kızlaaar merhabaaa....
nasılsınız bakalım.. herkesin bebişleri iyi mi? hamişlerimiz nasıl? yeni hamiş haberi var mıı? hala 3 temiyiz..
uzuun bir aradan sonra yine buradayım.. tilkinin dönüp dolaşıp geleceği kürkçü dükkanım burası benim sanırım.. bağımlılık yapıyorsunuz beni buraya bağlıyorsunuz resmen..
biz oğluşla çook iyiyiz çok şükür.. aşırı titizlikleri ile uğraşıyorum.. koşarken halıya ayağı takılsa dönüp halıyı düzeltiyor, yemek yerken ağzının kenarına bir şey bulaşsa hemen silinecek yoksa ağzındaki lokmayı yutmuyor... off offff... doğduğundan beri tam 3 koli kutu mendil harcamışız, bu hafta sonu da 4. koliyi aldı eşim.. şaka gibii.. ve artık kesinliklee eminim ki Emir solak.. herşeyi kaşığı, çatalı, kalemi hep sol eliyle tutuyo heeeep...
Emir tip olarak aynı babası, face kullanan arkadaşlar çok iyi bilir.. çook dua etmiştim erkek olduğunu öğrenince babasına benzemesi için.. ama sadece tipi babasına benzesin huyu bana benzesin demiştim.. bu kadar olur kiii kesinlikle tip baba, huy ben.. şaka gibi bir karışım oğlumuz var.. çok seviyorum onu çookk.. bu duruma bir ara çok takılıyordum gerçi itiraf etmeliyim, sokakta Emiri seven teyzeler ' ayyy kızım ne tatlı çocuk, kimin bu?' dediklerindee yani.. benim desem bi dert demesem başka..
yani bana azcık benzese miydi acaba diyordum ama yok, böyle o kadar tatlı kii...
tatlı olmayan kuzu var mı ki?
böyle işte bu ara bol bol resim yapıyoruz oğlumla, bool bool okuyorum ama sanki bu çocuğun gelişimine yetişemiyorum bile gibi geliyor.. hergün bana yeni bir şey öğretiyor bu çocuk.. bazen boşuna okuyorsun ben hiçbirine benzemem, beni yaşa dercesine davranışları oluyor, içime geri sokasım geliyor sıkıp öperkeen..
neyseee uzatmayım okurken sıkılmayın.. azcık geçmişe bakınayım bakalım neler olmuş yokluğumda.. kuzularınızı da sizi de öpüyoruumm.. görüşürüüz...