Ben istanbuldayım. Gelinliğimi hayırlısıyla haziran gibi aysiradan alıcam. Modeller ve kalitesi gerçekten çok güzel, nette sitelerinde fazla model yok ama birebir mağazadan baktım kararımı verdim. İzmittede 4 mağazası var istersen bi git bak canım.
Hoşgeldin Demet, seninde hayırlı olsun inşallah...
Ben bişey sormak istiyorum biz nikahın düğünde olmasını istiyoruz, peki nikah şekerlerini ne zaman dağıtmamız gerekiyor o zaman? düğünde mi dağıtılır?
bide nikah işlemlerine başlayan var mı acaba çok mu erken daha? 3-4 ay kala mı başlamak gerekir acaba? :26:
Günaydın eylül gelinleri :79: nasılsınız bakalım???
Biz nikahımızı önceden yapmış olduğumuzdan nikahla ilgili pek yorum yapamayacağım sadece şunu diyebilirim resmi nikahla ilgili evraklarımızı ve diğer yapmamız gerekenleri 1 gün içinde halletmiştik.
:) Kızlar bende geldim :) Benimkide 2 Eylül... Şu durumda 1-2-3 eylülü doldurduk anlaşılan :)
:) Kızlar bende geldim :) Benimkide 2 Eylül... Şu durumda 1-2-3 eylülü doldurduk anlaşılan :)
benimde çeyizimde eksikler var ama ev doldu artık neyi nereye koyacağımı şaşırmış durumdayım.. biz daha geçen hafta mobilyalara bakmaya başladık ama tabi sadece pazar günü gezebildiğimiz için, 4-5 yere bakabildk onlarda aynı bölgede olanlar. daha tam bir araştırma yapmadık.. siz ne güzel mobilyaları bitirmişsiniz bile, kafanız rahatlamıştır baya :76:
beyaz eşyalarımızı erkenden almıştık neyseki bide onları düşünmüyorum..
hıı biz bide balayımızı ayarladık o yönden de kafamız rahat
evet cnm rahatladım o konuda ben biraz fazla kararlı bir yapıya sahibimm sanırım 1-2ay öncesinden beğendim bunları almalıyız dedim ve onları aldık çok fazla bakmadım açıkçası.bellona istikbal zart zurt yerlere baktım hep aynı model ve tarzlardı beğenmedim hiç.Balayı içinde akdenizi düşünüyoruz ya da kıbrıs olabilir.bakalımm.Hala bnm ceyiz eksiklerim bitmiyor :))) Allahtan markafoni var bana çok yardımcı oldu bu konuda
aslında bizde beğendik hatta ilk gezdiğimiz gün nerdeyse alacaktık mobilyaları ama sonra düşündük biraz daha araştıralım dedik. hatta ankara sitelere bile gitmeyi düşünüyoruz orada daha uygun ve kaliteli oluyormuş. bakalım burda mobilyacılar sitesi varmış oraya da bakacaz belkide alırız gitmyiz ankaraya falan.
evet aslında bizde düşündük sitelere gitmeyi.Ama ben beğenip bunları alalım dye tutturunca aldık :))salonuda tuuttuk.gelinlik meselelerine hiç girmedim daha sen naptın o konuda?
Nikah başvurusunu ne zaman yapmamız gerekiyor bilen var mı?
aynı konuyu bende düşünüyorum yaaaa :26: biz düğün günü salonda olsun istiyoruz, gün almak lazımmış ya ya o gün dolarsa diye de korkuyorum. veya bayramda nikah yapmıyoruz falan derler mi acaba?ben haftaya haftaiçi arayacam belediyeyi, tlf da bilgi alayım bakalm.. haber veririm sizede, ama her şehirde değişiyor da olabilir tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?