• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım sen bakmaya başla bence içine sinen bişey buldunmu düğün tarihine göre provalarını ayarlar teslim ederler.bulunduğun şehre yada modaevinin yoğunluğuna görede değişir tabi yoğun olur bişey olur geç olmasın sonra.

Tamam canım, haklısın. Nişanım olsun, gelinlikci gezmelerime başlayım.Teşekkürler:71:

canım sen bakmaya başla bence içine sinen bişey buldunmu düğün tarihine göre provalarını ayarlar teslim ederler.bulunduğun şehre yada modaevinin yoğunluğuna görede değişir tabi yoğun olur bişey olur geç olmasın sonra.

canım baktım gelinliğine üzerinde çok güzel durmuş. duvağın çok hoş. hayırlı olsun tatlım:54:

hayırdır canım?

selam canım hayırdır neyaptın?

yine naptın söle hadi söleee:52::52:

kendi kendime ağda partisi yaptım
ağdamı büyük bir mutlulukla yaparken aynı zamanda son ses Filistin marşları dinliyodum
evde de kimse yoktu, babam hariç...
adamcağız bi ara dışarı çıkmış benim haberim yok
anahtarını da ben almıştım sabah okula giderken
döndüğünde bi de bakmış anahtar yok
kapıyı çalmış çalmış açan yok
ee o kadar yüksek sese bi de benim cırtlak böğürtülerim eklenince tabi kapıyı duymak imkansız oluyor:52:
tabi ben dalmışım işimi görüyorum ne telefon var yanımda ne bişey
sevgili baabcığım komşunun kapısını çalmış, "şu duvara vurun, belki duyar" demek için
anaaammm o kadar zil sesini duymayan ben duvara vurulan tık tıkı nerden duyayım
işin içine nişanlım, annem, ablam, abim de girmiş
herkes bi taraflardan ulaşmaya çalışıyo
yaklaşık bir saat süren uğraşları sonucu babamın dışarda olduğunu ve içeriye girmeye çalıştığını öğrendim
içerde ne yaptığımı merak eden meraklı komşulara "hiiiç ders çalışıyodum dalmışım" dedim
yalana bak :52:

hee bu arada o heyecanla 600 ml lik ağda yağını parkeye döktüğümü ve yarım saat boyunca onu temizlemek için uğraştığımı hiç anlatmayayım :27:

ağdamı büyük bir mutlulukla yaparken aynı zamanda son ses Filistin marşları dinliyodum
ee o kadar yüksek sese bi de benim cırtlak böğürtülerim eklenince tabi kapıyı duymak imkansız oluyor:52:
sevgili baabcığım komşunun kapısını çalmış, "şu duvara vurun, belki duyar" demek için
yaklaşık bir saat süren uğraşları sonucu babamın dışarda olduğunu ve içeriye girmeye çalıştığını öğrendim
içerde ne yaptığımı merak eden meraklı komşulara "hiiiç ders çalışıyodum dalmışım" dedim

hee bu arada o heyecanla 600 ml lik ağda yağını parkeye döktüğümü ve yarım saat boyunca onu temizlemek için uğraştığımı hiç anlatmayayım :27:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

delüüüüü neyse böyle olusn başka bişey olmasında :34:

phahahaha hay sen çok yaşa emi çok güldüm sıhatler olsun :)):52::52::52:

İlknur'um dün söylemeyi unttum
sen tam bi esmer güzeliisin maşallah
Rabbim yüzünden gönlünden mutluluğu hiç eksik etmesin

ay kızlar bu aralar işler çok yoğun maşallah arada bir girip okuyorum ama hiç fırsat bulamadım sohbet etmeye... Bugün özellikle acayip bi yoğunluk var bakalım hayırlısı artık... İyi güzel hoş da düğüne doğru işler sıkışırsa onu düşünmeye başladım şimdi düğünden önceki gün filan hala çalışıyormuşum ne kötü olur di mi...
ocwmays çok güldürdün beni... işin içine herkes karıştığına göre kimbilir neler gelmiştir akıllarına sen de parti yap orda :66::66::64::64:

hadi hayırlısı olsun bitanem çok rahatlıcaksın 10 dk da bitiyor ılk gun acmıyosun gozlerını ertesı gun gozlerını actıgında hersey net :)

buarada gelınlıgımı ekledım albumume haydın bakın bakalım begenecekmısınız kızlar:)

hayırlı olsun canım, gelinliğinin etek kısmını özeillikle çok beğendim, değişikmiş ve çok güzelmiş.. güle güle giy inşallah..

bitanelerimmmmmm iyi tatillerrrrrr ben yaylaya gidecem özleyecem sizleriiii:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

topraaağım bizim oralarda yazın yaylalara çıkılırdı deeemi :1: , iyi tatiller bol bol dinlen, temiz hava bol gıda ooohh misssss... :16::16:

Back