- 23 Mayıs 2011
- 435
- 132
- 303
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.781
can tuğba yapıyor çizelgeyigünaydın arkadaşlar şu çizelgeleri nereden yapıyorsunuz acaba baktım da bulamadım
can tuğba yapıyor çizelgeyigünaydın arkadaşlar şu çizelgeleri nereden yapıyorsunuz acaba baktım da bulamadım
bayadır girmiyorsunuz çok merak ettim lızlar 4 ay civarı böyle huysuz oluyolar az sabredin bizimkide öyleydi az biraz düzene giriyo biliyosunuz 3 hafta kadae öndeyiz sizden reflüde az çok iyileşti gibi sadece eli hep ağzında dişi kaşınıyor ek gıdauada devam ediyoruz. bende seni öptüm canımbebişler büyümüşte diş çıkarmaya başlamış, sağlam dişleri olsun inşallahbenimkide göğsümü ısırıyor ara ara yoksa dişi mi çıkıyor:18:
hasta bebekler ve güzel anneler nuya, gamze ve adını yazmadığım tüm arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun, şifa diliyorum
denis beni merak etmişsin öptüm seni
ek gıdaya çoğu anne geçmiş gibi sütü yetsede yetmesede tatları öğretmek için, ek gıdaya benimki gibi geçen bebişlere obez olmayacak kadar iştah,annelere sabır diliyorumgeçmeyip inatla anne sütüne devam edenlere
bayadır girmiyorsunuz çok merak ettim lızlar 4 ay civarı böyle huysuz oluyolar az sabredin bizimkide öyleydi az biraz düzene giriyo biliyosunuz 3 hafta kadae öndeyiz sizden reflüde az çok iyileşti gibi sadece eli hep ağzında dişi kaşınıyor ek gıdauada devam ediyoruz. bende seni öptüm canım
daha sandalye falan almadım tam oturamıyo henüz ek gıdada elma armut püresi bebek maması bide mmuhallebi hazır olanlardan veriyorum yoğurt veriyordum oda reflüyü azdırırmış dedi doktor bıraktık onu sık sıkta emziritorum yaptıklarım bunlar
Slm kızlar daha önce yazmıştım oğlum cok huysuzlandı disten mı acaba diye suphelenmistim dün oğluma dış etleri için hel aldık bugün daha rahat oğlum sanırım dısı ağrı yapıyormuş inşallah rahatlar yoksa acaip mızmız eskisi gibi oynamıyor uyanikken sürekli aglamaklidış keli ise yararsa yazarım...
bebek az kilo alırsa beyin gelişimi gerilermiş bu beni çok korkutuyo valla ne bulursamdayıycam az daha büyüsün:18:
Slm kızlar daha önce yazmıştım oğlum cok huysuzlandı disten mı acaba diye suphelenmistim dün oğluma dış etleri için hel aldık bugün daha rahat oğlum sanırım dısı ağrı yapıyormuş inşallah rahatlar yoksa acaip mızmız eskisi gibi oynamıyor uyanikken sürekli aglamaklidış keli ise yararsa yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?