- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.041
Saol Canim ya beni cOk rahatlattin.ya ben nasil korktum biliyomusun norolojik bı sey mı diye. Anlatamam ya. Of annelik offf
yok canım merak etme Allah bebişlerimizi korusun öyle şeyleri aklına bile getirme her çocukta var inş. gaz geçsin geçecek ama annelk hiç bitmeyecek diş çıkarma ek gıda geçişi hep koşturacağız:)
bebişlerinizi Rabbim sevdiklerine bağışlasın.. bir pko hastası olarak ileride bebeğimi çok beklemem umarım...dünyanın en güzel duygularını yaşıyorsunuz..
bebişlerinizi Rabbim sevdiklerine bağışlasın.. bir pko hastası olarak ileride bebeğimi çok beklemem umarım...dünyanın en güzel duygularını yaşıyorsunuz..
yok canım merak etme Allah bebişlerimizi korusun öyle şeyleri aklına bile getirme her çocukta var inş. gaz geçsin geçecek ama annelk hiç bitmeyecek diş çıkarma ek gıda geçişi hep koşturacağız:)
COk dogru söylüyorsun Canim ya annelik başladı bı kez artik cennete kadar yolumuz var insallah). ... Ben şeyi anlamamıştım benim oğlan hic boyle yapmazdi da hani biz artik 3 aylık olucam
. Gazlar gecti artik demeye tam yaklaşmıştım bizim oğlan sanki daha yeni başlıyor gibi oldu gaza onu anlayamadım yani.. Dua ediyorum artik ne yapayım..
Bi de tümümüzün çizelgelerine ne oldu ya
Arkadaslar sizin bebekleriniZ de uykusunda korkup bağırarak uyanıyor mü dun başladı boyle bı sey yeni yeni huylar edindi gazda
Olabilir mı
Kizlar ya 3 gündür bizim oglan geceleri ciglik cigliga uyaniyor,sadece meme verince ac olursa susuyor,memeyi agzindan cikarinca tekrar bagirmaya basliyor gazimi var diye tutuyorum,altina bakiyorum,ayagimda salliyom,kucagimda salliyom banamisin demiyor bagirip duruyor,sonra ne oluyorsa uyukusuzluktan bayilip kaliyor yavrucak,mahfoldum yaw.Geceleri bagirim bagirim bagiran cocuk gündüzleri hicbisey olmamis gibi uyuyorBen hicbisey anlamadim bu isten,bir yeri agriyor desem uyuyamaz,sastim kaldim.:26::26::26:
Meraba tüm anneler bebisleri iyidir inşallah ne zamandır yazamiyorum oğlum Aras 3 aylık oldu cok Sukur bi sorunumuz yok sizlere bi şey sormak istiyorum nasıl korunuyosunuz ben bebebigimi emzirdigim için doğumdan sonra Hic adet olmadım sorsun taktiricam ama adetliyken
Takiyorlarmis ben hala adet olmadım sizler nasıl yaptınız yorumlarınız i bekliyor um
Benimki gunduz 7uyumalarini kesti. Ya bı bebek sabah 10 dam gece 10a kadar uyumadan durabilir mı ya.... Gazi varsa madem gece nasil uyuyo şaşırdım ben artik ac olsa gecede uyumaz di mi
sadece gaz olarakta düşünmemek lazım canım kakasını yapabiliyor mu o dönem kaka yapmadıgı dönem mi ?? benim bebiş artık güzelce pırtt yapmaya başladı 2 gündür yani ama gazı cıkarıyo kakası popişe dayanınca ağlamayla uyanıyo bacağını kaldırmayınca cok zorlanıyoKizlar ya 3 gündür bizim oglan geceleri ciglik cigliga uyaniyor,sadece meme verince ac olursa susuyor,memeyi agzindan cikarinca tekrar bagirmaya basliyor gazimi var diye tutuyorum,altina bakiyorum,ayagimda salliyom,kucagimda salliyom banamisin demiyor bagirip duruyor,sonra ne oluyorsa uyukusuzluktan bayilip kaliyor yavrucak,mahfoldum yaw.Geceleri bagirim bagirim bagiran cocuk gündüzleri hicbisey olmamis gibi uyuyorBen hicbisey anlamadim bu isten,bir yeri agriyor desem uyuyamaz,sastim kaldim.:26::26::26:
kızlaar merhabaaa.. nasılsınız? geceleri ağlayan bebişleri öpüyom sıkı sıkı, inşallaah bidaha yapmazlar öle huysuzluk..hiç kıyılmıyo ya bu sıpalara.. valla bu analık beni benden etti.. şimdi şu memişlerin yumuşaması durumuna bi açıklık getireyim.. bikaç gündür yaşadığım bi sorunla..
ben yaklaşık 20 gündür şiddetli baş ağrısı çekiyorum.. son bir haftadır dayanılmaz bir hal aldı ve ağrı kesici içmeye başladım.. aldığım ağrı kesici sonucunda 24 saat emziremedim oğlumu, yani ilacı her içtiğimde.. şimdiye kadar sadece 2 defa oldu çok şükür, birer gün arayla olduğu için oğluşum memeyi unutmadı, şapır şapır emiyo maşallah.. ay neyse konuyu saptırmayalım :) benim göğüslerimde aynen dediğiniz gibi yumuş yumuş oluyodu,korkuyodum bu çocuk aç mı kalıyo diye.. zırt pırt emzirmeye zorluyodum garibimi.. amaaaaaa emzirmeyince varyaa,, aman Allahım göğüslerim patlayacak gibi oluyodu günde en az dört defa sağıyordum hatta yetiştiremiyodum bazen üstüm başım batıyodu, her bir memeden 150 200 cc süt sağıyodum bikerede.. tabi döküyodum ama..neyse diyeceğim hiç korkmayın süt üretiyoz sadece sıpalar artık şiddetle vakumladığı için öle taş gibi olamıyo memişler.. ama ben memnunum ya taş gibi öle kocaman semiyodum ben, hiçbişeyin içine sığmıyolardı :) böle ii oldu, oğluşumda doyuyo nasılsa oooh tadından yenmiyo yanee.. bu arada doktora gittim yani kendi kendime içmedim ağrı kesicileri, dip not olarak belirteyim..
oğlumu çook seviyorum, aşığım, deliriyom.. şimdi uyuyo, nasıl bekliyom uyansın diye, çok özledim.. bi de bu rahatsızlık beni bi duygusal yaptı, gözümün içine yalvaran bakışlarla meme diye bakması ve onu emzirememek..neyse girmeyim bu konulara ağlayacam yinee.. allah kimseye yaşatmasın..
neyse size güzel bişiyden bahsadeyim, şimdiye kadar niye demedin diye kızmayın ama nolur, ancak aklıma geldi, kızlara da diyimde onlarda yapsınlar dedim ama geç oldu.. neyse zararın neresinden dönsen kardır..şimdi ben şöle bişi yapıyom, her ay ay dönümünde oğlumun fotosunu çekiyom.. yanına 1.ay, 2. ay diye yazıyom çoraplarıyla sonra yatırıyom oğlumu yazının yanına.. yaşına kadar İnşallah Allah izin verirse her ay yapacam.. herbir resimde tarihte yazıyo, 4.12.2011, 4.01.2012 falan diye.. ay dönümü olduğu belli yani.. sonra onları sırayla büyük bir çerçeveye yerleştirip odasına asacam oğlumun.. inanılmaz şirin oluyo, daha 3 tane fotosunu çektim tabi bide doğumu var, şimdi yan yana koyunca bile aa ne çok büyümüş diyorum.. yaşına kadar harika bişi olacak bu çerçeve.. sonra o çerçeveden anane ve babanelere de yaptırcam birer tane hediye edecem, kalpten gitmezler inşallahh.. ya sizde yapın, ne kadar harika bişi olacağını şimdi resimlere baktıkça daha iyi anlıyom.. yani tavsiye ediyom..
bideeeee şey yapıyom ben..
hani şimdi biz annelerimize bebekliklerimizle ilgili sorular sorarız ben ne zaman yürüdüm anne, ilk dişimi kaç aylıkken çıkarmıştım falan filan.. biz 3 kardeşiz ve annem hep karıştırır bizim bebekliklerimizi.. bende oğlum için ilerde ona vermek üzere çook güzel bir günce hazırlıyom.. günlük değil, öle hergün yazmıyom çünkü.. mesela doğduğunda yazdım, sünnet olduğunda yazdım,ilk kahkahasını attığında yazdım, ilk yılbaşımızda yazdım böyle işte, her ilkini yazacam, tarihleriyle falan.. ilerde ben ne zaman ne yapmıştım diye bi merakı olmayacak inşallah.. bide süslüyom defteri, resimler falan da yapıştırıyorum.. inşallah okula gidişlerinden, ilk aşkından, ilk oyun kazasından falanda bahsetmek nasip olur.. inşallah büyür kocamaan bi adam olunca, evden ayrılacağı zaman verecem defteri.. o zmana kadar hiç haberi bile olmayacak.. o zamana kadar herşeyi yazacam, taki ilk ayrılığımıza kadar.. bu ya üniversite okumaya giderse, ya da evlenirse falan işte.. Allah ayırmasın da.. hiçbirimizi yani.. nese öle işte.. çok uzun oldu.. kestim.. kolay gele..
canım bizimde öyleydi ama bu ara uykuya düştü gaz sancıları azalmaya başladı uykuya doyuyo sükür .. ara ara gündüz hiç uyumuyo mu mesela 15 dk falan bizim bi dönem öle olmuştu
cocuk uyumaya calısıyo gündüz ama aglayarak dayanamadan uyanıyo gazdan herhalde..kolik ve gaz hani geciyodu ya..bizde sıfırdan yeni baslamıs gibi oldu...belki de geçmeden önce son kez canımızı sıkıyodur su gaz..artık olumlu dusuneyim derken sacmalamaya basladıgımın farkındayım...
canım bizimde öyleydi bazen yine öyle oluyo ama sanki 2 gündür ii gibi pırtlarama kakayı cıkarırken aglıo bizimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?