ben kendi tartımı söylüyorum.. :)
ay o zaman buraya bende evdekini sölim çünkü dr beni ayda 1 tartcak öleyse yubacım ben sabah tartıldım 68 im sen onu yazhaftada bir cumaları yazcam artık
yubacım uzun süredir yazamadım kusmalar bitti kilo alımı hızlandı biri bana dur desiiinnn 61 olmusummm:84:
mrb yubacım çarşamba günü tartıldım 51.1 çıktım 14 haftalığız gene zayıflamışım acaba normalmidir.birde ben hiç kilo almıyorum bebeğimde mi almıyorki çok üzülüyorum yardımcı olurmusunuz.canım güncellersin beni...
yubacım sabah dr gittim 54 çıktım.adam dikkat et dedi yaaaa:))sadece 3 kilo aldım ve 4. ayımız bitiyo yarın itibariyle.hamur işi tatlı makarna çok tüketmicekmişiz.ilerleyen aylarda çok hızlı alacakmışız ondanmış.şimdiden dikkat etmekte yarar var tabi de söylemesi kolay.güncellersin beni canım.
yuba'cıgım tatlım gecen hafta ben olculemedim ama aynı kilolardaydım.. su anda 14. haftamdayım ve simdiden 62.4 oldum...
cok mu kızlar neredeyse 3 kilo 14. hafta icin?:26:
yubacım 13+3 üm, kilom 66,3 bugün itibari ile.. tabii sabah aç karnına:)
yubacım 16. haftama yazmışın kilomu 17. haftam bitti benim ama
17+1 oldum hala 58 kiloyum.benide hafama göre yazarsan sevinirim
Biz 14.haftaya 71.6 ile başladık.
sevdecim seni guncelleyeyim mi yoksa her persembe yazardin o gun tekrar yazmani mi bekleyeyim canim.
Doğru bu hafta erken tartıldım canım ya. Moralim de bozuldu. Kısa zaman içinde ne kadar almışım. Perşembeye 72 olurum herhalde.
yubacım 75kg olmuşum 16.haftadayımdoktorum çok iyi gidiyorsun dedi
guncelledim canim bravo valla sanada kilo almayan dikkat eden arkadaslarada ben kilo lu olacam korkularina basladim bile simiden