• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Yine sessizliğe bürünmüş burası :5: eylül gelinleri nerelerdesiniz neler yapıyorsunuz???

Oooo,bazı arkadaşlar neredeyse bitirmiş çeyizi,benim daha hiç birşeyim yok :))
Sadece Kütahya Porselenden yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal-kaşık-bıçak takımı ve tencere setim var...

Düğün tarihi bile belli değil,Eylül ayı içinde olacağı belli sadece...

Sadece Kütahya Porselenden yemek takımı,kahvaltı takımı,çatal-kaşık-bıçak takımı ve tencere setim var...

Yok canım merak etme ben de sendenim, çeyizimin çoğu hazır deil ufak tefek aldığım bikaç eşya var okadar. hepsi haziran ayında tamamlanacak inşallah...

sen buralara takılmaya yeni başladın o zaman :)) benimde çeyizimde fazla bişeyim yoktu,bu siteyi keşfettikten sonra kızları okuya okuya gaza gelip aldım :16:

Yok canım merak etme ben de sendenim, çeyizimin çoğu hazır deil ufak tefek aldığım bikaç eşya var okadar. hepsi haziran ayında tamamlanacak inşallah...

para olduktan sonra alması kolay takmayın kafanıza, alana kadar siz yinede araştırmalarınızı yapın boş durmayın kızlar :40:

Sevgili lemlem, topiğimizin başına biz de kına ve düğün tarihlerimizin yazdığı bir liste yapsak nasıl olur acaba :21: :21:

Ben de bilmiyorum haziran ya da temmuz topiklerinden tanıdıklarımıza mı sorsak:17: :17:

buldum buldum hatta yaptım bile :))) belli olanların tarihlerini yazdım senin kınan ne zaman onuda ekleyeyim? diğer kızlar sizlerde tarihleriniz belli olunca söyleyin yazalım.... :21:

Eline sağlık canım düğün listemizi görünce daha bi heyecanlandım:62: çabuk gelsin güzel günlerr :48:

Eline sağlık canım düğün listemizi görünce daha bi heyecanlandım:62: çabuk gelsin güzel günlerr :48:

evet inşallah bir an önce gelir ve güzel bir şekilde geçer... bende bazen çok az zaman kalmış gibi heyecanlanıyorum bazende amaaan daha çook var diyorum.. geçen gün kış indirimi yapılmış iki tane kazak aldımdı, ben antalyada olduğum için de burda kış bitti, seneye giyerim diye aldım, sonra bi düşündüüm aaa ben seneye kışa evli mi olacağım dedim :1:

evet inşallah bir an önce gelir ve güzel bir şekilde geçer... bende bazen çok az zaman kalmış gibi heyecanlanıyorum bazende amaaan daha çook var diyorum.. geçen gün kış indirimi yapılmış iki tane kazak aldımdı, ben antalyada olduğum için de burda kış bitti, seneye giyerim diye aldım, sonra bi düşündüüm aaa ben seneye kışa evli mi olacağım dedim :1:

Çok farklı bir duygu, seneye bu günlerde Allah nasip ederse evli olacağız, kendi evimizde olacağız :48: bizim düğünümüz normalde haziranda olacaktı fakat ertelenip eylüle alındı, biraz da o yüzden yani ben kendimi baştan hazirana alıştırdığım için süre uzun geliyor, ertelenmesine biraz üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum :44:

Çok farklı bir duygu, seneye bu günlerde Allah nasip ederse evli olacağız, kendi evimizde olacağız :48: bizim düğünümüz normalde haziranda olacaktı fakat ertelenip eylüle alındı, biraz da o yüzden yani ben kendimi baştan hazirana alıştırdığım için süre uzun geliyor, ertelenmesine biraz üzüldüm ama demek ki hayırlısı böyleymiş diyorum :44:

hımmm evet hazirandan ertelendiyse uzun gelir eylül, ama çabuk geçecek :34:

biz geçen gün kaç tane pazar günümüz kaldı diye saymıştık, son iki ayın pazarlarını çıkardık, çünkü o zamanlar ev tutmuş olacağız ve o pazar günleri sadece ev işleriyle ilgilenebilceğiz. baktık 15 tane pazarımız kalmış :)) 1 ide gitti 14 kaldı :)) yani mobilya, gelinlik, kınalık, halı, perde vs bakmamız için 14 tane pazarımız kaldı :52:

Nasılsınız kızlaaaar nerelerdesiniz? ben nikah şekeri ne zaman verilir diye sormuştum yok mu yaa bilen? :96:

Nasılsınız kızlaaaar nerelerdesiniz? ben nikah şekeri ne zaman verilir diye sormuştum yok mu yaa bilen? :96:

Merhaba canım iyiyim ben ,sen nasılsın? Şu nikah şekeri meselesini valla mantıken yorumluyorum nikah kıyıldıktan sonra yakın çevrenden biri şık bir sepet içinde salonda masaları tek tek dolaşarak dağıtabilir çok da güzel olur :21:

ay liste çok güzel olmuş ellerine sağlık canım..vAlla ben niikah şekeri düşünmüyorum ama düğünün çıkışında verilebilir en son herhalde

dün altınları aldık.kayınvlidem dedi surda bir gelinlikçi var bir bakalım fikir olur dedi.Gittik wella gelinlik die biryer.Bir gelinlik begendm ama nasıl güzell aşık oldum gelinliğe tamamen fransız güpürü taşlarla süslenmiş üst kısmında ve bel kısmında inciler var bayılllllldddddııııımmmmmmmm kayınvalidem anladı çok beğendiğimi umarım alırlar :)) baska yere bakasım yok onu begendm ::1::68:

Merhaba canım iyiyim ben ,sen nasılsın? Şu nikah şekeri meselesini valla mantıken yorumluyorum nikah kıyıldıktan sonra yakın çevrenden biri şık bir sepet içinde salonda masaları tek tek dolaşarak dağıtabilir çok da güzel olur :21:

hımmm olabilir, o zaman düğüne gelecek kişi kadar yaptırmamız lazım, geçen gün fuarda gördük sorduk tanesi 1.5 tl den başlıyormuş, 500 tanesi 750 tl yapacak :53: bi nikah şekeri yaaaa, bu kadar tutar mıııı?

dün altınları aldık.kayınvlidem dedi surda bir gelinlikçi var bir bakalım fikir olur dedi.Gittik wella gelinlik die biryer.Bir gelinlik begendm ama nasıl güzell aşık oldum gelinliğe tamamen fransız güpürü taşlarla süslenmiş üst kısmında ve bel kısmında inciler var bayılllllldddddııııımmmmmmmm kayınvalidem anladı çok beğendiğimi umarım alırlar :)) baska yere bakasım yok onu begendm ::1::68:

altınlarınız hayırlı olsuun.. ooh ne güzel tek seferde beğenmişsin gelinliğini hemen, bundan sonra ne kadar dolaşırsan dolaş büyük ihtimalle o ilk beğendiğini alırsın :))) ne kadardı peki fiyatı? bide kiralayacakmısınız, alacakmısınız?

Back