- Konu Sahibi bebegim_01
- #47.541
Zaten her gördüğümde ağlıyorum of asuyu yine yaktın yüreğimi rabbim herşeyin en iyisini bilir ins yaşamı güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 saat soguk, buz gibi topragn ustunde usumedin mi hic minik yavru
ozlemedn mi anneyii
belki de bagrdn
anneeee anneee dyee
dyan olmadi mi cigliklarini guzel bebekkk
tutundun hayata simsiki
ac, susuz, bitap dustun
ama birakmadn
50 mt emekledn belki birilerini bulurum dyee
belki elinden tutup kucagina alan biri olurr dyeee
yoruldn guzel bebek
ilerlemedi yorgn bedeninnn
amma melekler senii oyle bi korudu kii
inan anne babalar bile oyle koruyamiyr bebeklerini
aman usuyrmu dye her gece evham yapan bizlerrr
bugn bisey yemedi ac kaldi dye stem eden bizlerr
koruyup kollayacagiz dyee en guvenilir araba koltugu alan bizlerrr
hepsii bir yere kadar
bizden sonra ve bizden evvel onu koruyup kollayan , onu anne rahmine yerlestiren, orda dokuz ay boyunca koruyan ve koruyacak olan yaratani varr
bizler de dahil hersey onun gozetimindeyms arkdaslarr
bn cook buyuk derscikardmm
su an cok etkilendm bu olaydn
ve artk yavrularimizi sadece ona emanet edebilecegimizi anldm
sizler ve yavrularnz da allaha ement olunnn
iyi huzurlu geceler
Tamam canm..en kısa zamanda vericem koordinatları..asu ve kemece den okey de gelsin.. Bu arada verdigin siteye bakıyorum cok ilgincOlur canım ucaginizi görünüm biizim evin ustunden geçiyor Yer olarak adres yerinde Google earth den eşim nasilgeleceginin planini yapsin malum plansız yasamiyorlar
Bencedeeeeeee....ne guzel oldu degil mı yaaaHappyyy Bu hediye ii gerçekten çok güzel oldu...Daha bi kaynaştık
Ben bir gun hep beraberoturup kahvelerimizi yudumlicagimizi biliyorum sanki )))Kemece:Hediyelerin için çok ama çok teşekkür ederiz miniğimle...O kadar güzeller ki ...İnşallah hepinizle yüz yüze görüşmek nasip olur..İstanbul'a gelirseniz seve seve ağırlarım sizleri...Ben bu kk dan bir arkadaşla tanıştım 3 senedir görüşüyoruz...O kadar güzel oluyor ki :)İnşallah daimi arkadaşlıklar kurulur..Ben biraz geç katıldım aranıza ama hepinizi sanki çok eskilerden beri tanıyor gibiyim..Bir alışkanlık oldu burası.Bilgisayarı açınca ilk bu sayfayı açıyorum acaba yeni haber var mı diye :)Eşime kız kardesime de devamlı sizleri anlatıyorum...
Bencedeeeeeee....ne guzel oldu degil mı yaaaBen bir gun hep beraberoturup kahvelerimizi yudumlicagimizi biliyorum sanki )))
Merhaba arkadaşlar
Artık bebeklerimiz çocuk oluyorlar ve çocukluğa geçiş zor bir dönem.. Bunla ilgili ben kitap aldım henüz başlamadım okuyunca bilgi veririm.. Size bir sorum var doğumdan sonra ilk adet olduktan sonraki ikinci adetiniz zamanında oldu mu? Benim bir hafta geçti hala yok gelen emzirdipim için olduğunu düşünüyorum size sorayım dedim.. Hamile değilimdir hiç belirti yok..
Merhaba arkadaşlar
Artık bebeklerimiz çocuk oluyorlar ve çocukluğa geçiş zor bir dönem.. Bunla ilgili ben kitap aldım henüz başlamadım okuyunca bilgi veririm.. Size bir sorum var doğumdan sonra ilk adet olduktan sonraki ikinci adetiniz zamanında oldu mu? Benim bir hafta geçti hala yok gelen emzirdipim için olduğunu düşünüyorum size sorayım dedim.. Hamile değilimdir hiç belirti yok..
slm arkadaşlar
çok sık girremiyorum nete girsem bile çoğuzaman yorum yazamıyorum
bak hediyeleşme olmuş kaçırmışım :)
arkadaşım benimde ikinci olması lazım ama olmadım hala 3 gün geçti daha ama önceden iki üç gün önceden olurdum o yüzden bekliyorum ha oldum ha olcam diye yok bi gelişme aman hamile falan olmayayım valla 3 cüyü düşünemiyorum
Hormonlardan o zaman.. Teşekkür ederim yanıt işin
Yılın ve yeni yaşımın son günün de sizlere sesleniyorum:)BU gece 27 ye başıyorum yaşlanıyorum
Benim gibi yaşlı ve anne bir kadını yalnız bıraktınız tek başıma takılır oldum buralarda
Neredee bu kasım anneleri herkes mi bir anda terkeder buraları
Yeni yıl herkese huzur sağlık mutluluk bol bol para getirsin.2012 de yaşanan kötü olarak bir daha yaşanmasın...Her daim mutlu olalım...