• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Geçen gün terliği Eyüp ağzına soktu.Bende elinden alıp totosuna vurdum seni böyle böyle döverim dedim.Bİr kaç gün sonra eşime diyor ki dövdü dövdü:D Diyorum ki kim dövdü sen sen :D Eşimde soruyor döveyim mi anneyi Eyüp beyimiz de döv döv demeye başladı:D Ne kadar akıllılar hiçbir şeyi unutmuyorlar:) Eşimde neden yaptın ki diyo bir an inandı:)Yok ya dedim onun iyiliği için anlasın biraz dedim bir daha yapma dedi :D

Nerde kaldiiiiiiiiiikkkkkk

Dun eylemsura ve tatlı kızı Zeynep ile bulustuuuuuuukkkkk tanistiiiiikkkkk
hediyemizi aldiiiiiiikkkkk

Cok tatlı anne de kızı di..
zeynep bütün buluşma boyunca erdem i okşamak değmek oynamak sarılmak istedi ama benim oğlan bı kez bile gulumsemedi:37:
ya bu oğlan neden kızlar la hoşlasmiyor anlamadım ki..neyse ki ben annesi ile cok iyi anlaştım..

Pazar gunu Antalya ya donuyorlar..şimdilik interneti olmadığı icin giremiyor buraya..yani bir terketme olayı falan yokkkkkkkkkkk..sizleri cok da özlemiş ayrica...
zeynep cok guzel bı bebek..minik minib burnukalemle çizilmiş dudaklari var..bu kasim bebekleri zaten bı hoş yawww..gördüklerimin hepsi oyle..ama bı abiiiii tutkusu var..herkese hatta erdeme bile bütün aksam abiiiiii dedi durdu :37:
herkese gülücükler isveler nazlaaaarrrr :nazar::nazar::nazar:

İnsallah antalya da da gorusuruz eylemcim...

bizde bekliyoruz alperen oynayacak arkadaş istiyor artık hasta değiliz çok şükür iyileştik....

Kıslar bana akıl verin mide bulantım ve baş dönmem ve sıcak basması var bunlar neye alamettir:S

kan testi vede bir kadın doğumcuya işaret gibi geldi hadi hayırlısı bakalım ilki tedavi ile demiştin sanırsam buda kendiliğinden olmuş ne güzellll

evimde değilim şimdi bir kaç gün daha geçsin bkalım o zaman giderim bir doktora.Şu anda dedeme bakıyorum teyzemlerde kalıyor normalde onlar bir yere gittiler dedeme bakmak da bana düştü:)Evime geçeyim
Evet ilki tedaviyle oldu ondan da hani korunmak istemedi eşim bana da izin vermedi:52:Olursa olsun ikisi bir anda büyür dedi.ama bilmiyorum ya.Kasım 29 oldum adet.Sonra aralık 20 de başlayan kahverengi şeklinde lekelenme 3 gün öncesine kadar devam etti bilmiyorum yani anlayacağın:)

evimde değilim şimdi bir kaç gün daha geçsin bkalım o zaman giderim bir doktora.Şu anda dedeme bakıyorum teyzemlerde kalıyor normalde onlar bir yere gittiler dedeme bakmak da bana düştü:)Evime geçeyim
Evet ilki tedaviyle oldu ondan da hani korunmak istemedi eşim bana da izin vermedi:52:Olursa olsun ikisi bir anda büyür dedi.ama bilmiyorum ya.Kasım 29 oldum adet.Sonra aralık 20 de başlayan kahverengi şeklinde lekelenme 3 gün öncesine kadar devam etti bilmiyorum yani anlayacağın:)

lekelenme için bir şey diyemicem hayırlısı olsun

nezooo cnm bencebi kadn dogum dr na git hemen
cunku hamile isen lekelenmeler ve kanama icin ilac veriyrlar
aman ihmal etme
hamileleikte lekelenmeler onemli bir husus

nezooo cnm bencebi kadn dogum dr na git hemen
cunku hamile isen lekelenmeler ve kanama icin ilac veriyrlar
aman ihmal etme
hamileleikte lekelenmeler onemli bir husus

Bilmiyorum ki kesin hamileyim de diyemiyorum kanda çıkıyor.İdrar da çıksa yaptırıcam.Dışarıda çıkamıyorum hem Eyüp var hem de dedem var:)

cnm bkk bnm kiz cook hasta ama bn senn icn girdm vede yazyrmmm
esin yada yakinin faln yardmci olsnnn bikac saat
hallet hmn isini
bnm idrarda cikmisti hemn
bn eger hamile isen bebegnin sagligi icin dyrmmmmm
hemn yarnnn once hamile olup olmdgni ogrennnn

cnm bkk bnm kiz cook hasta ama bn senn icn girdm vede yazyrmmm
esin yada yakinin faln yardmci olsnnn bikac saat
hallet hmn isini
bnm idrarda cikmisti hemn
bn eger hamile isen bebegnin sagligi icin dyrmmmmm
hemn yarnnn once hamile olup olmdgni ogrennnn

GEçmiş olsun canım..
Çok teşşekkür ederim yarın bir ara eşimle gidip geleyim bari :)
İdrar yapayım olmadı hemen kan vermeye gdeim:)

kızlaaar merhabaaa....
nasılsınız bakalım.. herkesin bebişleri iyi mi? hamişlerimiz nasıl? yeni hamiş haberi var mıı? hala 3 temiyiz..:16::16:

uzuun bir aradan sonra yine buradayım.. tilkinin dönüp dolaşıp geleceği kürkçü dükkanım burası benim sanırım.. bağımlılık yapıyorsunuz beni buraya bağlıyorsunuz resmen.. :16:

biz oğluşla çook iyiyiz çok şükür.. aşırı titizlikleri ile uğraşıyorum.. koşarken halıya ayağı takılsa dönüp halıyı düzeltiyor, yemek yerken ağzının kenarına bir şey bulaşsa hemen silinecek yoksa ağzındaki lokmayı yutmuyor... off offff... doğduğundan beri tam 3 koli kutu mendil harcamışız, bu hafta sonu da 4. koliyi aldı eşim.. şaka gibii.. ve artık kesinliklee eminim ki Emir solak.. herşeyi kaşığı, çatalı, kalemi hep sol eliyle tutuyo heeeep... :9:

Emir tip olarak aynı babası, face kullanan arkadaşlar çok iyi bilir.. çook dua etmiştim erkek olduğunu öğrenince babasına benzemesi için.. ama sadece tipi babasına benzesin huyu bana benzesin demiştim.. bu kadar olur kiii kesinlikle tip baba, huy ben.. şaka gibi bir karışım oğlumuz var.. çok seviyorum onu çookk.. bu duruma bir ara çok takılıyordum gerçi itiraf etmeliyim, sokakta Emiri seven teyzeler ' ayyy kızım ne tatlı çocuk, kimin bu?' dediklerindee yani.. benim desem bi dert demesem başka.. :16: yani bana azcık benzese miydi acaba diyordum ama yok, böyle o kadar tatlı kii... :16: tatlı olmayan kuzu var mı ki? :52:

böyle işte bu ara bol bol resim yapıyoruz oğlumla, bool bool okuyorum ama sanki bu çocuğun gelişimine yetişemiyorum bile gibi geliyor.. hergün bana yeni bir şey öğretiyor bu çocuk.. bazen boşuna okuyorsun ben hiçbirine benzemem, beni yaşa dercesine davranışları oluyor, içime geri sokasım geliyor sıkıp öperkeen.. :16:

neyseee uzatmayım okurken sıkılmayın.. azcık geçmişe bakınayım bakalım neler olmuş yokluğumda.. kuzularınızı da sizi de öpüyoruumm.. görüşürüüz... :3:

hmmm Öykü kuzuya geçmiş olsun çook.. noldunuz yaa? sen hamile o hasta, kim bayıyo arkadaşım size, var mı yanınızda yardımcı olan birileri.. noldu kuzuyaa?

kızlaaar merhabaaa....
nasılsınız bakalım.. herkesin bebişleri iyi mi? hamişlerimiz nasıl? yeni hamiş haberi var mıı? hala 3 temiyiz..:16::16:

uzuun bir aradan sonra yine buradayım.. tilkinin dönüp dolaşıp geleceği kürkçü dükkanım burası benim sanırım.. bağımlılık yapıyorsunuz beni buraya bağlıyorsunuz resmen.. :16:

biz oğluşla çook iyiyiz çok şükür.. aşırı titizlikleri ile uğraşıyorum.. koşarken halıya ayağı takılsa dönüp halıyı düzeltiyor, yemek yerken ağzının kenarına bir şey bulaşsa hemen silinecek yoksa ağzındaki lokmayı yutmuyor... off offff... doğduğundan beri tam 3 koli kutu mendil harcamışız, bu hafta sonu da 4. koliyi aldı eşim.. şaka gibii.. ve artık kesinliklee eminim ki Emir solak.. herşeyi kaşığı, çatalı, kalemi hep sol eliyle tutuyo heeeep... :9:

Emir tip olarak aynı babası, face kullanan arkadaşlar çok iyi bilir.. çook dua etmiştim erkek olduğunu öğrenince babasına benzemesi için.. ama sadece tipi babasına benzesin huyu bana benzesin demiştim.. bu kadar olur kiii kesinlikle tip baba, huy ben.. şaka gibi bir karışım oğlumuz var.. çok seviyorum onu çookk.. bu duruma bir ara çok takılıyordum gerçi itiraf etmeliyim, sokakta Emiri seven teyzeler ' ayyy kızım ne tatlı çocuk, kimin bu?' dediklerindee yani.. benim desem bi dert demesem başka.. :16: yani bana azcık benzese miydi acaba diyordum ama yok, böyle o kadar tatlı kii... :16: tatlı olmayan kuzu var mı ki? :52:

böyle işte bu ara bol bol resim yapıyoruz oğlumla, bool bool okuyorum ama sanki bu çocuğun gelişimine yetişemiyorum bile gibi geliyor.. hergün bana yeni bir şey öğretiyor bu çocuk.. bazen boşuna okuyorsun ben hiçbirine benzemem, beni yaşa dercesine davranışları oluyor, içime geri sokasım geliyor sıkıp öperkeen.. :16:

neyseee uzatmayım okurken sıkılmayın.. azcık geçmişe bakınayım bakalım neler olmuş yokluğumda.. kuzularınızı da sizi de öpüyoruumm.. görüşürüüz... :3:

Tekrardan hoşgeldin o zaman:)
çıkarmıssın bir daha neden geri sokasın ki :52:

miniğim anca uyudu hadi bende yatayım size iyi geceler ve iyi sohbetler

hmmm Öykü kuzuya geçmiş olsun çook.. noldunuz yaa? sen hamile o hasta, kim bayıyo arkadaşım size, var mı yanınızda yardımcı olan birileri.. noldu kuzuyaa?
cnm annem geldi ck sukur
cunku dr bana da istrhat verdiii
bazi durumlardn dolayi
oyku cum de oksuruyr burnu akiyr teyzesiiii
iki gecedr uyuyamyrrr
bi gece babasi bi gece bn baktmm
ins bu gece raht uyurs
bh tekrar dr agotrcmm
hep kucagmda hep emyrr
normalde azaltmam gerkiyr emzirme isinii
cunku kasilmalarimi artryrmus dr ole solediii
ama ne yapym kuzu hasta dye kiyamyrmm