Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo,bazı arkadaşlar neredeyse bitirmiş çeyizi,benim daha hiç birşeyim yok :))
Sadece Kütahya Porselenden yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal-kaşık-bıçak takımı ve tencere setim var...
Düğün tarihi bile belli değil,Eylül ayı içinde olacağı belli sadece...
Oooo,bazı arkadaşlar neredeyse bitirmiş çeyizi,benim daha hiç birşeyim yok :))
Sadece Kütahya Porselenden yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal-kaşık-bıçak takımı ve tencere setim var...
Düğün tarihi bile belli değil,Eylül ayı içinde olacağı belli sadece...
Yok canım merak etme ben de sendenim, çeyizimin çoğu hazır deil ufak tefek aldığım bikaç eşya var okadar. hepsi haziran ayında tamamlanacak inşallah...
ay evet bencede çok güzel olur, nasıl yapılıyor acaba?
Ben de bilmiyorum haziran ya da temmuz topiklerinden tanıdıklarımıza mı sorsak
buldum buldum hatta yaptım bile :))) belli olanların tarihlerini yazdım senin kınan ne zaman onuda ekleyeyim? diğer kızlar sizlerde tarihleriniz belli olunca söyleyin yazalım....
Eline sağlık canım düğün listemizi görünce daha bi heyecanlandım çabuk gelsin güzel günlerr
evet inşallah bir an önce gelir ve güzel bir şekilde geçer... bende bazen çok az zaman kalmış gibi heyecanlanıyorum bazende amaaan daha çook var diyorum.. geçen gün kış indirimi yapılmış iki tane kazak aldımdı, ben antalyada olduğum için de burda kış bitti, seneye giyerim diye aldım, sonra bi düşündüüm aaa ben seneye kışa evli mi olacağım dedim
Çok farklı bir duygu, seneye bu günlerde Allah nasip ederse evli olacağız, kendi evimizde olacağız bizim düğünümüz normalde haziranda olacaktı fakat ertelenip eylüle alındı, biraz da o yüzden yani ben kendimi baştan hazirana alıştırdığım için süre uzun geliyor, ertelenmesine biraz üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum :44:
Nasılsınız kızlaaaar nerelerdesiniz? ben nikah şekeri ne zaman verilir diye sormuştum yok mu yaa bilen? :96:
Merhaba canım iyiyim ben ,sen nasılsın? Şu nikah şekeri meselesini valla mantıken yorumluyorum nikah kıyıldıktan sonra yakın çevrenden biri şık bir sepet içinde salonda masaları tek tek dolaşarak dağıtabilir çok da güzel olur
dün altınları aldık.kayınvlidem dedi surda bir gelinlikçi var bir bakalım fikir olur dedi.Gittik wella gelinlik die biryer.Bir gelinlik begendm ama nasıl güzell aşık oldum gelinliğe tamamen fransız güpürü taşlarla süslenmiş üst kısmında ve bel kısmında inciler var bayılllllldddddııııımmmmmmmm kayınvalidem anladı çok beğendiğimi umarım alırlar :)) baska yere bakasım yok onu begendm :