2011 Kasim Anneleri Kilo Takip Cizelgesi

mrb yubacım çarşamba günü tartıldım 51.1 çıktım 14 haftalığız gene zayıflamışım acaba normalmidir.birde ben hiç kilo almıyorum bebeğimde mi almıyorki çok üzülüyorum yardımcı olurmusunuz.canım güncellersin beni...

yubacım uzun süredir yazamadım kusmalar bitti kilo alımı hızlandı biri bana dur desiiinnn 61 olmusummm:84:

ay o zaman buraya bende evdekini sölim çünkü dr beni ayda 1 tartcak öleyse yubacım ben sabah tartıldım 68 im sen onu yaz haftada bir cumaları yazcam artık

yubacım uzun süredir yazamadım kusmalar bitti kilo alımı hızlandı biri bana dur desiiinnn 61 olmusummm:84:

yuba'cıgım tatlım gecen hafta ben olculemedim ama aynı kilolardaydım.. su anda 14. haftamdayım ve simdiden 62.4 oldum...
cok mu kızlar neredeyse 3 kilo 14. hafta icin?:26:

yubacım 13+3 üm, kilom 66,3 bugün itibari ile.. tabii sabah aç karnına:)

guncelledim kizlar.

yubacım 16. haftama yazmışın kilomu 17. haftam bitti benim ama

sevdecim seni guncelleyeyim mi yoksa her persembe yazardin o gun tekrar yazmani mi bekleyeyim canim.

Doğru bu hafta erken tartıldım canım ya. Moralim de bozuldu. Kısa zaman içinde ne kadar almışım. Perşembeye 72 olurum herhalde.

Doğru bu hafta erken tartıldım canım ya. Moralim de bozuldu. Kısa zaman içinde ne kadar almışım. Perşembeye 72 olurum herhalde.

ay canim sen benimkini gormedin galiba 4 kilo aldim hatta 5 in yollarindayim bakalim bu hafta ne cikacak

yubacım 75kg olmuşum 16.haftadayım doktorum çok iyi gidiyorsun dedi

guncelledim canim bravo valla sanada kilo almayan dikkat eden arkadaslarada ben kilo lu olacam korkularina basladim bile simiden

teşekkür ederim canım aslında ben almışımdır diye tahmin ediyordum. serklajım olduğu için sadece banyo ve wc için kalkıyorum onun dışında sürekli yatıyorum eee yata yata büyürüm diyordum bakalım asıl bundan sonra başlıycak kilolar
dert etme canım doğumdan sonra gidiyor o kilolar bebişler iyi olsunda kilo önemli değil..

Kızlar.. diyetimi burayada yazmak istedim.. 3 gün oldu henüz .. ayda bir kontrole gitcem.. bebişim kilo alsın ben almayayım..

hedefim ilk 6 ay hic kilo almayıp son üç ay 7 kilo almak.. bakalım basarabilecekmiyim....

Diyetim..

Kalkınca :
1-2 bardak ılık su+2 adt kayısı

Sabah:
1 bardak süt
1 adet sandwic (çavdar ekmeği) veya 2 ince dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir veya 1 yumurta+1 kibrit kutusu peynir
domates salatalık

Ara:
saat 10:00 gibi 1 porsiyon meyve +2 tam ceviz veya 5-6 fındık

Öğle:
4 köfte veya tavuk veya 7-8 yemek kasığı baklagil yemeği veya balık veya kıymalı sebze
yemeği veya et yemeği
domates salatalık
1 kase çorba
1 ince dilim ekmek

İkindi:
saat 15:00 1 porsiyon meyve

İkindi:
saat 16:30 2 galeta veya 2 ince dilim ekmek veya 5-6 grisini +2 kk b.peynir

Aksam:
6-7 yk sebze yemeği
4 yk yoğurt
salata +1 dilim ekmek

Gece: 1 porsiyon meyve

bol bol su..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…