Merhaba ben de eylül geliniyimşuan için sadece düğün salonu tutuldu onun haricinde pek bi hazırlık yok. ben de gelinlik derdindeyim ama karar veremiyorum
selam kızlar benimde eylül 30 eylül kına gecesi 1ekim düğün bizimde salon tutuldu çeyizlerimde eksikler var tabi ama bir çoğunu hallettik yatak odası yemek odası salon takımı aldık.yavas yavas hallediyoruz :)
kızlarrr bende eylülde evleniyorum ama daha söz nisan bişey yok 3.5 senedir beraberiz.çeyizimi tamamlıyorum erkek arkadaşımda para biriktiriyor...haziranda nişan olucak kısmetse...
hadi bakalım seninkide hayırlı olsun şimdiden.. walla nişanla düğün arasını fazla uzatmamak en güzeli bence.. malesef biz nişanlanalı bu nisan ayında 1 sene olacakevlenene kadarda 1.5 sene olmuş olacak.. ama napalım bizim ailelerden fazla destek olamayacağı için herşeyimizi kendimiz yapmaya çalışıyoruz o yüzden uzattık biraz bu nişan olayını, nişandan öncede 2 senedir sevgiliydik zaten..
evet canım haklısın bende böyle düşünerek haziranda yapılmasının daha uygun olacağını düşündüm.ama resmi bişeyler olmasa bile çeyizimi tamamlıyorum...hazirana kadar herşeyim alınmış olur...erkek arkadaşımda para biriktiriyor...eylüle kadar mobilya ve beyaz eşya için yeterli paramız olacak.bizde ailelerimizden pek yardım istemiyoruz yetişkin insanlarız sonuçta ve evlilik sorumluluğunu almak içinde böyle olması gerektiğini düşünüyoruz...
yani ailelelerimiz sadece nikahımızda takılarımızı takacak :)
Selam kızlarrr
Bizde kısmetse eylülde evleneceğiz. Ev tamam ama eşya, düğün mekanı tarih vs yok. Çeyizimde bir iki ufak eksik dışında tamam.
bizde önceleri para biriktirip peşin parayla birçok şeyi daha uyguna alalım diye düşünmüştük ama gördük ki o eskidenmiş, şimdi nerdeyse taksitle daha ucuza verecek heryer. :96: peşine çok fazla bi indirimleri yok o yüzden sizde mesela beyaz eşyanızı araştırmaya başlayın, yinede sorun peşinde çok fark etmiyorsa taksitle almaya başlayın bence. sonra herşey birden birikmesin..
canım valla biz yaklaşık bir senedir para biriktiriyoruz.eylüle kadar herşeyimizi alacak paramız olacak nasip olursa...yani taksite gerek kalmıcak borcumuz olmıcak inşallah...haklısın taksit yaptırdığında farketmiyor özellikle beyaz eşyadan hiç farketmiyor mobilyalarda peşin paraya güzel indirimler oluyor ama sorduk bi kaç yere güzel indirimler yapıyorlar yani...
düğün mekanını bir an önce ayarlayın derim sonra beğendiğiniz yerler istediğiiniz tarihte kalmayabilir, millet 1 yıl öncesinden tutuyor nerdeyse haberiniz olsun...
özellikle gelinlik konusunda fikirlerinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var canlarım
canımm nerde oturuyorsun ayni hangi şehir ?
şuan izmitteyim canım... sen?
ooo eylül gelinleri bayağı bi kalabalıklaşmışız görmeyeli ne güzel :)) bu arada benim düğün tarihim de 3 eylül kısmetseşuan için fazla bi çeyizim yok bernardodan aldığım bi kaç ürünüm var ve de ara sıra internet sitelerinden aldığım bi kaç eşyam var , mayıs haziran gibi toplu bi alışverişle halletmeyi düşünüyoruz, mobilya için ben netten modellere bakıyorum az çok kafamda bişeyler oturdu ama mobilyaları da haziran gibi alacağız öyle gözüküyor. beyaz eşyayı zaten bosch düşünüyoruz, ama benim şuan için kendime en çok sorun yaptığmı şey gelinlik :18: nasıl karar vereceğim hazır mı özel dikim mi , nasıl bir model olacak bi türlü karar veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?