- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #40.761
ben de kızıma acd3 veriyorum ama almak istemiyor tükürüyor ağzından çıkarıyor hep bi tek ben miyim bu sorunu yaşayan
hımm, bir rehber öğretmen daha var, çok sevindim...rehber öğretmeniz ama anneyiz napalım kıyamıyoruz kuzucuklarımıza... bizim 4 bitmek üzere sizin nekadar oldu...
Ben de bu güzel havada evde durmak istemiyorum ama çok hastaymm hiçbiyere çıkıcak halim yokkk:2:
Bizim 5 ay kontrolümüz cumartesi. Heralde başlatır yavaştan ek gıdalara.Vermese de benim arada tattırasım var merak ediyorum sevicekmii uğraştırıcakmı
Merhaba arkadaslar oğlum inanılmaz derecede huysuz sürekli ağlıyor eller ahalinde uyumuyor bunaldım sabah kalktı dört saat boyunca mızırdadı sonra sızdı... Eller sürekli ağzında dış desem elinin ağzında olması dısında başka belirti yok... Çok bunaltıyor bu günlerde...
Ben de acd3 veriyorum pek hoşlanmıyo tadında ama.arada çıkarıyo ,çıkarmıyosa da limon yiyomuş gibi surat yapıyo
evet içeriğine baktım portakal aroması varmış belki de o yüzden ağzından çıkarıyor ama şişe bitene kadar devam edicem içtiği kadar artık.
bu arada hemşire arada sırada yiyecek tattırabilirsiniz dedi akşam çay kaşığının ucuyla pekmez tattırdım bayıldı şapur şupur emdi kuzucuk
arkadaşlar diş meselesini bu kadar takmayın kafanıza 4 aydan sonra çocuklar böyle işte...biz ilkinde 4.aydan beri hep ağzı sulandığı elini ağzından çıkarmadığı
için diş bekledik 8 ayın sonunda çıktı.bu arada erken çıkan diş sağlam olmuyor diyorlarya dr. 4. aydan sonra çıkan dişle 9 ayda çıkan diş arasında fark yok demişti.ama bu konunun uzmanı edibe aslında o bilgilendirir bizi.
eee deniscim nöbeti devralmışssın ama yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?