• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben istanbuldayım. Gelinliğimi hayırlısıyla haziran gibi aysiradan alıcam. Modeller ve kalitesi gerçekten çok güzel, nette sitelerinde fazla model yok ama birebir mağazadan baktım kararımı verdim. İzmittede 4 mağazası var istersen bi git bak canım. :61:

ben antalyadayım burda da var ayşira ama nasıl acaba... bide model beğenip diktir diktirdiğin gelinliği kirala diyolar. benim bi kaç arkadaşım o şekilde yapmışlar. ama bende diktirmekten korkuyorum ya sonra beğenmezsem? :53:

Merhaba herkese, 4 eylül nikah ve kına gecesi istanbulda, 11 eylülde manisada düğünüm var...:21:

Son düzenleme:
Hoşgeldin Demet, seninde hayırlı olsun inşallah...

Ben bişey sormak istiyorum biz nikahın düğünde olmasını istiyoruz, peki nikah şekerlerini ne zaman dağıtmamız gerekiyor o zaman? düğünde mi dağıtılır?

bide nikah işlemlerine başlayan var mı acaba çok mu erken daha? 3-4 ay kala mı başlamak gerekir acaba? :26:

Hoşgeldin Demet, seninde hayırlı olsun inşallah...

Ben bişey sormak istiyorum biz nikahın düğünde olmasını istiyoruz, peki nikah şekerlerini ne zaman dağıtmamız gerekiyor o zaman? düğünde mi dağıtılır?

bide nikah işlemlerine başlayan var mı acaba çok mu erken daha? 3-4 ay kala mı başlamak gerekir acaba? :26:

Biz nikahımızı önceden yapmış olduğumuzdan nikahla ilgili pek yorum yapamayacağım sadece şunu diyebilirim resmi nikahla ilgili evraklarımızı ve diğer yapmamız gerekenleri 1 gün içinde halletmiştik.

Günaydın eylül gelinleri :79: nasılsınız bakalım???

Tünaydıııııın, gerçi biraz daha beklesem akşam olacakmış, havada kapalı akşam gibi zaten :)) iyiyiiz iyi sen nasılsın?

bende akşam iş çıkışı nevresim takımı bakacam, bir sürü aldım hatta 3 takım pamuk saten olanlardan aldım ama beyaz almak hiç aklıma gelmemiş :96: ilk gün çeyiz serildiğinde ne serecemmm?? bu akşam bakacam yine bi tane pamuk saten beyaz bişi almam lazım..

Biz nikahımızı önceden yapmış olduğumuzdan nikahla ilgili pek yorum yapamayacağım sadece şunu diyebilirim resmi nikahla ilgili evraklarımızı ve diğer yapmamız gerekenleri 1 gün içinde halletmiştik.

ay inşallah bizde bir günde hallederiz çünkü ikimizde iş yerlerimizden izin alacaz. 2 gün üst üste olmazsa iyi olur tabi.. gerçi memur salona gelmek içinde 300-500 bişiler istiyormuş, bakalım napacaz hala kararsızım zaten o kadar para vermeye değer mi acaba.. bide bizimki bayramın 3.günü olacağı için daha çok mu ister acabaa? :44:

:) Kızlar bende geldim :) Benimkide 2 Eylül... Şu durumda 1-2-3 eylülü doldurduk anlaşılan :)

:) Kızlar bende geldim :) Benimkide 2 Eylül... Şu durumda 1-2-3 eylülü doldurduk anlaşılan :)

hoşeldiiiiiin canım :)) evt 1-2-3 eylül dolmuş :)) 4 eylülde pazara geliyo o günde vardır birilerinin mutlaka... bizim düğünler bayram tatili haftası olduğu için aynı günlerde de bi kaç kişinin ki olabilir :)) :66:

hoşgeldin canımm, evet ne güzel yavaş yavaş çoğalıyoruz, hazırlıklarıımızdan haberdar edelim birbirimizi ne aşamadayız neler yapıyoruz :10:

benimde çeyizimde eksikler var ama ev doldu artık neyi nereye koyacağımı şaşırmış durumdayım.. biz daha geçen hafta mobilyalara bakmaya başladık ama tabi sadece pazar günü gezebildiğimiz için, 4-5 yere bakabildk onlarda aynı bölgede olanlar. daha tam bir araştırma yapmadık.. siz ne güzel mobilyaları bitirmişsiniz bile, kafanız rahatlamıştır baya :76:
beyaz eşyalarımızı erkenden almıştık neyseki bide onları düşünmüyorum..
hıı biz bide balayımızı ayarladık o yönden de kafamız rahat :16:

evet cnm rahatladım o konuda ben biraz fazla kararlı bir yapıya sahibimm sanırım 1-2ay öncesinden beğendim bunları almalıyız dedim ve onları aldık çok fazla bakmadım açıkçası.bellona istikbal zart zurt yerlere baktım hep aynı model ve tarzlardı beğenmedim hiç.Balayı içinde akdenizi düşünüyoruz ya da kıbrıs olabilir.bakalımm.Hala bnm ceyiz eksiklerim bitmiyor :))) Allahtan markafoni var bana çok yardımcı oldu bu konuda:1:

evet cnm rahatladım o konuda ben biraz fazla kararlı bir yapıya sahibimm sanırım 1-2ay öncesinden beğendim bunları almalıyız dedim ve onları aldık çok fazla bakmadım açıkçası.bellona istikbal zart zurt yerlere baktım hep aynı model ve tarzlardı beğenmedim hiç.Balayı içinde akdenizi düşünüyoruz ya da kıbrıs olabilir.bakalımm.Hala bnm ceyiz eksiklerim bitmiyor :))) Allahtan markafoni var bana çok yardımcı oldu bu konuda:1:

aslında bizde beğendik hatta ilk gezdiğimiz gün nerdeyse alacaktık mobilyaları ama sonra düşündük biraz daha araştıralım dedik. hatta ankara sitelere bile gitmeyi düşünüyoruz orada daha uygun ve kaliteli oluyormuş. bakalım burda mobilyacılar sitesi varmış oraya da bakacaz belkide alırız gitmyiz ankaraya falan. :34:

aslında bizde beğendik hatta ilk gezdiğimiz gün nerdeyse alacaktık mobilyaları ama sonra düşündük biraz daha araştıralım dedik. hatta ankara sitelere bile gitmeyi düşünüyoruz orada daha uygun ve kaliteli oluyormuş. bakalım burda mobilyacılar sitesi varmış oraya da bakacaz belkide alırız gitmyiz ankaraya falan. :34:

evet aslında bizde düşündük sitelere gitmeyi.Ama ben beğenip bunları alalım dye tutturunca aldık :))salonuda tuuttuk.gelinlik meselelerine hiç girmedim daha sen naptın o konuda?

evet aslında bizde düşündük sitelere gitmeyi.Ama ben beğenip bunları alalım dye tutturunca aldık :))salonuda tuuttuk.gelinlik meselelerine hiç girmedim daha sen naptın o konuda?

bende daha gelinlik bakmadım, ama erken gibime geliyor. biz önce şu mobilyaları halledelimde gelinliğe belki mayıs gibi bakarım diye düşünüyorum..

slm kızlar bende eylül geliniyim 11 eylül de kısmetse düğünümüz herkese kolay gelsin çeyiz hazırlığında

saol canım hayırlı olsun sennde ee ne aşamadasınız çeyiz ve ev konusunda düğü konusunda:6:

Nikah başvurusunu ne zaman yapmamız gerekiyor bilen var mı?

aynı konuyu bende düşünüyorum yaaaa :26: biz düğün günü salonda olsun istiyoruz, gün almak lazımmış ya ya o gün dolarsa diye de korkuyorum. veya bayramda nikah yapmıyoruz falan derler mi acaba? :50: ben haftaya haftaiçi arayacam belediyeyi, tlf da bilgi alayım bakalm.. haber veririm sizede, ama her şehirde değişiyor da olabilir tabii.

aynı konuyu bende düşünüyorum yaaaa :26: biz düğün günü salonda olsun istiyoruz, gün almak lazımmış ya ya o gün dolarsa diye de korkuyorum. veya bayramda nikah yapmıyoruz falan derler mi acaba? :50: ben haftaya haftaiçi arayacam belediyeyi, tlf da bilgi alayım bakalm.. haber veririm sizede, ama her şehirde değişiyor da olabilir tabii.

Biz mayıs gibi başvurularımızı yapmayı planlıyoruz ama uygun olur mu bilmiyorum.Çünkü herkes bayramdan sonra genellikle 11 eylül tarihinde evleniyor.

Back