- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.821
Ben cep telefonundan yazdığım için kelimeleri telefon kendince duzeltiyor ben dış jeli yazacaktım dış keli olmuş cok güldüm :))))) çeşitl jeller var ben tamamen bitkisel olandan aldım ondan rahatladı mı yoksa yorgunmuydu bilmiyorum oğlum bugün ra
Uyudu bir haftadır uyku düzeni yoktu..jel de sakinlestirdigi yazıyor belkide öle bisey bilemedim... Rahatlasın yeterki bebeğim...
kız tuğba patladım gülmekte kızın dediği gibi jel jel kız otatlım yaz doğum tarihini cinsiyetini ismini, ben çizelgeci olarak yapıverem sana.. ok..
o ne ya, diş keli.. nası bişi, ne işe yarıyo, nası kullanılıyo, ben hiç duymadım.. bilgilendiriniz lütfen beni..
bence sen öle çok aileden biri
gibi d
avranma, mesafeni
koru, fazla yüz göz ii değildir bence, sonra hoşuna gitmeyen bişey olursa söylediğinde trip atamasın, sende daha rahat söylersin söyleyeceğini.. aman ne bilim ben bilmem ki, öle bi durumum yok benim.. sen tecrübeli olanları dinle, benimki sadece öle bi öngörü işte, ben olsam öle yaparım herhal.. ya sen eve kamera koy ama kesinlikle, tecrübeli olmaya gerek yok bunu düşünmek için, kesinlikleee koy ve söle o kişiye, böyle böyle kamera var her yerde, kusura bakma diye.. kameraları gösterme ama, görüş açısı dışında kalıp kalmadığını bilmesin, her yerde her zaman dikkatli olsun.. bence.. ha bide biri sölemişti, dişçiye götür kendin bi kontrolden geçirt, bebeğe mikrop mu kaptırılıyomuş, dişlerini mi çürütüyomuş, nasıldı ki o ya, kim demişti onu arkadaşlar, bi daha bi açıklasanıza, kemece de okusun.. hadi.. öle işte, bence bunlar, ama tabi dediğim gibi ben bu konuda tecrübesizce nacizane görüşlerim..
kız tuğba patladım gülmekte kızın dediği gibi jel jel kız o
bide o dişçiye götürme olyını kemece tavsiye etmişti zaten bunağım benim
kızlar mrb uzun süredir girmiorum ttneti kestiip turkcell vınn aldık onu bekledm ..bu arada 5gündür hastalıktan ölüyorum 2 kere muayeneye gttm nasip olmadı bende vazfectm evde ölü balık gibi hala boğaz şiş ve ateşl, geziorum kızımı bugün doktora götürdk onunda bogazı kızarmıs kulagı iltihap kapmış pazartesiyi beklicez noluyyyyy antibiotiğe gere kalmasn ssizden naber özldm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bugün doğum günüm ve ilk defa bu kadar duygusuzum. Resmen hiçbirşey hissetmiyorum. Normalde ya aşırı duygusal ya da aşırı mutlu olurdum bugun sıradan bır gun gıbıydı, bu iyi bişey mi acaba yoksa kötü bişey mi? Bilemedim
kızlar mrb uzun süredir girmiorum ttneti kestiip turkcell vınn aldık onu bekledm ..bu arada 5gündür hastalıktan ölüyorum 2 kere muayeneye gttm nasip olmadı bende vazfectm evde ölü balık gibi hala boğaz şiş ve ateşl, geziorum kızımı bugün doktora götürdk onunda bogazı kızarmıs kulagı iltihap kapmış pazartesiyi beklicez noluyyyyy antibiotiğe gere kalmasn ssizden naber özldm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiki doğmuşsun iyiki varsın canım:119: bu ne karamsarlık aynen sevdanın dediği gibi bi geçiş dönemi depresyon halleri hepimizde oluyo hele sizin gibi ççalışıpta birden eve kapanalarda daha fazla oluyo kanaatimce bak ne güzel bebeğinle yeni yaşına girdin 1 iken 2 oldun vamı başka mutluluk hayattaBugün doğum günüm ve ilk defa bu kadar duygusuzum. Resmen hiçbirşey hissetmiyorum. Normalde ya aşırı duygusal ya da aşırı mutlu olurdum bugun sıradan bır gun gıbıydı, bu iyi bişey mi acaba yoksa kötü bişey mi? Bilemedim
Bugün doğum günüm ve ilk defa bu kadar duygusuzum. Resmen hiçbirşey hissetmiyorum. Normalde ya aşırı duygusal ya da aşırı mutlu olurdum bugun sıradan bır gun gıbıydı, bu iyi bişey mi acaba yoksa kötü bişey mi? Bilemedim
geçmiş olsun canım bende diyorum bu kız nerelerde aman doktoro gidin boğaz ağrısı zor geçer kendi kendine en@azından hafif bir antibiyyotik @erir ikinizede boşuna acı ağrı çekme :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?