2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kemece ferrumu aç veriyosun deyilmi ben öyle veriyorum bebekler 4 aydan sonra hızlı büyüdükleri için demir gereksinimi daha fazla artıyormuş vermek önemliymiş

mamada takviye et benimkide biberon almıor bende bebek mamasını kaşıkla veriyorum ne apayım aç kalmasında yeterki

canım mama almıycam ekstra derin dondurucuda çok anne sütüm var onları vericem, biraz beni emecek ufak tefek alıştırmalık meyve suyu sonra püre sonra milupanın pirinç unlu muhallebisi anne sütüyle diye düşünüyorum aman hasta olmasınlarda öyle böyle büyüyorlar ben oğluşa iyi bakamadım kendime de hastalıkla geçti şu 4 ay, hasta olmayalım da varsın 1-2 kg eksik olsun. ama insan dediğin gibi gelişim geriliği olmasın diye büyümesi için de iyi beslensin istiyor hayırlısı artık

huhu kimse kalmadı mı bak ben de çıkıcam oğlanı yatırmaya gittim geldim kimse kalmamış, oğlan da geri uyandı zaten

semt pazarına gittim geldim kemece miipnın muhallebisini anne sütü ilemi yapıcaksın?

kız hangi arada gittin geldin, pazar evin önünde mi:26: ben oğlanı ancak uyuttum yemek var diye de rahatım canım evet anne sütü ile yapayım kaşıkla yedireyim diyorum malum biberon almadığı için o sütleri ancak o şekilde biraz biraz bişeylerin içine katarak değerlendireceğim yoksa kaşık vermek hem zor ziyan oluyorlar hemde öyle 100-150 cc kaşıkla yedirilmiyor yutarken boğulur gibi oluyor çok hava yutuyor gaz yapıyor

Merhaba Himmel'cim ben de İzmir'de oturuyorum. Denk gelirse buluşalım İzmir'li arkadaşlar birlikte.

Son düzenleme:

çok yakın pazarı ben sadece dere otu falan aldım kızı uyutup ablasına bıraktım çabucak geldim canım yoksa benimde pazarı istemesede eşim yapıyor mecburen

Son düzenleme:
kızlar sizinle bi şey paylaşıcam. İki hafta önce doğum iznim bitti bakıcı bulamadığımdan iş yerine söyledim her hafta pazartesi günü haftalık rapor alıyorum. Bu hafta idare edeceklerini ancak salı çarşamba günü için gelmemi istediler,heyet geliyormuş apar topar işe gittim. Bu arada eşim allahtan gece nöbetçiydi gündüz bebişe baktı. Pazartesi günü halimi bir görseniz tutuştum ne giycem ne yapcam kuaför, birde tüm gün orda sütler şıpır şıpır gögüs pedine aktı öğlen arası ve boş zaman denk gelirse 5-10 dk süt sağdım çok yorucuydu, tabi eşim evde iyice bunalmış, zaten oğlan biberon almıyor kaşıkla biberonla zorla bıraktığım sütleri vermeye çalışmış, uyumamış memede uyuduğundan felaket yani, tabi bu arada ben her önüme gelene bakıcı arıyorum falan diye anlatıyorum, hatta heyettekilere bile kısmet işte akşam eşim işe gidince kapıcıya derdimi anlattım, oda bizim bir sokak aşağıda bir apt. kapıcısı bebek bakmak istiyormuş

oğlan fırsat vermiyo şurda bişi anlatıyoruz neyse bizim kapıcı daha öncede birilerini bulup getirmişti gözüm tutmamıştı, bu seferde tuttu kadını dün getirdi. kadın 47 yaşındaymış çocuklarını büyütmüş 7 senedir aynı eve yaşlı bir teyzeye haftanın 4 günü gidiyormuş paraya ihtiyaçları varmış bebek bakmak istiyormuş, ben de dinledim araştırınca kapıcısı olduğu apt da bi arkadaşımın annesinin oturduğunu öğrendim teyzeyi aradım olumlu şeyler söyledi, bugün eşimle konuştuk çokmu bunaldık ne hemen karar verip kadına tamam dedik,yalnız tek bir sorunu var 1 mayısa kadar eski yerinde çalışması gerekiyormuş ben o zamana kadar rapor almak zorundayım

şimdi iyi mi ettik kötü mü düşünüp duruyorum kadın güler yüzlü, oğlan da sevdi hemen güşücükler falan sıcak bir iletişim kurdular ama bugün düşündükçe çocuğu severken elini öptüğünü gördüm en çok ağzına aldığı yeri yani, bir de çok konuşuyordu çok bilmişti çalışıp gelmişti sanki ben bir şey demeden hemen çunları yaparım bunları yapmam falan diye söyledi bilmiyorum şimdi çu rapor konusu birde bu halleri inş sorun olmaz doğru bir karar vermişizdir umarım

bakıcı deneyimi olanlar veya olmayanlar akıl verin, nasıl bir iletişim kurayım yüz göz olmamak için, mesafeli mi olmak lazım yoksa yakın aileden biri gibi mi davranmak lazım, birde mayısa kadar ne yapayım acaba hafta sonu falan eve oturmaya mı çağırsam, onun ev ortamınıda görmedim ne yapayım

ii akşamlar kızlar.oğluşum artık saatine öle güzel alıştıki dışardaydık bebek arabasında küt diye uyumuş kalmışbbenm olana heralde artık süt az gelior.buğün sütlaç gibi bişey yaptım bi güzel yedi.ondan sonrada 3saate yakın uyudu.ama akşamda yatmadan çorba yapcaktm uyudu kaldı.işllh gece güzel uyurda yarın yaparım.maşşallah ben oğlan herşeyi yiyor.yoğurt çaldım onuda yedi.meyve pürelerini sevior zaten.işşllh hep böle iştahlı olur.hamileyken bir komşunun kızı vardı hep ona benzesinde iştahlı olsun demiştim gerçekten benzedi

günaydın arkadaşlar şu çizelgeleri nereden yapıyorsunuz acaba baktım da bulamadım
tatlım yaz doğum tarihini cinsiyetini ismini, ben çizelgeci olarak yapıverem sana.. ok..
o ne ya, diş keli.. nası bişi, ne işe yarıyo, nası kullanılıyo, ben hiç duymadım.. bilgilendiriniz lütfen beni..
bence sen öle çok aileden biri gibi davranma, mesafeni koru, fazla yüz göz ii değildir bence, sonra hoşuna gitmeyen bişey olursa söylediğinde trip atamasın, sende daha rahat söylersin söyleyeceğini.. aman ne bilim ben bilmem ki, öle bi durumum yok benim.. sen tecrübeli olanları dinle, benimki sadece öle bi öngörü işte, ben olsam öle yaparım herhal.. ya sen eve kamera koy ama kesinlikle, tecrübeli olmaya gerek yok bunu düşünmek için, kesinlikleee koy ve söle o kişiye, böyle böyle kamera var her yerde, kusura bakma diye.. kameraları gösterme ama, görüş açısı dışında kalıp kalmadığını bilmesin, her yerde her zaman dikkatli olsun.. bence.. ha bide biri sölemişti, dişçiye götür kendin bi kontrolden geçirt, bebeğe mikrop mu kaptırılıyomuş, dişlerini mi çürütüyomuş, nasıldı ki o ya, kim demişti onu arkadaşlar, bi daha bi açıklasanıza, kemece de okusun.. hadi.. öle işte, bence bunlar, ama tabi dediğim gibi ben bu konuda tecrübesizce nacizane görüşlerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…