- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #38.001
himmel77 canım ben normal doğum yaptım aşağıda çok az dikişim var o bölge ağrıyor ama ebe spiral takarken morarma var içinde doğum sırasında ıkındın mı dedi komik bi soru normal doğumda ıkınmadan çocuk çıkar mı?evettabiki dedim ıkınmadan kaynaklıdır bu morarma geçer dedi acaba ondan mı ağrıyor da ben dikişlerim sanıyorum anlamadım ama yine de tabi normal doğum olmasından çok memnunum pazartesi doktora gitcem inşallah geçer ilaçla
gözlerinin sulanması ile ilgili de hiç bi fikrim yok canım ya dikkat et bakalım acaba neden kaynaklanıyor
himmel77 canım ben normal doğum yaptım aşağıda çok az dikişim var o bölge ağrıyor ama ebe spiral takarken morarma var içinde doğum sırasında ıkındın mı dedi komik bi soru normal doğumda ıkınmadan çocuk çıkar mı?evettabiki dedim ıkınmadan kaynaklıdır bu morarma geçer dedi acaba ondan mı ağrıyor da ben dikişlerim sanıyorum anlamadım ama yine de tabi normal doğum olmasından çok memnunum pazartesi doktora gitcem inşallah geçer ilaçla
Walla altta morarma ilk defa duydugum bisey,bende hic dikis olmadi cok sükür,ilk günler acayip saancilarim oluyordu rahim toplayinca bir daha agrimadi.
Gamzecim sunu denesene birde insaallah olur bu sefer http://lb1f.lilypie.com/WKWFp1.png
himmel cok tesekür sonunda ya bende yapıyordum ama kodu kopyalayınca olmuyordu harikasın
kızlar kusura bakmayın hber veremedim çünkü doktora gidemedim nasip olmadı ama bence bişey yoktur çünkü şeyma beni emiyo bebiş olsa emmez heralde puff:26: nerden çıktı deyin resmen mide bulantılarım oluyo ya dahiliğe gidicem acep midemde mi sorun var anlayamadım birde şeyma 2 aylıkken oynadığını hissetmişdim bu seferde böle olduğu an tüylerim diken diken oldu çığırdım resmenama annem her zaman der sütün tadına bak acıysa bebek vardır diye baktım ama normal bişey anlayamadım.. neyse en kısa zamanda doktora gidicem gitttiğim gün haberdar ederim tekrardan... nete giremiyorum pek...
sanırım olmamış..ticker yapmaya çalıştım oldu mu acaba :)
kızım odasında uyuyor kulağım onda tv bile açamıyorum şu telsiz bi gelse artık
Kizlar dün gece hic uyuyamadim kizimda,oglumda hastalandi,gece hastaneye gittik.Kizimin kulagi agriyordu,oglumun daha burunlari tikali acamadik bi ttürlü.Dün gece oglana burun icin damla verdi doktor ama herhalde acmaya basladi bayaki hic nefes alamadi yazik oglusum,bi türlü uyuyamadi sabahi sabh ettik.En son saat 10 gibiydi uyudu kuzucum,ben tabi uyuyamadim bu sefer kizim tutundu kulagim diye yedir icir filan.Oglusum simdi misil misil uyuyor cok sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?