gözün aydınnnnnnnn
öhüüm öhümmm ne güzelll nişanlıları yanında olanlara imreniyomm vallaabende çok özledimm napcamm
öhüüm öhümmm ne güzelll nişanlıları yanında olanlara imreniyomm vallaabende çok özledimm napcamm
arada uzak kalmak güzel olurdu bence özlemek kıymet bildirir biz 6 yıldır birlikteyiz ve yılın 365 günü birbirimizi görüyoruz ayı yerde oturuyoruz çünkü belki uzak olsak acele eder daha erken evlenirdik ama ben bi eksiklik hissetmediğim için bu kadar uzattım eksiklik hissetmedim derken yanlış anlaşılmasın onu çok seviyorum ama çok rahatlık batıo demek ki bazen
Eylül gelinleri, gelinliğimin seçimi ve dikimine ne zaman başlayım :26:
temmuz ortasında başla canım benim ilk provam temmuz 20. ama düğünün ayın kaçında?
sıkma cnaını tatlım 2 ay 3 hafta 3 gün kalmışşşş :76::76::76::76:
Düğünüm 16 Eylülde olacak canım. Temmuz ortası iyimi, bilemedim ne zaman gidip baksam. Aklımda tasarladığım bir gelinlik var, diktireceğim. Tabi iyi araştırmam lazım. Burda fiyatı kadar, güzel dikmeleride önemli.Senin kaçında canım
benim 4 ünde düğünüm. ilk provam 20 temmuz 40 gün yeterli demişti bizim için ama canım modelden gelinlik diktirmek riskli iş umarım tam istediğin gibi olur
benim 4 ünde düğünüm. ilk provam 20 temmuz 40 gün yeterli demişti bizim için ama canım modelden gelinlik diktirmek riskli iş umarım tam istediğin gibi olur
bana kalırsa gördüğün giydigin denedigin bir modeli diktir canım çünkü hayalindeki gelinlik gibi oluyo ne kadar arkadaşım varsa pişman haberin olsunnnsadece fikrim tatlımm
selam güzellerr
ayy başıma bir sürü iş açtım sabahtan beri
selam güzellerr
Bu arada elimde resimler var. Gelinlik üstünün nasıl olacağı, altının nasıl olacağı şeklinde. Önemli olan iyi bir yer bulmak tabi..:97:
selam güzellerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?