2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlı olsun canım 10 eylulde kısmetse.senın nezaman nişanın hazırlıklar ne alemde?

benimkide 24 eylülde yani senden 14 gün sonra :) valla suanda daha bi hazırlık yok acıkcası nişandan sonra tam bi maroton baslıcak sanırım yeni yeni ceyizimi almaya basladım mutfaklık esyalardan ne begeniyosam alıyorum desem yalan olmaz

allah yardımcn olsun canım ben herşeyim var diyodum hala eksiklerim çıkıyo ne görsem almak istiyorum :) eylül ayını hep çok severdim düğünümüzle dahada anlamlanacak güz ayı.

allah yardımcn olsun canım ben herşeyim var diyodum hala eksiklerim çıkıyo ne görsem almak istiyorum :) eylül ayını hep çok severdim düğünümüzle dahada anlamlanacak güz ayı.

bende sözlümde eylül veya ekimi seviyoruz ben sahsen izmirliyim buranın sıcagında haziran veya yaz aylarında dügünlerin yapılması cok zor oluyor bu yüzde güz ayları her zaman bana daha cok cazip geliyor ama ona kalsa ceyizimi almim hiç aralıkta evlenek diyo

hehe bende izmirliyim :) bir anda bastırdı valla sıcaklar geçen senede 10 eylülde nişanlandık biz yani bayramın 1.günü:) o ağustos sıcagında bide ramazanda perişan olmuştum valla alışveriş yapıcaz diye

ooo sorma söz alıs verişim benm nisanda oldu halde kavruldum sıcaktan sözlüm gil ankaralı onlar alısık değil ben izmirli oldum halde fena olmustum yani

iyi geceler kızlar... muhabbetiniz bol olsun. bi bakıyım dedim kim var kim yok ama bu gece pek sakin burası... bende erken yatıyım bari...

kızlar gelinliğimi aldım bugün nasıl modeli.. çok kilolu göstermiş resimde farketim ama arkamdan çok sıktılar pislikler yoksa bukadar kilolu deilim yani öle yorumlayın noluyy:2::2::2:

canım ben gelinliğii çok begendim
nerden aldın? bi e ne kadara mal oldu?
özelikle üst kısmı çok ışıltılı, hoş bi model

ayy gerçekten mi çok mutlu oldum ilk görende sen oldun galiba nişanlım bile göremedi daha. mersinden aldım tatlım birde özel dikim deil beğendim denedim bugün aldım daha prova yapılmadı iğneyle arkayı sıkıştırdılar çok sıkmışlar kilolu çıkmışım güzel durmamış resimde aslında. kiraladım 1 milyar dediler ama pazarlık ede ede 700 de anlaştık tatlım

öhüüm öhümmm ne güzelll nişanlıları yanında olanlara imreniyomm vallaa bende çok özledimm napcamm
şimdi gönderdim nişanlımı, ayrılmak çok zor geldii canım düğünlerimize az kaldı, siz de inşallah kavuşacaksınız
Allah iyiliğini versin zıpır gelinimiz güldürdün beni , hehehee yalanına da inanan oldumu acaba merak ediyorum Ahsencimm

Ebrumemet, gelinliği güzel taşımışsın, kilolu falanda göstermemiş canım, mutlulukla giy inşallah

700müüüü
o gelinlikçi nerde ya, bende gidivereyim hemen
çok uygun canım güle güle giy
ben seni Fatmagül'ün suçu ne? dizisindeki Asuman'a benzettim bu arada
ayrıca kilolu gelmedin benim gözüme

Allah kavuştursun balım
3 aycık kaldı, sık dişini:)

Son düzenleme:
kızlaar ben geldim tekrar, aşağıda babam ve arkadaşlarıyla okey oynuyordum 4.bulamamışlar beni çağırdılar, ama hava nasıl soğumuş öyle yaa dondum resmen ilginç.. yağmur yağıyor galiba biyerlere.. güzel güzel inşallah gündüzleride soğuk olur..

ebrumemet gelinliğin hayırlı olsun, yavaş yavaş herkes gelinlik işlerini halletti ne güzel.. gelinliğin yakışmış canım seninkininde etek kısımları çok güzelmiş. ayrıca hiçte kilolu durmamış.. yaa kızlar ben taşlı gelinlikleri sevmiyorum, benimkinin sadece gögüs kısmında inciler vardı, onlarıda çıkarttıracaktım ama sonradan vazgeçmiştim. şimdi sizinkileri böyle taşlı parlak parlak görünce acaba benimki çok mu sade olmuş diye düşünmeye başladım:26:, kollarındaki taşlar çok güzelmiş, acaba bende bir koluna böyle bişi mi yaptırsam :26:

hı bide kızlar siz duvaklarınızı nasıl düşünüyorsunuz? ben upuzuuun olsun isityorum, birde yanında kısa alırım, foto çekimleri, nikah ve ilk danstan sonra kısa duvağımı takarım..

ben de taşlıları pek sevmiyorum ama bu hoşuma gitti
bol işlemeli olanlar da pek gözüme hoş gelmiyo
ben de sadeden yanayım

lemlemcim hoşgeldin canımm, buralara yağmur yağıyor, hava çok güzeldi dışardaa, bayıldıkk
gelinlik işine gelince, her ne kadar henüz gelinlik işini halledemesem de kesinlikle taşlı olmayan modellerden yanayım, taş olacaksa da ya inci görünümlü olmalı yada şeffaf kristal taşlardan olmalı diye düşünüyorum, oyüzden bence sen gelinliğinde ekstra taş düşünmee, sadece inci görünümlü olanlar kalsın tabi içimde kalır diyosan yaptır tatlım , herşeyden önce senin içine sinmesi önemli
duvak meselesinde de ben de inşallah çift duvak kullanacağım, foto çekimi ve ilk dansımda uzun duvak, sonra kısa duvağımla düğüne devam edeceğim

demek bu soğuk sizin oralardan gelmişş

canım yok zaten kesinlikle taş düşünmüyorum ama koluna dedim böyle bişey yaptırsammı diye.. ama bilmiyorum tabii güzel durur mu sade bi gelinlikte komik kalabilir, belki tek omzuna tülden bişiler fln olabilir :44: yada yine tek bir koluna küçük küçük incilerden 3 sıra falan, hımmmm bak bu olabilir

evet canım taş biraz alakasız durabilir ama 3 sıra incii çook zarif durur, iyi fikir bence

En kısa zamanda bende şu elimdeki gelinliğin resmini koymayı düşünüyorum :))
En azından sizinde fikirlerinizi almış olurum,üzerinde ne gibi oynamalar yapılabilir fikir verirsiniz...

ebrumemet hayırlı olsun gelinliğin,güle güle giy canım...

koy tabi fikir veririz canım, ama üzerinde görmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…