• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Nerede bu kasım anneleri size sesleniyorum gelinde şenlensin buralar:52:

bir sorum olacak benim 20 gündür devam eden bir reglli değil ama kahverengi şeklinde olan bir durumum var:S
Neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?Bir de agzımda eşkimsi paslı bir tat var neye yorabilirm :52:
cnm benım hayrlısıı inş. gönlüne göre olur

Dilek hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeYani brunchhhhhhhh tayken filan hamileymissssssssss .....
cnmmmmmmmmmmmmmm nasıllllll sevndm tebrik ederım fatih abide nasıl seviodu cocukları ay dileğe cok yakışır hamilelk hadii baklm aynı dönem dogumunuz :1:
Naber eemireamade.....
seninle bı hesaplaşmamız vardı hatırlıyor musun:1:
hamilelikten ben cok bitirmedim de..10 tane filan olunca hemen yollicam..10 tane filan olsun da bı anlami olsun kargonun onun bunun..su hamilelik sınavlar şehir disi durumlar sekteye uğrattı biraz ondan yani..yakında şey yaparız onu.....:34::34:
ne hesabı kızzzzzzzzzzzzz

bunun gibi olup düşükle sonuçlanan 2 tane olayım olunca insan ister istemez sorun edyor ve sonunda kürtaj bile oldum yani düşün gerisi onun psikolojisini 7 sene de ben neler çektim neler:43:

cnm üzülme erkekler böyle Allah verecekse korur yıpratma kendini

emireamade hosgeldn ne zamndr yoksun

asuu cnm cok gecmiş olsun bebeklere ii bak :9:

güanydın herkese,,dün biz ilk kez 2-3 adım attık.. daha doğrusu yürüyordu ama tek başına korkusu vardı şimdi oyun yapar gibi hadi anneye koş diolar gelip sarılıo bana.. ama o kadar tatlı kii bazen ayaklarını ilerletmeyi unutuo yavrum telaş yapıo.. bakalım inş yavaş yavaş biz de yürürüz..az çok bi kaç kelime sölüoruz.biraz yavaş bi çocuğunuz sanırım biz..sağlığı yerinde olsun da...
Tebrikleeeeeerr...gec olsun güç olmasın...bizim olsun temiz olsuuuuunnnn
Kızlar biz geldik manavgattayız sizleri çok özledik kayınvalidemlerde internet olmadıgı için giremedik .biz izmirde happy ile görüştük erdem çok tatlı uykudan uyanınca bizi görünce bir afalladı e birde zeynebim ciciler yapıor merhabalar göz kırpmalar falan baktı erdem yüz vermioo cafedeki garsonlara etraftakilere şirinlikler :)güzel oldu görüşmek antalyaya geldigindede bir buluşma yaparız artık .manavgata gelen olursa muhakkak beklerim görüşelim .zeynep ve ben depresyondayız ev bana yabancı geldi 1ay annemler kayınvalidemler derken zeynep çok mutluydu şimdi kızıma tek başıma nasıl yeticem diye kara kara dşüşünüyoruz bi sürü iş de beni bekliyor eşimde cuma başlıycak işe o zaman tam yanlız kalıcagız:(kendinize ve kuzulara iyi bakın
Her zaman bekleriz canim izmir e..yalniz bu sefer evimde ağırlarım ona gore...bu arada herkesle en cok tanısan ben ve oğlun sanirsammmmm..olllleeeeeeeeeeeeyyyyyy bizeeeee
Keske yüzünü de görseydik..canim bak bunu ihmal etme..gecen zaman rahmindeki yavruyu etkilemesin..progestan ile hersey düzene girebilir..bı gitseydiniz hastaneye yaaa..
cnm benım hayrlısıı inş. gönlüne göre olurcnmmmmmmmmmmmmmm nasıllllll sevndm tebrik ederım fatih abide nasıl seviodu cocukları ay dileğe cok yakışır hamilelk hadii baklm aynı dönem dogumunuz :1:ne hesabı kızzzzzzzzzzzzzcnm üzülme erkekler böyle Allah verecekse korur yıpratma kendiniemireamade hosgeldn ne zamndr yoksunasuu cnm cok gecmiş olsun bebeklere ii bak :9:
Dilek coookkk mutlu hele Fatih i görse..zaten bizden havaalanında ayrılırken erdem den ayrılacağı icin cok fazla üzülmüştü..o cok istiyordu artık bir bebek evde...Eemireamade ile hesabımız kan davasiiiiiiii..hic bulasmaaaaaaa...saka saka..onemli bı si degil yawwww

Keske yüzünü de görseydik..canim bak bunu ihmal etme..gecen zaman rahmindeki yavruyu etkilemesin..progestan ile hersey düzene girebilir..bı gitseydiniz hastaneye yaaa."

Yarın öğlen gidicem doktora eşim gelicek de nereden çıkardın hamile olduğumu kıs :52:
Yüz yasak toto yasak değil ki:)

Hayırlısı artık...

Eyüp le geçen diyaloglarımız...

ben:Eyüp dur
Eyüp:Dur
ben:dur
Eyüp:dur
.
.
.
.
Eyüp:durdum
----
ben:Eyüp kaka bitti mi
Eyüp :hayır anlamında kafa sallar
Ben:Bitti mi
Eyüp:bitti dudakları uzarak :52:
----
dün akşam oldu bu olay da:52:
teyzemin oğlu:Eyüp bak yapma kızıcam
Eyüp:Eller belde noluyoo:52:
Sonra arkasına döner ve başlar ağlamaya :52:

Hayırlısı artık...

Eyüp le geçen diyaloglarımız...

ben:Eyüp dur
Eyüp:Dur
Eyüp:dur
.
.
.
.
Eyüp:durdum
----
ben:Eyüp kaka bitti mi
Eyüp :hayır anlamında kafa sallar
Ben:Bitti mi
Eyüp:bitti dudakları uzarak :52:
----
dün akşam oldu bu olay da:52:
teyzemin oğlu:Eyüp bak yapma kızıcam
Eyüp:Eller belde noluyoo:52:
Sonra arkasına döner ve başlar ağlamaya :52:
Vay vay adam olmuş eller belde....

Baba yasağuı var :52:

yarın dananın kutruğu kopacak :52:
Babaya laf yokkkk..babalara laf yok...onlar ne derse doğru...
benim esimin su internet ve forum hakkında yaptıgı bütün teoremler hipotezler yorumlar hepppppppp doğru çıktı ve hala da çıkıyor...babalar bı şey diyosa doğrudur vesselammmm

Babaya laf yokkkk..babalara laf yok...onlar ne derse doğru...
benim esimin su internet ve forum hakkında yaptıgı bütün teoremler hipotezler yorumlar hepppppppp doğru çıktı ve hala da çıkıyor...babalar bı şey diyosa doğrudur vesselammmm

emir büyük yerden :52:
Ne gibi mesela??

emir büyük yerden :52:
Ne gibi mesela??
BUlusunca anlatırım kisssss...bosver simdi...
mesela sunu diyim sadece...taaaaaaa en bastaaaaaaannnn sprey in dolandırıcı olduğunu söylemişti..vallaha bak..taaaaaa ramazan bayramı ..hastaneye bile yattı demeden once..esim burayı yazdıklarımı yazılanları benle beraber okur hep..hep bı yorum yapar..hep de doğru çıkar...

Son düzenleme:
BUlusunca anlatırım kisssss...bosver simdi...
mesela sunu diyim sadece...taaaaaaa en bastaaaaaaannnn sprey in dolandırıcı olduğunu söylemişti..vallaha bak..taaaaaa kurban bayramı ..hastaneye bile yattı demeden once..esim burayı yazdıklarımı yazılanları benle beraber okur hep..hep bı yorum yapar..hep de doğru çıkar...

:)
Hayırlısı bakalım ne zaman buluşuyoruz ki :52:

Back
X