Benim adım çizelgede yok çünkü şimdiye kadar sadece takip ediyordum,bende kasım annesiyim inşallah,64 kilo ile başladım,şu an 74 kiloyum,28+4 günlük hamileyim,beni de eklersen sevinirim.Bu arada bir oğluşum olacak inşallah
Ben baştan takip edemedim sizleri daha yeni gördüm bu topiği Bende 28. haftadayım 67 ile hamile kaldım şuanda 77 kilodayım.doktorum çok almışssın dedi bu arada.
29 .haftaya girdim 71 kiloyum tam 9 kilo aldım imdatttt ve istemesemde yediklerim de aynı olmasına rağmen almaya devam ediyorum şekerim de bir şey çıkmadı allaha şükür olsun bebekler sağlıklı olsunda veririz inşş
Ben kaç kilo olduğumu bilmiyorum. :'( Bayramdan sonra eve gidicem. Evdeki tartımda tartılabilicem. Şok geçirmem inşallah. O yüzden yazmıyorum, henüz tartılmadığım için, kusura bakma yubacım. İnşallah bayramdan sonra haftalık tartılmaya devam edicem.
hanimlar uzun zmandir guncelleyemedim lutfen kusura bakmayin turkiyeye tatil icin geldim ve internete girmeye firsatim olmuyor. en yakin zmanda tum guncellemeleri yapacagim. kendinize cok iyi bakin.
yaaaaaaa sabah 62 çıktım tartıda.30. haftadayım.51 ile başlamıştım.sanırım bende çok kilo aldım ve hızla da almaya devam edicem gibi.çok da dikkat ediyorum halbuki.zayıf başlayanlar daha çok kilo alıyomuş.