- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.801
kemece ferrumu aç veriyosun deyilmi ben öyle veriyorum bebekler 4 aydan sonra hızlı büyüdükleri için demir gereksinimi daha fazla artıyormuş vermek önemliymiş
mamada takviye et benimkide biberon almıor bende bebek mamasını kaşıkla veriyorum ne apayım aç kalmasında yeterki
semt pazarına gittim geldim kemece miipnın muhallebisini anne sütü ilemi yapıcaksın?
Selam Denis´cim.Evet bu ara kimsecikler yok topikte,bende ara ara girip okuyup cikiyorum.Malum kilo verme derdindeyim yaHergün sabah kizimi birakip oglumla yürüyüse cikiyorum.Bu arada Mayisín 9unda Türkiye´deyim bekle bizi Izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geliyoruzzzzzzzzzz,2 ay kalacaz insaallah:.Cok sevincliyim.
kız hangi arada gittin geldin, pazar evin önünde mi:26: ben oğlanı ancak uyuttum yemek var diye de rahatımcanım evet anne sütü ile yapayım kaşıkla yedireyim diyorum malum biberon almadığı için o sütleri ancak o şekilde biraz biraz bişeylerin içine katarak değerlendireceğim yoksa kaşık vermek hem zor ziyan oluyorlar hemde öyle 100-150 cc kaşıkla yedirilmiyor yutarken boğulur gibi oluyor çok hava yutuyor gaz yapıyor
Merhaba Himmel'cim ben de İzmir'de oturuyorum. Denk gelirse buluşalım İzmir'li arkadaşlar birlikte.
bizde 2 senedir izmir seferihisara gidiyoruz tatile gerçekten izmirin eşi yok
yine yanlız kaldım bende girmiycem kimse yok
tatlım yaz doğum tarihini cinsiyetini ismini, ben çizelgeci olarak yapıverem sana.. ok..günaydın arkadaşlar şu çizelgeleri nereden yapıyorsunuz acaba baktım da bulamadım
o ne ya, diş keli.. nası bişi, ne işe yarıyo, nası kullanılıyo, ben hiç duymadım.. bilgilendiriniz lütfen beni..Slm kızlar daha önce yazmıştım oğlum cok huysuzlandı disten mı acaba diye suphelenmistim dün oğluma dış etleri için hel aldık bugün daha rahat oğlum sanırım dısı ağrı yapıyormuş inşallah rahatlar yoksa acaip mızmız eskisi gibi oynamıyor uyanikken sürekli aglamaklidış keli ise yararsa yazarım...
bence sen öle çok aileden biri gibi davranma, mesafeni koru, fazla yüz göz ii değildir bence, sonra hoşuna gitmeyen bişey olursa söylediğinde trip atamasın, sende daha rahat söylersin söyleyeceğini.. aman ne bilim ben bilmem ki, öle bi durumum yok benim.. sen tecrübeli olanları dinle, benimki sadece öle bi öngörü işte, ben olsam öle yaparım herhal.. ya sen eve kamera koy ama kesinlikle, tecrübeli olmaya gerek yok bunu düşünmek için, kesinlikleee koy ve söle o kişiye, böyle böyle kamera var her yerde, kusura bakma diye.. kameraları gösterme ama, görüş açısı dışında kalıp kalmadığını bilmesin, her yerde her zaman dikkatli olsun.. bence.. ha bide biri sölemişti, dişçiye götür kendin bi kontrolden geçirt, bebeğe mikrop mu kaptırılıyomuş, dişlerini mi çürütüyomuş, nasıldı ki o ya, kim demişti onu arkadaşlar, bi daha bi açıklasanıza, kemece de okusun.. hadi.. öle işte, bence bunlar, ama tabi dediğim gibi ben bu konuda tecrübesizce nacizane görüşlerim..bakıcı deneyimi olanlar veya olmayanlar akıl verin, nasıl bir iletişim kurayım yüz göz olmamak için, mesafeli mi olmak lazım yoksa yakın aileden biri gibi mi davranmak lazım, birde mayısa kadar ne yapayım acaba hafta sonu falan eve oturmaya mı çağırsam, onun ev ortamınıda görmedim ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?