- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
-
- Konu Sahibi Sympathique
- #2.321
aaksoyoğlu
naptın canım okudum ama fırsatım yoktu yazamadım prensesimizin böbreklerinde sorun var demiş doktor galiba
başka bi yere gidecektin gittinmi naptın çok geçmiş olsun canım ya
benim yengemede öle demişti hatta doğuma kadar öle dedi o hiçbişi yaptırmadı ama bebeğin böbreklerindede hiç sorun çıkmadı
Allah büyük canım moralini bozma inş. sapasağlam kavuşcaz yavrularımıza
Ya hayirlisi ile bende bir gorsem rahatliycam, cuma gunu ultrasound randevum var, kaldi 6 gun bugunu sayma.... hayirlisi ile artik, bende bazen cok hissediyom bazen az ama kipirdilarmi nasil seviniyorum cok sukur iyiler herhalde, ins. bizim ultrasound ta detayli olan temiz cikar... cinsiyetleride soylettirebilirsem soyletcem....
benimde 15 agustos ayrintili ultrason var
bende heyecanlaniyom simdiden allaha emanetler insallah iyilerdir
ayda bir kontrole gidiyom ben
tr deolsak ne guzel herhafta giderdik
burda 20 inci haftada soyuyolar cinsiyetini ama ben cok israr edince doktor dayanamadi
saglikli ollsunlarda onemli degil
inanki hala ruyadayim gibi geliyo bana
rabbim tamamina erdirir insallah
sanki hamile kalinca yasamaya basladim
simdi dusundukce bile aglamamak icin zor tutuyom kendimi
nasil dayanmisim bilmiyom ama allah sabrinida veriyo demekki
hergun sukrediyom gunes benim icn doguyo dunya benim icin donuyo sanki
rabbimden dilerim herkesin saglikli evletlari olur
bebek bolumune yuzumu cevirip gecerken simdi elbise begeniyom
cok sukur rabbim ne buyuksun
Silanaz ya ben daha 17 haftadayim ama cok gobegim varKArdelen Canim bende ayni sayiden sanki yeni hayatin tadini cikarmaya basladim, cokda guzel gunelrim olsada, bugunumuze cok sukur.... ebnde ayda 1 gidiyorum hatta 1 a 5 gun ustune 9 agostos'ta randevum... benim ayrintili 20 hafta'da olcak yani haftaya ins. cok sukur bugunleride gorduk...
Turkiye'de olsak oyle giderdik, ama doktorlar saglikli degil diyo, burdada 18.haftadan once cinsiyet soylemiyorlar, burda acil durum olmadiktan sonra 20 haftadan sonda ultrasoun bile vermiyorlar......
O karmasik duygular, inanamak sanirim hepimizde var, inanki her sabah kalktimda ilk isim, elimi karnima atmak, o cikintiyi, gobisi gorunce rahatliyorum, sanki karnim duzlescekmis gibi kor seytan kor olsun, insanin akli yine kotuye gidiyor ama cok sukur, mutluyum, mutluyuz rabbim tum isteyen arkaaslarimizada ansip etsin bu duyguyu.....
Silanaz ya ben daha 17 haftadayim ama cok gobegim var
Herkes cok erken cikmis diyo
Seninde ciktimi gobegin
Aman saglikli olsunlarda
Okul açma işini çok tuttum, şimdiden hayırlı olur inşallah canım. Ben de kadrolu değilim. Bende Ted kolejinde çalıştım. Sonra ayrıldım. Ayrıldıktan sonra yüksek lisansa başladım. O da bitti. Şimdi doktora istiyorum. Dili hallettim, ales kaldı. Onu da halledersem inşallah doktoraya başlayacam. bakalım artık. Daha önce bende Adana'da idim. Ama şimdi eşimin tayini nedeni ile çok uzaklarda taaaa Van'dayım. Bu yıl da burada aile hekimliğine başladı. Bakalım sonumuz ne olacak?
hayırlı cumalar arkadaşlar,bende pembe tulumlara bayıldım zaten bebek kıyafetlerinde en çok sevdigim tulumlardır.Ben daha hiçbir sey almadım elim varmıyo ama almak icin sabırsızlanıyorum .......Dün kontrolum vardı ayrıntılı usg girdim çok şükür hersey yolunda dedi doktorum kızım 416 oğlum 412 gr olmuş dedi .1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapıcam dedi.Bu arada ayaklarım çok şiş hocam beni rahatsız etmeye başladı ne yapıcaz dedim üstünde pek durmadı gebelik de olur dedi yukarıya kaldır ne kadar yüksege kaldırırsan o kadar iyi dedi içim rahatladı beni korkutuyodu ayaklarım.Bu arada benim bebeklerden biri aşagıdaymis ama aşagıda olması demek erken doğum anlamına gelmiyo dedi genelde öyle derler yok öyle birsey dedi.kızlar aklınızda ki kız isimlerini yazın kızıma isim begenemiyorum
bu arada bu ay çok dikkat ettim yediklerime 2 kilo almışım, 75 300 ekle beni sempatik
Sempatikcim, bugün itibari ile 22+0'ız. Bir kaç haftadır kilomu yazmamıştım. 20 hafta=69, 21. hafta= 69,5 ve 22. hafta= 70
Görüldüğü gibi en sonunda 70'i de gördüm. Sanırım haftalık yarım kilo alıyorum :))
bu arada dün tetenoz aşımı yaptırdım ateş ağrı yapmadı çok şükür
cenefır heedoktor haftada 450 gr. alman normal diyo
20. haftadan sonra çok hızlandı benimde kilo almam sanki
bu güne kadar 45 le 50 arasındaydı hep kilom
şuan 60 a yaklaştım kendime inanamıyorum öyle boy pos ta yok bende yakında ayak parmaklarımı göremiycem sanırım
eşim beyonce derdi bana şimdi jenifer lopeze döndün diyo popodan sebep
bende yakında akrep nalan diye sevecek ondan korkuyom:84:
ya benide çok korkutlar azcık ağrısı dışında bişey yokmuş
saol canım ya napıyım hacettepeyi aramıştım işte her isteyene bakmıyomuş perinatoloji.benim bebeğimin böbreklerindeki genişlik bayağı azmış.down sendromu gibi bi risk olması içinde başka bulgularda lazımmış.ense kalınlığı,nazal kemik kısalığı falan onlar olmadığı için riskli değil dedi telefonda.dün başka hastaneden randevu aldım artık ancak çarşambaya alabildim onuda vermiyolardıda ısrarla aldım artık.istediğim doktor çok yoğun biri.bakalım o nediycek memnun kalırsamda ona devam edicem inş.ama hacettepenin söyledikleri biraz içimi rahatlattı.
Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin yavrulamızı bize bağışlasın inş canım
Hıc canını sıkma eger en baslarda hatırlıyorsan benım bebegım 11 haftalıkken bebegımın bobreklerı ıcın bır suru sey soyledıler hatta almamız gerekıcek dedıler sonra baska doktora gıttım ve hıc bısey yok dedı dunde 22.hafta detaylı ultrasona gırdık cok sukur bebegımde hıc bısey yok en ıyı ornek ben varım karsınızda o zamanlardakı endıselerımı paylasmısdım sızınle her soylenenı kendıne dert etme Allah a dua et ve baska doktora da mutlaka gıt ıcın rahat etsın canım.
günaydın kızlar maaşallah bi kaç gün girmedim coşmuş sayfalar
okuyamadım valla gözlerim ağrıdı:)
herkes iyi çok şükür
bizde iyiyiz kızımla
eve bu sabah geldik
bu arada hani dişim ağrıyordu ya dr um dan yazılı isin aldık
antibiyotik alıyorum şuan
bitince gidicez eğer enfeksiyon geçti ise dişim çekilcek
sanırım aranızda ilk diş sorunu yaşayan ben olucam
dua edin kötü bişey olmadan atlatayım
doğum dan korkmuyorum dişten korkutuğum kadar
bebeğime bişey olmasın yeter
inşallah şu diş sorununu kökten halledersin canım ya valla öle yazdıkça bana ağrılar giriyo
doğumuda görmedik daha korkmuyorum deme istersen şimdiden
ben salı dr a gidicem normalmi yoksa sezeryanmı öneriyo bi sorucam bakalım:18:
doktor haftada 450 gr. alman normal diyo
20. haftadan sonra çok hızlandı benimde kilo almam sanki
bu güne kadar 45 le 50 arasındaydı hep kilom
şuan 60 a yaklaştım kendime inanamıyorum öyle boy pos ta yok bende yakında ayak parmaklarımı göremiycem sanırım
eşim beyonce derdi bana şimdi jenifer lopeze döndün diyo popodan sebep
bende yakında akrep nalan diye sevecek ondan korkuyom:84:
ınş canım yaa bi atlatayımda ınş rahatlayacağım.
işte diş çektrdim biliyorum acısını
zaten derler ya diş ağrısı kabir azabı diye
bide eğer bi kadın doğum yapıyorsa bırakın doğursun ama dişi ağrıyorsa dr a götürün diye
ordan yola çıktım yani:))
canım ben sordum dr um biz tüp baby leri sezeryan yapıyoruz ama hasta normal yapıcam dersede kabul eidyoruz dedi
bende zaten sezeryn istiyorum dedim öyle konştuk geçen gitmemde
15 gün önce alırız dedi dr um.