bilmem bende nişanım olucak bi bakayım dedim topige ama bi baktım sadece biziz ne zamana senin dügün
hayırlı olsun canım 10 eylulde kısmetse.senın nezaman nişanın hazırlıklar ne alemde?
benimkide 24 eylülde yani senden 14 gün sonra :) valla suanda daha bi hazırlık yok acıkcası nişandan sonra tam bi maroton baslıcak sanırım yeni yeni ceyizimi almaya basladım mutfaklık esyalardan ne begeniyosam alıyorum desem yalan olmaz
allah yardımcn olsun canım ben herşeyim var diyodum hala eksiklerim çıkıyo ne görsem almak istiyorum :) eylül ayını hep çok severdim düğünümüzle dahada anlamlanacak güz ayı.
bende sözlümde eylül veya ekimi seviyoruz ben sahsen izmirliyim buranın sıcagında haziran veya yaz aylarında dügünlerin yapılması cok zor oluyor bu yüzde güz ayları her zaman bana daha cok cazip geliyor ama ona kalsa ceyizimi almim hiç aralıkta evlenek diyo
hehe bende izmirliyim :) bir anda bastırdı valla sıcaklar geçen senede 10 eylülde nişanlandık biz yani bayramın 1.günü:) o ağustos sıcagında bide ramazanda perişan olmuştum valla alışveriş yapıcaz diye
iyi geceler kızlar... muhabbetiniz bol olsun. bi bakıyım dedim kim var kim yok ama bu gece pek sakin burası... bende erken yatıyım bari...
şimdi gönderdim nişanlımı, ayrılmak çok zor geldiiöhüüm öhümmm ne güzelll nişanlıları yanında olanlara imreniyomm vallaabende çok özledimm napcamm
Allah iyiliğini versin zıpır gelinimizkendi kendime ağda partisi yaptım
ağdamı büyük bir mutlulukla yaparken aynı zamanda son ses Filistin marşları dinliyodum
evde de kimse yoktu, babam hariç...
adamcağız bi ara dışarı çıkmış benim haberim yok
anahtarını da ben almıştım sabah okula giderken
döndüğünde bi de bakmış anahtar yok
kapıyı çalmış çalmış açan yok
ee o kadar yüksek sese bi de benim cırtlak böğürtülerim eklenince tabi kapıyı duymak imkansız oluyor
tabi ben dalmışım işimi görüyorum ne telefon var yanımda ne bişey
sevgili baabcığım komşunun kapısını çalmış, "şu duvara vurun, belki duyar" demek için
anaaammm o kadar zil sesini duymayan ben duvara vurulan tık tıkı nerden duyayım
işin içine nişanlım, annem, ablam, abim de girmiş
herkes bi taraflardan ulaşmaya çalışıyo
yaklaşık bir saat süren uğraşları sonucu babamın dışarda olduğunu ve içeriye girmeye çalıştığını öğrendim
içerde ne yaptığımı merak eden meraklı komşulara "hiiiç ders çalışıyodum dalmışım" dedim
yalana bak
hee bu arada o heyecanla 600 ml lik ağda yağını parkeye döktüğümü ve yarım saat boyunca onu temizlemek için uğraştığımı hiç anlatmayayım
ayy gerçekten mi çok mutlu oldum ilk görende sen oldun galiba nişanlım bile göremedi daha. mersinden aldım tatlım birde özel dikim deil beğendim denedim bugün aldım daha prova yapılmadı iğneyle arkayı sıkıştırdılar çok sıkmışlar kilolu çıkmışım güzel durmamış resimde aslında. kiraladım 1 milyar dediler ama pazarlık ede ede 700 de anlaştık tatlım
şimdi gönderdim nişanlımı, ayrılmak çok zor geldiicanım düğünlerimize az kaldı, siz de inşallah kavuşacaksınız
Allah iyiliğini versin zıpır gelinimizgüldürdün beni , hehehee yalanına da inanan oldumu acaba merak ediyorum Ahsencimm
kızlaar ben geldim tekrar, aşağıda babam ve arkadaşlarıyla okey oynuyordum4.bulamamışlar beni çağırdılar, ama hava nasıl soğumuş öyle yaa dondum resmen ilginç.. yağmur yağıyor galiba biyerlere.. güzel güzel inşallah gündüzleride soğuk olur..
ebrumemet gelinliğin hayırlı olsun, yavaş yavaş herkes gelinlik işlerini halletti ne güzel.. gelinliğin yakışmış canım seninkininde etek kısımları çok güzelmiş. ayrıca hiçte kilolu durmamış.. yaa kızlar ben taşlı gelinlikleri sevmiyorum, benimkinin sadece gögüs kısmında inciler vardı, onlarıda çıkarttıracaktım ama sonradan vazgeçmiştim. şimdi sizinkileri böyle taşlı parlak parlak görünce acaba benimki çok mu sade olmuş diye düşünmeye başladım:26:, kollarındaki taşlar çok güzelmiş, acaba bende bir koluna böyle bişi mi yaptırsam :26:
hı bide kızlar siz duvaklarınızı nasıl düşünüyorsunuz? ben upuzuuun olsun isityorum, birde yanında kısa alırım, foto çekimleri, nikah ve ilk danstan sonra kısa duvağımı takarım..
lemlemcim hoşgeldin canımm, buralara yağmur yağıyor, hava çok güzeldi dışardaa, bayıldıkk
gelinlik işine gelince, her ne kadar henüz gelinlik işini halledemesem de kesinlikle taşlı olmayan modellerden yanayım, taş olacaksa da ya inci görünümlü olmalı yada şeffaf kristal taşlardan olmalı diye düşünüyorum, oyüzden bence sen gelinliğinde ekstra taş düşünmee, sadece inci görünümlü olanlar kalsıntabi içimde kalır diyosan yaptır tatlım , herşeyden önce senin içine sinmesi önemli
duvak meselesinde de ben de inşallah çift duvak kullanacağım, foto çekimi ve ilk dansımda uzun duvak, sonra kısa duvağımla düğüne devam edeceğim
demek bu soğuk sizin oralardan gelmişş
canım yok zaten kesinlikle taş düşünmüyorum ama koluna dedim böyle bişey yaptırsammı diye.. ama bilmiyorum tabii güzel durur mu sade bi gelinlikte komik kalabilir, belki tek omzuna tülden bişiler fln olabilir :44: yada yine tek bir koluna küçük küçük incilerden 3 sıra falan, hımmmm bak bu olabilir
En kısa zamanda bende şu elimdeki gelinliğin resmini koymayı düşünüyorum :))
En azından sizinde fikirlerinizi almış olurum,üzerinde ne gibi oynamalar yapılabilir fikir verirsiniz...
ebrumemet hayırlı olsun gelinliğin,güle güle giy canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?