2011 Kasim-Aralik Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

rosesteel kullanıcısından alıntı
Ay canım sorma, bizde eşimle esmeriz. Biz bir de birbirimize benziyoruz eşimle. Kızımı tahmin edebiliyorum, esmer çekik gözlü fındık burunlu çok şeker bir kız olcak heralde. Artık doğumdan sonra bebişlerin resimlerini paylaşırız.

bella_83 kullanıcısından alıntı
ay size benziyoruz bizde
çekik göz burun esmerlik inşallah bize benzer diyorum bende

ay kızlar bizde tam tersi eşimde bende bembeyazız.ikimizde kiloluyuz.pamuk gibi geziyoruz işte:KK1:
ama bizide çok benzetirler.hatta kayınbabamla birlikte görenler beni ah rızacım kızın vardıda niye haber vermiyosun.benim bir oğlan var kız arıyodum demiş:KK60::KK60:beni kayınbabamdan istiyo adam:KK52:hep kardeşmisiniz derler.onun için yok sana benziycek yok bana kavgasına girmiyoruz biz.mecburen ikimize benzeyecek artık.ama eşim şeye takmış durumda bizim yumurtalar spermler ya karıştıysa deyip duruyo:KK1::KK1:
buarada çekik gözü çok severim.eşiminde benimde kocaman gözlerimiz var:)

ne güzel pamuk gibi bi kızınız olacak :)
bende ilk başlarda diyodum eşime benim 19 yumurtam vardı olgun sadece 4 ünü topladılar
kalan yumurtalarım nerde diye :KK9:
oda saçmalama anası babası en belli çocuklar bizimkiler diyodu :KK9:

:KK9::KK9::KK9: demesi tabi onlar icin kolay olur
aynen valla benimde bedenime gore nerdeyse 2 beden buyuk vucudumda en cok rahatsiz oldugum yer :KK43: hep diyorum esime bebegi emzirdikten sonra estetik olup kucultturcem diye:KK1:
benimkilerde baya buyuduya :KK51:

canim sen sanirim bunlari diyosun dimi

Soutien-gorge grossesse et allaitement Bea blanc - Soutien gorge grossesse - Vêtements grossesse - Envie de fraises

ya kızlar benimde göğüsler felaket bende aynen senin dediğini diyorum sempatikçim.emzirme işi bi bitsin gerçekten küçülttürecem ben.sırtım omuzlarım çatlıyo artık ağrıdan.bide söyleyince inanmıyolar ay ne güzel işte diyolar gelde bana sor diyorum.şimdi hele hiç çekilmiyo iyice büyüdü.buarada süt gibi bişey geliyomu sizden.benden ucuna dokununca baya bi geliyo.

insanin yapacak biseyi yoksa boyle aksama kadar bilgisayarda kaliyo, esim 8.30 da gidip 8.30 da geliyo,giderken arkadan kapiyi kilitleyip pencereden atiyo bana anahtari :) yani bilgisayardan baska bi isim yok aksama bi kap yemek pisirsem o

yani demem o ki gelene hosgeldin gidene gule gule diyorum :)

bugun baya resimli bi gun oldu, benimde onceden alip buraya degilde baska bi topige ekledigim bebisimin cicilerini ekleyim gormus olursunuz

0 Aylik

1 Aylik

6 Aylik

9 ve 6 Aylik[/

oooo sempatikçim sen alışverişi tamamlamışsın gibi gözüküyo.hepsi çok güzeller:KK69: iyi günlerde giysin inş bebişin.

evet canım okul öncesi benim gerçi seneye evde olucam
ben kolejdeydim zaten kadroda tayinim adanaya çıkınca gitmemiştim
seneye bi okul açma niyetim var bakalım olursa
kızımla gider geliriz artık:KK66:
sen kadrolu musun ? bide hangi şehirdesin

Okul açma işini çok tuttum, şimdiden hayırlı olur inşallah canım. Ben de kadrolu değilim. Bende Ted kolejinde çalıştım. Sonra ayrıldım. Ayrıldıktan sonra yüksek lisansa başladım. O da bitti. Şimdi doktora istiyorum. Dili hallettim, ales kaldı. Onu da halledersem inşallah doktoraya başlayacam. bakalım artık. Daha önce bende Adana'da idim. Ama şimdi eşimin tayini nedeni ile çok uzaklarda taaaa Van'dayım. Bu yıl da burada aile hekimliğine başladı. Bakalım sonumuz ne olacak?

Merhabalar bayanlar biz hala evimize önemediğimiz için sık giremiyorum. Şimdide Bursa da görümcemlerdeyiz. Dün buradan da alışveriş yaptım bebişime banyo havlusu falan aldık. Sempatikçim aldıkların çk tatlı şeyler Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin. Valla benim göğüslerde sütü geçtim daha hiç büyüme yok. 25. haftadayız tık yok henüz :). Bende büyümelerine çok hevesleniyordum :KK9:. Emzirme yastığı alan var mı aranızda hani şu büyük daire şeklinde olanlardan ben ist deyken aldım onlardan, bence kullanışlı birşeye benziyor. Dün Buradan birde beşik aldık ben kısmetse 5 aydan sonra oda almak istiyorum o yüzden çok pahalı birşey istemedim işlevsel ve rahat olsun diye düşündüm sadece 70 tl ye aldık. Sonrada kısmetse büyüyen yatak olanladan krem rengi bir oda istiyorum. İnşallah o günleride görürüz.

Okul açma işini çok tuttum, şimdiden hayırlı olur inşallah canım. Ben de kadrolu değilim. Bende Ted kolejinde çalıştım. Sonra ayrıldım. Ayrıldıktan sonra yüksek lisansa başladım. O da bitti. Şimdi doktora istiyorum. Dili hallettim, ales kaldı. Onu da halledersem inşallah doktoraya başlayacam. bakalım artık. Daha önce bende Adana'da idim. Ama şimdi eşimin tayini nedeni ile çok uzaklarda taaaa Van'dayım. Bu yıl da burada aile hekimliğine başladı. Bakalım sonumuz ne olacak?

Ben de bitlis adilcevazda görev yapmıştım güzel yerler oralarda. İnşallah doktoranıda güzelce tamamlarsn.

hayırlı cumalar arkadaşlar,bende pembe tulumlara bayıldım zaten bebek kıyafetlerinde en çok sevdigim tulumlardır.Ben daha hiçbir sey almadım elim varmıyo ama almak icin sabırsızlanıyorum .......Dün kontrolum vardı ayrıntılı usg girdim çok şükür hersey yolunda dedi doktorum kızım 416 oğlum 412 gr olmuş dedi .1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapıcam dedi.Bu arada ayaklarım çok şiş hocam beni rahatsız etmeye başladı ne yapıcaz dedim üstünde pek durmadı gebelik de olur dedi yukarıya kaldır ne kadar yüksege kaldırırsan o kadar iyi dedi içim rahatladı beni korkutuyodu ayaklarım.Bu arada benim bebeklerden biri aşagıdaymis ama aşagıda olması demek erken doğum anlamına gelmiyo dedi genelde öyle derler yok öyle birsey dedi.kızlar aklınızda ki kız isimlerini yazın kızıma isim begenemiyorum:KK69:
bu arada bu ay çok dikkat ettim yediklerime 2 kilo almışım, 75 300 ekle beni sempatik

Son düzenleme:
hayırlı cumalar arkadaşlar,bende pembe tulumlara bayıldım zaten bebek kıyafetlerinde en çok sevdigim tulumlardır.Ben daha hiçbir sey almadım elim varmıyo ama almak icin sabırsızlanıyorum .......Dün kontrolum vardı ayrıntılı usg girdim çok şükür hersey yolunda dedi doktorum kızım 416 oğlum 412 gr olmuş dedi .1 ay sonra gel şeker yüklemesi yapıcam dedi.Bu arada ayaklarım çok şiş hocam beni rahatsız etmeye başladı ne yapıcaz dedim üstünde pek durmadı gebelik de olur dedi yukarıya kaldır ne kadar yüksege kaldırırsan o kadar iyi dedi içim rahatladı beni korkutuyodu ayaklarım.Bu arada benim bebeklerden biri aşagıdaymis ama aşagıda olması demek erken doğum anlamına gelmiyo dedi genelde öyle derler yok öyle birsey dedi.kızlar aklınızda ki kız isimlerini yazın kızıma isim begenemiyorum:KK69:
bu arada bu ay çok dikkat ettim yediklerime 2 kilo almışım, 75 300 ekle beni sempatik
Maşallah canım her şeyin iyi olmasına sevindim. Darısı başımıza..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman olmuş bebişlerin ohhh ne güsel..
Canım bebeğin aşağıda olması ile plesantanın aşağıda olması farklı şeyler mi acaba şimdi bende bunu düşünüyordum çünkü benim de plesantalardan biri aşağıdaymış dikkat etmemi kendimi yormamamı söylemişti geçen hafta..İnşallah haftaya gittiğimde yukarı çıkmış olacak bebişim..
Bende henüz hiç bir şey almadım bebişlere dayanabilirsem 6.aydan sonra alacağım..
Kız ismi benim aklımdakiler; Nisa,Öykü,Nas, İrem, İlayda,Asya,Azra...

Sempatikcim, bugün itibari ile 22+0'ız. Bir kaç haftadır kilomu yazmamıştım. 20 hafta=69, 21. hafta= 69,5 ve 22. hafta= 70

Görüldüğü gibi en sonunda 70'i de gördüm. Sanırım haftalık yarım kilo alıyorum :))

Kizlar doktora gittim
Onceki ultrasonlarda biri hep hareketli digeri hareketsizdi
Hareketsiz olan kizmis ama oburunu goremedi
Allah hepimize saglikli hayirli evlatpar versin
Yazmiyorum ama hergun okuyorum sizi
Allaha emAnet olun

Maşallah canım her şeyin iyi olmasına sevindim. Darısı başımıza..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
kocaman olmuş bebişlerin ohhh ne güsel..
Canım bebeğin aşağıda olması ile plesantanın aşağıda olması farklı şeyler mi acaba şimdi bende bunu düşünüyordum çünkü benim de plesantalardan biri aşağıdaymış dikkat etmemi kendimi yormamamı söylemişti geçen hafta..İnşallah haftaya gittiğimde yukarı çıkmış olacak bebişim..
Bende henüz hiç bir şey almadım bebişlere dayanabilirsem 6.aydan sonra alacağım..
Kız ismi benim aklımdakiler; Nisa,Öykü,Nas, İrem, İlayda,Asya,Azra...

amin canım insalllah ,bilmiyorum ki cannım ikiside aynı şeymi böyle dedi doktorum .bu arada nisa ismi hoşuma gitti

kızlar ne güzel resimler eklenmiş ciciler gösterilmiş :21: maşallah size:nazar:

ben daha bi tane zıbından başka birsey almadım:KK59: alsammı almasammı kararsızım :44: Allah hepimzinkine sağlık versin ama eve gelmeden inanmıvam bebeğim olduğuna gibi geliyo:44:

bu aralar bebek ölümleri çok duydum:KK59: o yüzden hep doğunca alırım diyorum ozmanda yetiştiremem offf kötü düşünmeyim ben yinede yavaş yavaş alıyım

maviii maviii masmaviii ciciler:21:

bu arada beyaz beşiğe bayıldımmm:KK54:bende mobilya beşik düşünüyorum odası olcak oğlumun ama yanımada ufak bi beşik alcam. lilaya boyadık bizde odasını:21: şimdi boşboş duruyo yavaş yavaş dolcak inş.:21:

Kizlar doktora gittim
Onceki ultrasonlarda biri hep hareketli digeri hareketsizdi
Hareketsiz olan kizmis ama oburunu goremedi
Allah hepimize saglikli hayirli evlatpar versin
Yazmiyorum ama hergun okuyorum sizi
Allaha emAnet olun

Ya hayirlisi ile bende bir gorsem rahatliycam, cuma gunu ultrasound randevum var, kaldi 6 gun bugunu sayma.... hayirlisi ile artik, bende bazen cok hissediyom bazen az ama kipirdilarmi nasil seviniyorum cok sukur iyiler herhalde, ins. bizim ultrasound ta detayli olan temiz cikar... cinsiyetleride soylettirebilirsem soyletcem....

kızlar ne güzel resimler eklenmiş ciciler gösterilmiş :21: maşallah size:nazar:

ben daha bi tane zıbından başka birsey almadım:KK59: alsammı almasammı kararsızım :44: Allah hepimzinkine sağlık versin ama eve gelmeden inanmıvam bebeğim olduğuna gibi geliyo:44:

bu aralar bebek ölümleri çok duydum:KK59: o yüzden hep doğunca alırım diyorum ozmanda yetiştiremem offf kötü düşünmeyim ben yinede yavaş yavaş alıyım

maviii maviii masmaviii ciciler:21:

bu arada beyaz beşiğe bayıldımmm:KK54:bende mobilya beşik düşünüyorum odası olcak oğlumun ama yanımada ufak bi beşik alcam. lilaya boyadık bizde odasını:21: şimdi boşboş duruyo yavaş yavaş dolcak inş.:21:

Canim Negatif dusunursen inanki hic bir igne almamamn lazim, ama inanki aldiklarinda san o kadar cok umut, mutluluk veriyorki hersey Allah'tan o yuzden ben daha cinsiyetlerini bilmeden aliyorum, cunku mutlu oluyorum.... musriflikte yazpmiyorum, kotu dusuncelerde beynimden gidiyor, o kiyafetlere baktikca sanki daha cok sahabileniyor, inaniyor insann, benimde yavrum, yavrularim olcakk.. son ana birakilmamali bence...

Canim Negatif dusunursen inanki hic bir igne almamamn lazim, ama inanki aldiklarinda san o kadar cok umut, mutluluk veriyorki hersey Allah'tan o yuzden ben daha cinsiyetlerini bilmeden aliyorum, cunku mutlu oluyorum.... musriflikte yazpmiyorum, kotu dusuncelerde beynimden gidiyor, o kiyafetlere baktikca sanki daha cok sahabileniyor, inaniyor insann, benimde yavrum, yavrularim olcakk.. son ana birakilmamali bence...

haklısın canım aslında
ama işte insan korkuyo evimize sağsağlim gelebilecekmiyiz bebeim sağlıklı olcakmı falan filan off:KK59:

süreekli dua ediyorum Allahım oğlumu bana bağışla ona sağlık ver diye
Rabbim hepimizin yaavrusunu bizlere bağışlasın:nazar::emir_bebek:

bu arada ben fanatik beşiktalı olduğum için hastane çıkışını beşiktaşlı düşünüyorum doğuştan fanatik yakışır oğlumaa:21::21:

aaksoyoğlu

naptın canım okudum ama fırsatım yoktu yazamadım prensesimizin böbreklerinde sorun var demiş doktor galiba

başka bi yere gidecektin gittinmi naptın çok geçmiş olsun canım ya

benim yengemede öle demişti hatta doğuma kadar öle dedi o hiçbişi yaptırmadı ama bebeğin böbreklerindede hiç sorun çıkmadı

Allah büyük canım moralini bozma inş. sapasağlam kavuşcaz yavrularımıza:KK19:

X