2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydı ya kızlar benm oğlan özellikle 2gündür çok huysuz mıymıy habire.aç desem ek gıdada verdim ama hala mıymıy.neden anlamıorum.şu dişlerde çıksa acaba sonra hangi sıkıntılar bizi beklior merakla bekliorum ama olsun yarın annem geliorrr

belki hatırlayanlarınız vardır, geçen hafta oğlum çok kusuyordu, emmiyordu mide bulantısından ve 3-4 günde bir kaka yapmaya başlamıştı dr gittik geçen cuma. üşütmüş yavrucak yine boğazı kızarmış ondanmış, iyi beslenmediği için de bağırsakları tam dolmadığından geç kaka yapıyormuş ilaç vermedi serum fizyolojik ve iyi beslenme dedi, reflü oturmaya başlayınca geçecek dedi bakalım

bu arada biraz önce aşıdan geldik bizim ki bir ay boyunca sadece 350 gr almışek gıda yolu gözüktü, oysa ki benim amacım sadece anne sütü ile 6.ayı bitirmekti kısmet değilmiş

bebişler büyümüşte diş çıkarmaya başlamış, sağlam dişleri olsun inşallah benimkide göğsümü ısırıyor ara ara yoksa dişi mi çıkıyor:18:

hasta bebekler ve güzel anneler nuya, gamze ve adını yazmadığım tüm arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun, şifa diliyorum

denis beni merak etmişsin öptüm seni

ek gıdaya çoğu anne geçmiş gibi sütü yetsede yetmesede tatları öğretmek için, ek gıdaya benimki gibi geçen bebişlere obez olmayacak kadar iştah,annelere sabır diliyorum geçmeyip inatla anne sütüne devam edenlere

bayadır girmiyorsunuz çok merak ettim lızlar 4 ay civarı böyle huysuz oluyolar az sabredin bizimkide öyleydi az biraz düzene giriyo biliyosunuz 3 hafta kadae öndeyiz sizden reflüde az çok iyileşti gibi sadece eli hep ağzında dişi kaşınıyor ek gıdauada devam ediyoruz. bende seni öptüm canım

sağol tatlım, ek gıdayı nasıl veriyorsun? neler yiyor? mama sandalyesi aldın mı?

daha sandalye falan almadım tam oturamıyo henüz ek gıdada elma armut püresi bebek maması bide mmuhallebi hazır olanlardan veriyorum yoğurt veriyordum oda reflüyü azdırırmış dedi doktor bıraktık onu sık sıkta emziritorum yaptıklarım bunlar

yoğurdu hatırlattığın iyi oldu vermiyim o zaman. püre olarak yiyebiliyor mu yoksa suyu mu demek istedin. bende biraz önce 2 kaşık elma suyu verdim, iştahının açılması için ferrumu düzenli vericem bakalım kusmadan alırsa beyfendi

Slm kızlar daha önce yazmıştım oğlum cok huysuzlandı disten mı acaba diye suphelenmistim dün oğluma dış etleri için hel aldık bugün daha rahat oğlum sanırım dısı ağrı yapıyormuş inşallah rahatlar yoksa acaip mızmız eskisi gibi oynamıyor uyanikken sürekli aglamakli dış keli ise yararsa yazarım...

canım ya ben onu 15 gündür kullnıyorum burdan yamadım galiba iyi geliyor bayada nede olsa ila.ya tereddüt ediyo insan yinede

bebek az kilo alırsa beyin gelişimi gerilermiş bu beni çok korkutuyo valla ne bulursamdayıycam az daha büyüsün:18:

ben de korkuyorum, ikincisi güya tecrübeliyim de arayı çok açınca acemi anne gibiyim biran önce büyüsün istiyorum sonra bugünleri arıyacağım diye tadınıda çıkarayım diyorum. anne sütü ile milipanın pirinç unlu kaşık mamasını çok yoğun kıvamda olmadan vermeyi düşünüyorum. benimki biberon almıyor ona alıştırıcam işe başlamadan

denisin dediği gibi geçici bir dönem kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…