• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya şu ek gıda işi benide çok heyecanlandırıyo, 5. ayımız dolmak üzere ama biz daha başlamadık ek gıdaya.. doktor tavsiyesi üzerine hala anne sütü.. çok şükür bi şikayetim yok da, hem kolaylık hem sağlık, ama ölecem meraktan herşeyi yicek mi yemicek mi diye.. önümüzdeki hafta gidecez doktora, bakalım ek gıdaya ve demir damlasına başlayacaz mı başlamayacaz mı belli olacak.. hayırlısı, ama ben artık azcık azcık istiyom yaa sanki..

Ben cep telefonundan yazdığım için kelimeleri telefon kendince duzeltiyor ben dış jeli yazacaktım dış keli olmuş cok güldüm :))))) çeşitl jeller var ben tamamen bitkisel olandan aldım ondan rahatladı mı yoksa yorgunmuydu bilmiyorum oğlum bugün ra
Uyudu bir haftadır uyku düzeni yoktu..jel de sakinlestirdigi yazıyor belkide öle bisey bilemedim... Rahatlasın yeterki bebeğim...

Ben cep telefonundan yazdığım için kelimeleri telefon kendince duzeltiyor ben dış jeli yazacaktım dış keli olmuş cok güldüm :))))) çeşitl jeller var ben tamamen bitkisel olandan aldım ondan rahatladı mı yoksa yorgunmuydu bilmiyorum oğlum bugün ra
Uyudu bir haftadır uyku düzeni yoktu..jel de sakinlestirdigi yazıyor belkide öle bisey bilemedim... Rahatlasın yeterki bebeğim...

hmmm, ben de o ne diyom ya.. alemsin valaaa... :52::52::52::52: e hadi iyi gelmesine sevindim, hayırlı olsun o zaman.. :34:

tatlım yaz doğum tarihini cinsiyetini ismini, ben çizelgeci olarak yapıverem sana.. ok..

o ne ya, diş keli.. nası bişi, ne işe yarıyo, nası kullanılıyo, ben hiç duymadım.. bilgilendiriniz lütfen beni..

bence sen öle çok aileden biri

gibi d
avranma, mesafeni
koru, fazla yüz göz ii değildir bence, sonra hoşuna gitmeyen bişey olursa söylediğinde trip atamasın, sende daha rahat söylersin söyleyeceğini.. aman ne bilim ben bilmem ki, öle bi durumum yok benim.. sen tecrübeli olanları dinle, benimki sadece öle bi öngörü işte, ben olsam öle yaparım herhal.. ya sen eve kamera koy ama kesinlikle, tecrübeli olmaya gerek yok bunu düşünmek için, kesinlikleee koy ve söle o kişiye, böyle böyle kamera var her yerde, kusura bakma diye.. kameraları gösterme ama, görüş açısı dışında kalıp kalmadığını bilmesin, her yerde her zaman dikkatli olsun.. bence.. ha bide biri sölemişti, dişçiye götür kendin bi kontrolden geçirt, bebeğe mikrop mu kaptırılıyomuş, dişlerini mi çürütüyomuş, nasıldı ki o ya, kim demişti onu arkadaşlar, bi daha bi açıklasanıza, kemece de okusun.. hadi.. öle işte, bence bunlar, ama tabi dediğim gibi ben bu konuda tecrübesizce nacizane görüşlerim.. :32:
kız tuğba patladım gülmekte kızın dediği gibi jel jel kız o
:52: bide o dişçiye götürme olyını kemece tavsiye etmişti zaten bunağım benim:52::52:

Son düzenleme:
kızlar mrb uzun süredir girmiorum ttneti kestiip turkcell vınn aldık onu bekledm ..bu arada 5gündür hastalıktan ölüyorum 2 kere muayeneye gttm nasip olmadı bende vazfectm evde ölü balık gibi hala boğaz şiş ve ateşl, geziorum kızımı bugün doktora götürdk onunda bogazı kızarmıs kulagı iltihap kapmış pazartesiyi beklicez noluyyyyy antibiotiğe gere kalmasn ssizden naber özldm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16::16:

kız tuğba patladım gülmekte kızın dediği gibi jel jel kız o
:52: bide o dişçiye götürme olyını kemece tavsiye etmişti zaten bunağım benim:52::52:
:33::33::33::33::33::33:
kızlar mrb uzun süredir girmiorum ttneti kestiip turkcell vınn aldık onu bekledm ..bu arada 5gündür hastalıktan ölüyorum 2 kere muayeneye gttm nasip olmadı bende vazfectm evde ölü balık gibi hala boğaz şiş ve ateşl, geziorum kızımı bugün doktora götürdk onunda bogazı kızarmıs kulagı iltihap kapmış pazartesiyi beklicez noluyyyyy antibiotiğe gere kalmasn ssizden naber özldm siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16::16::16::16:

çok geçmiş olsun tatlım.. kıyamam ben sana da kızına da.. aman dikkatli olun, ilaçlarınızı da düzenli için ki hemencecik iyileşin cicişlerim benim.. :53:

Bugün doğum günüm ve ilk defa bu kadar duygusuzum. Resmen hiçbirşey hissetmiyorum. Normalde ya aşırı duygusal ya da aşırı mutlu olurdum bugun sıradan bır gun gıbıydı, bu iyi bişey mi acaba yoksa kötü bişey mi? Bilemedim

Bugün doğum günüm ve ilk defa bu kadar duygusuzum. Resmen hiçbirşey hissetmiyorum. Normalde ya aşırı duygusal ya da aşırı mutlu olurdum bugun sıradan bır gun gıbıydı, bu iyi bişey mi acaba yoksa kötü bişey mi? Bilemedim

Doğum günün kutlu olsun canım.:3: Klasik olacak ama sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah. Bazen olur insan öyle. 4-5 aydır yaşantımız fazlasıyla değişti. Fiziken epey yoruluyoruz zaten ama ruhen de yorulduğumuz dönemler oluyor. Sen de belki böyle bir dönemdesindir. Geçer merak etme.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bende diyorum bu kız nerelerde aman doktoro gidin boğaz ağrısı zor geçer kendi kendine en@azından hafif bir antibiyyotik @erir ikinizede boşuna acı ağrı çekme :2:

iyiki doğmuşsun iyiki varsın canım:119: bu ne karamsarlık aynen sevdanın dediği gibi bi geçiş dönemi depresyon halleri hepimizde oluyo hele sizin gibi ççalışıpta birden eve kapanalarda daha fazla oluyo kanaatimce bak ne güzel bebeğinle yeni yaşına girdin 1 iken 2 oldun vamı başka mutluluk hayatta:16:

Son düzenleme:

cnm hayatnda dogdugu günü önemsediğin daha tatlı bi varlık oldugu icindir:1: bu arada güzel hayırlı ömürler bebişinede sanadaaa :46::46:

geçmiş olsun canım bende diyorum bu kız nerelerde aman doktoro gidin boğaz ağrısı zor geçer kendi kendine en@azından hafif bir antibiyyotik @erir ikinizede boşuna acı ağrı çekme :2:

haklısın cnm ama resmen olamadım 2kere gittim bugn 6.ncı gün düzelmeye başladım şükür

cantugbiş öptüm seniiii

himmel kilo calısmaları ne alemde ne kadar verdn bu arada bende caktırmadan bi kücük dikkatli yeme calısması yapıorum sanki göbüşüm indi :1:

bende geldim ama kimsecikler kalmamış.annem geldiiii çok mutluyum:32::32: yakında sizlerden tamamen ayrılcam memlekete gitcem işllhh sizleri özlücem ama memleketide özledimm haydi ii hafta sonlarıı

ya sorma bu haller bayadır var bizimkindede açtır dedik ek gıdaya başladık yok yine aynı dişleri kaşınıyomuş meğerse herşey ağzında bide hep benim kucaığmı istiyor anlıycağın bebek işte kolayy büyümüyor canım bide elma falan veriyomusun oda çok gaz yapar aynı gün içinde başka ek gıda verme bence ben tek çeşit veriyom hergün

Back
X