2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli. Hatırlarsanız kayınvalidem rahatsızlanmıştı doktor bir ay yatak istirahati verdi bende kalıyor uzun zamandır. Hasta ziyaretine gelen giden derken fırsatım olmadı pek foruma girmeye. Oğlanın da gelen gidenden düzeni bozuldu zar zor bi gündüz uykusu uyamaya başlamıştı o da gitti. Bu aralar insanları inceleme isteği epey arttığı için öyle bakıyordu misafirlere şaşkın şaşkın her gören aman ne uslu aman ne uslu diyordu. Misafirler gider gitmez başbaşa kaldığımızda basıyordu feryadı. Tabi ben de gidenlerin arkasından söyleniyordum :) Bu arada biz de doktor tavsiyesiyle ek gıdalara başladık elma ve armut suyuna bayılıyor. Ama yoğurt olayını hiç sevmedi bir hafta hergün yoğurt mayaladım 1 çay kaşığı anca yemiştir. Ben de bıraktım artık mayalamıyorum zaten bana göre yoğurt için çok erken. Çorbaya da kontrole gelmeden 1 hafta önce başla dedi. Bakalım ona da 4-5 gün sonra başlayacağız.

ya hakketten ne olmuş bu foruma, kimse yok.. bahar geldi tabi herkes havanın tadını çıkarıyor değil miii?
aman ne güzel gezin doya doya.. 5. ayımız dolmak üzere, çok heyecanlıyım.. ek gıdaya başlayıp başlamayacağımız belli olacak bu kontrolde.. acayip hevesliyim ama inşallah oğlum hevesimi kursağımda bırakmaz da herşeyi yer güzel güzel.. tabi önce süte devam mı değilmi onu öğrenelim değil mi? oğlumdan kan alacaklar bu kontrolde, ona göre demir ilacı başlayacaz, biz hala bişi kullanmıyoruz, inşallahda ihtiyaç olmaz sizinkiler pek hoşlanmamış anladığım kadarıyla bu ilaçtan.. neyse hayırlısı bakalım.. görüşürüüzzz...

Ben de bu güzel havada evde durmak istemiyorum ama çok hastaymm hiçbiyere çıkıcak halim yokkk:2:

Bizim 5 ay kontrolümüz cumartesi. Heralde başlatır yavaştan ek gıdalara.Vermese de benim arada tattırasım var merak ediyorum sevicekmii uğraştırıcakmı

geçmiş olsun ist bul hala serin fazla .çıkartmıyorum bebeği hast olmasın diye ek gıdayı bizimkide sevmedi bakalım alışabilcekmi

Selam Denis´cim.Evet bu ara kimsecikler yok topikte,bende ara ara girip okuyup cikiyorum.Malum kilo verme derdindeyim yaHergün sabah kizimi birakip oglumla yürüyüse cikiyorum.Bu arada Mayisín 9unda Türkiye´deyim bekle bizi Izmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr geliyoruzzzzzzzzzz,2 ay kalacaz insaallah:.Cok sevincliyim.

Merhaba arkadaslar oğlum inanılmaz derecede huysuz sürekli ağlıyor eller ahalinde uyumuyor bunaldım sabah kalktı dört saat boyunca mızırdadı sonra sızdı... Eller sürekli ağzında dış desem elinin ağzında olması dısında başka belirti yok... Çok bunaltıyor bu günlerde...

arkadaşlar diş meselesini bu kadar takmayın kafanıza 4 aydan sonra çocuklar böyle işte...biz ilkinde 4.aydan beri hep ağzı sulandığı elini ağzından çıkarmadığı
için diş bekledik 8 ayın sonunda çıktı.bu arada erken çıkan diş sağlam olmuyor diyorlarya dr. 4. aydan sonra çıkan dişle 9 ayda çıkan diş arasında fark yok demişti.ama bu konunun uzmanı edibe aslında o bilgilendirir bizi.

Ben de acd3 veriyorum pek hoşlanmıyo tadında ama.arada çıkarıyo ,çıkarmıyosa da limon yiyomuş gibi surat yapıyo

evet içeriğine baktım portakal aroması varmış belki de o yüzden ağzından çıkarıyor ama şişe bitene kadar devam edicem içtiği kadar artık.
bu arada hemşire arada sırada yiyecek tattırabilirsiniz dedi akşam çay kaşığının ucuyla pekmez tattırdım bayıldı şapur şupur emdi kuzucuk

demirin tadı daha kötü üstelik miktarı fazka içerken kesin damlıyor lekesi de çıkmıyor amannnnn

selamünhello...
4. ayda cıkan diş ile 12.ayda cıkan diş arasında mine dentin ve pulpasında tübüller ve damarlanma agında hiç bir fark yok..erken cıkan diş sağlam olmaz lafı tam bir türk lafsatası..sacmalik ve cahillik..erken cıkan dişin çürümesi muhabbeti o kadar kücük cocugun agzının hijyeni tam saglanamadıgı için aaaaaa bak erken cıktı çürüdü diyolar..olay budur..hergün steril pamukla o diş temizlense asla çürümez.
esasında biz diş hekimleri geç cıkan dişi sevmeyiz..cünkü gec cıkan dişlerin ilerde ortodontik bozukluk yaratacagı kesindir.ispatlanmıstır..dişin zamanından geç çıkması demek damakta yerini bulamayacagı oraya buraya kayacagı ve daiimi dişlenmeninde bundan etkilenecegi calısmalarla mevcuttur..
iyi gecelr dilerim dostlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…