- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benm de tarihimi yazın kızlar 11 eylül de düğün kınada aynı zamanda olcak ayrıca yapmıycam
Ayyy kızlar buraya benim de adımı yazııınn.
Ben de eylülde evlenicem innşaAllahh ama tarihi tam belli değill
selam eylül gelinlerii nasılsınız bakalım? Balayı işinizi ne yaptınız ya şu aralar araştırıyorum ama netleştiremedim daha :85: alanyaya gitmek iyi olur gibi geliyor sıcak yerleri severim çünkü sizin de fikirlerinize ihtiyacım var :26: paylaşırsanız sevirinirim
Ayyyy kızlar kızlaarrr müthiş süpriz oldu bugün
Düğün tarihimiz belli oldu çoookkk mutluyumm
lemlem07 , fıstıkcığım sana zahmet olcak yazı ver
30 Eylül kına, 2 ekim düğün inşaAllah
canım biz balayını ayarladık, yunan adalarına gidiyoruz gemi turuyla :) vizesiz bir gemi bulduk onunla inşallah.. ödemeleri yaptık erken rezervasyon indiriminden.. alanyayı severim çok güzel biryer.. ben otellerle çalışıyorum zaten, daha sonra otel önerilerinde bulunurum
Hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin
Hoşbulduk canım
Balayı için henüz araştırmaya koyulmadık.
Şimdi şimdi bakıcam ben de.
Datça tarafları eylül-ekim aylarında çok güzel oluyomuş duyduğuma göre
İstanbul'a 2 saat falan uzaklıkta.
eweettt inşaAllah paylaşalımBen de antalya-alanya civarına hiç gitmediğim için balayımızı o tarafta geçirsek diye düşündüm, datçayı da bi araştırayım bakalım nasılmış? Gelinlik konusunda da fikirlerimizi paylaşalım mutlaka :92:
eweettt inşaAllah paylaşalım
Bu arada biz beyaz eşyalarımızı aldık, bugün de modesa ya gidicez mobilya bakmak için
Hayırlı olsun beyaz eşyaların hangi marka aldınız ben bosch düşünüyorum haziran gibi alıcaz biz de yarın inşallah gelinlik bakmaya gidicez
Ayyyy kızlar kızlaarrr müthiş süpriz oldu bugün
Düğün tarihimiz belli oldu çoookkk mutluyumm
lemlem07 , fıstıkcığım sana zahmet olcak yazı ver
30 Eylül kına, 2 ekim düğün inşaAllah
Aaa çok hızlısınız canım çook güzel geçir inşallah balayınız otellerle çalışmana çook sevindim yardımlarına gerçekten ihtiyacım var canımmm müsait bi zamanda fikirlerini önerilerini bekliyorum
Epeyce bir araştırmadan sonra Bosch dan aldık canım. Sadece buzdolabı smsungdan...
Hayırlı olsun beyaz eşyaların hangi marka aldınız ben bosch düşünüyorum haziran gibi alıcaz biz de yarın inşallah gelinlik bakmaya gidicez
çok teşekkür ederim canım, inşallah güzel geçer...
sizede güzel bir otel ayarlayalım inşallah..
öncelikle isteklerinizin önem sırasını belirleyin bence...
huzurlu sessiz sakin mi olsun, bol aktiviteli eğlenceli mi olsun?
5 yıldızlı içinden çıkmak istemeyeceğiniz bir otel mi olsun, küçük bir tatil semti olsunda çarşısını falanda gezelim mi dersiniz?
havuz mu önceliğiniz deniz mi?
gibi...gibi... :90:
hımmm olabilir, o zaman düğüne gelecek kişi kadar yaptırmamız lazım, geçen gün fuarda gördük sorduk tanesi 1.5 tl den başlıyormuş, 500 tanesi 750 tl yapacak bi nikah şekeri yaaaa, bu kadar tutar mıııı?
altınlarınız hayırlı olsuun.. ooh ne güzel tek seferde beğenmişsin gelinliğini hemen, bundan sonra ne kadar dolaşırsan dolaş büyük ihtimalle o ilk beğendiğini alırsın :))) ne kadardı peki fiyatı? bide kiralayacakmısınız, alacakmısınız?