Selam kızlar, epeydir doğru düzgün takip edemiyorum sizleri arada okumaya çalışsam da yazma fırsatı hiç bulamadım. Mahalle olarak elektirik sorumuz vardı elektrik yetersiz geldiği için ve havalar çok soğuduğu için hiç ısınamıyorduk evde. Ben de oğluşum hastalanmasın diye anneme gitmeye karar verdim. 3 hafta kadar annemlerde kaldım.Orada da internet vardı ama soba ve klima olmayan odada olduğu için pek giremedim. Çok şükür doğalgazımız bağlandı elektrik sorunumuz da kısmen çözüldü evimize dönebildik. Bebeği hasta olanlar varmış çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.
Kızlar benim size bir sorum olacak oğlum 3 ay 1 haftalık 1 aydır 4-5 günde bir kaka yapıyor. Doktora sordum ve internetten araştırdım kilo alımı normal çişini yapıyor ve kakası her zamanki kıvamda katı da değil karnı sert değil ve aşırı sıkıntısı yok böyle olunca normalmiş. Ama yine de benim içim hiç rahat değil benimle aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Bu arada Allah nazarlardan korusun gaz sorumuz geçti gibi birşey çok şükür. Bana sanki daha uzun sürecekmiş gibi geliyordu.
Ayrıca eskiden göğüslerim taş gibi olurdu sütüm boldu artık göğüslerim pelte gibi yumuş yumuş sıkınca süt geliyor ama oğlum hep aç kalıyor zannetiyorum internetten araştırdım çocuk büyüyüp artık daha çok emdiği için bu aylarda bu da normalmiş ama çok mu pinpirikliyim ya off sizde de var mı bu durum?[/Q
Hosgeldin canim,sifa dilegin icinde tesekkürler.Oglumda degilde kizimda olmustu su kaka meselesi,ama önemsencek bisey degil bir müddet sonra geciyor zaten gaz olayi gibi.Benimde gögüslerim yumusadi vede dedigin gibi artik normal yani,bebek aglamiyorsa süt yetiyordur.