların yani bizim başımıza :))) çok mutlu oldum inan......

Kızlar tetanoz iğnenizi yaptırdınızmı bizim 20 hafta bitti daha yaptırmadık ne zaman yaptırmak gerekiyor acaba?

canım 4. ayı geçtikten sonra yaptırabilirsiniz diyor doktorlar ama tedbir olsun diye sağlık ocağı biraz erteliyor. ben ilk dozu sanırım 22. haftada yaptırmıştım.
aslında doktorlar yaptırmayabilirsiniz de diyor ben ikinci dozu yaptırmayacağım

ay canım benim yaa bir kiz bir erkek he, şimdi gördüm......allah analı babalı büyütsün inşallah.....ne kadar mutlusundur kim bilir.......yüce rabbim sen nelere kadirsin.....darısı olmayanların yani bizim başımıza :))) çok mutlu oldum inan......

canım merhaba;
nerelerdesin özlettin kendini ? çalışıyorsun diye pek giremediğini düşünüyordum bende
iyi dileklerin için teşekkür ederim darısı en kısa zamanda senin başına inşallah... evet biri kız ,biri erkek yolu yarıladık sayılır. 3,5 ay daha dursalar çok iyi olacak..

Son düzenleme:
canım merhaba;
nerelerdesin özlettin kendini ? çalışıyorsun diye pek giremediğini düşünüyordum bende
iyi dileklerin için teşekkür ederim darısı en kısa zamanda senin başına inşallah... evet biri kız ,biri erkek yolu yarıladık sayılır. 3,5 ay daha dursalar çok iyi olacak..

evet çalışıyorum....bilgisayarım da bozuldu evdeki....eşimin bilgisayarından yazmak istedim bir kaç kez bir türlü gönderilmiyrodu yazdığım mesajlar...iş yerinden yazıyorum şimdi...

evet çalışıyorum....bilgisayarım da bozuldu evdeki....eşimin bilgisayarından yazmak istedim bir kaç kez bir türlü gönderilmiyrodu yazdığım mesajlar...iş yerinden yazıyorum şimdi...

yeni tedavi var mı yakın zaman da başka merkezleride araştıracaktın sanırım değil mi?

iş için çok sevindim hem kafanı dağıtmana yardımcı olur hem de uğraş oldu :)

Allah razi olsun canim, Darisi basina, darisi tum isteyen bu yolda emek veren arkadaslarimizin basina ins. Mutluluk tarif edilmez bir duygu ama kaptirmamayada inan calisiyor, ins. rabbim hayirlisi tum arkadaslarla beraber banada kucagima almayi nasip eder, bende boyle okur okur, hamile olanlar icin sevinirdim acaba bir gun benimde olcak mi derdim canim ama cok sukur rabbim iki evlat, iki duyguyuda yasamayi nasip eder... Allah yardimciniz olsun

canım 4. ayı geçtikten sonra yaptırabilirsiniz diyor doktorlar ama tedbir olsun diye sağlık ocağı biraz erteliyor. ben ilk dozu sanırım 22. haftada yaptırmıştım.
aslında doktorlar yaptırmayabilirsiniz de diyor ben ikinci dozu yaptırmayacağım

Arkadasalr ben bu tetenozu 22 haftam bitcek hic olmadim, doktor sozunu bile etmedi... herhalde cokda onemli degil ?

canım merhaba;

hehehheh hatlar karisti, uyku olunca boyle oluyormus? Rudi'cik bebisler nasil?

ben geldimmm
k.validemlerdeydik 3 gündür yeni geldik evimize
kolumun ağrısı geçti çok şükür
geçmeyecek sanmştım:))
yarın 2.düzey usg miz var kızımı görücem diye mutluyum
ınş kızım sağlıklıdır duanızı bekliyoruz teyzelerimiz:KK3:

kızlar ve güzel bebişler hepinize meraba:KK3:
dün gece ankaradan sinopa gittim.1 saatte olmadı geri geldim evime.
eşimin işi vardı sinopta beraber gidelim dedi.önce uzun yol tereddüt ettim kızıma bişey olurmu diyeidoktoruma sordum saatte bir mola verip beş dakika yürü bişey olmaz dedi.çok şükür kızıma bişey olmadı ama ben mahvoldum.20 saat yol gitmiş oldum sadece 2 saat uyudum yolda.acayip pişmanım ayaklarım davul gibi şişti.aç kaldım.sinopta ramazan diye açık bir tane lokanta yok iyimi.aç sefil perişan bir yolculuk yaptım.eşimin işi çok kısaydı sonra gezeriz dedik sinopuda görmemiştim.ama gezemedik tabi geri döndük hemen yolda tesislerde yemek falan yiyelim diye.işte böyle rezil bir gün geçirdik kızımla:KK43: yolda hiç oynamadı bebeğim şimdi ikimizde mutluyuz uzandık netteyiz:))
umarım sizler bizden daha güzel bir gün geçirmişsinizdir.

buarada kızlar omega 3 tablet olarak hangi markayı kullanıyorsunuz.27.haftadan sonra daha önemliymiş doktorum mutlaka kullan dedi.zaten kullanıyodum ben marincap almıştım.sonra öğrendimki balığın karaciğerinden olanlar asla tüketilmemeliymiş.gövdesinden olmalıymış.marincapın içindede yazmıyor nasıl üretildiği.içime pek sinmiyor şimdi.siz hangi markayı kullanıyorsunuz.

eşimin işi vardı sinopta beraber gidelim dedi.önce uzun yol tereddüt ettim kızıma bişey olurmu diyeidoktoruma sordum saatte bir mola verip beş dakika yürü bişey olmaz dedi.çok şükür kızıma bişey olmadı ama ben mahvoldum.20 saat yol gitmiş oldum sadece 2 saat uyudum yolda.acayip pişmanım ayaklarım davul gibi şişti.aç kaldım.sinopta ramazan diye açık bir tane lokanta yok iyimi.aç sefil perişan bir yolculuk yaptım.eşimin işi çok kısaydı sonra gezeriz dedik sinopuda görmemiştim.ama gezemedik tabi geri döndük hemen yolda tesislerde yemek falan yiyelim diye.işte böyle rezil bir gün geçirdik kızımla:KK43: yolda hiç oynamadı bebeğim şimdi ikimizde mutluyuz uzandık netteyiz:))

buarada kızlar omega 3 tablet olarak hangi markayı kullanıyorsunuz.27.haftadan sonra daha önemliymiş doktorum mutlaka kullan dedi.zaten kullanıyodum ben marincap almıştım.sonra öğrendimki balığın karaciğerinden olanlar asla tüketilmemeliymiş.gövdesinden olmalıymış.marincapın içindede yazmıyor nasıl üretildiği.içime pek sinmiyor şimdi.siz hangi markayı kullanıyorsunuz.

canım bana doktor seven seas pulse omega 3 diye bişey yazdı onu kullanıyorum bayağada oldu 16. haftadan sonra başladım ben
balık yiyemiyorum diye:KK66:
bende diyorum nerde bu kız kendini yorma ayaklarını yukarı uzat kan dolaşımın hızlansın

ben geldimmm

canım yarın haber ver ne olduğunu
sağlıklıdır elif hanım merak etme sen
doya doya bak kızına resimle cd veriyorlar almayı unutma:79:

Arkadasalr ben bu tetenozu 22 haftam bitcek hic olmadim, doktor sozunu bile etmedi... herhalde cokda onemli degil ?

evet canım benim doktorumda öyle dedi. pek önemli bir şey değilmiş burda sağlık bakanlığının bir uygulaması aslında doktorlarda pek söz etmiyorlar sanırım sağlık ocakları arayıp çağırıyor. hatta sempatik arkadaşımızda bahsetmişti daha önce fransada da yokmuş böyle bir uygulama

ben geldimmm

hoşgeldiniz
dualarımız sizinle,
güzel haberlerle dönün inşaallah

X