• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy gerçekten mi çok mutlu oldum ilk görende sen oldun galiba nişanlım bile göremedi daha. mersinden aldım tatlım birde özel dikim deil beğendim denedim bugün aldım daha prova yapılmadı iğneyle arkayı sıkıştırdılar çok sıkmışlar kilolu çıkmışım güzel durmamış resimde aslında. kiraladım 1 milyar dediler ama pazarlık ede ede 700 de anlaştık tatlım

canım hayırlı olsun çok yakışmış kiloluda göstermemiş ayrıca topuklu pabuçlarla dahada güzel olur. benımde sag omzumda 3sıra taslı aksesuardan var sankı senınde tek omuzdan sarkmalı ıkı omuzda bogmus sankı bıraz. en zorunu halletmıssın haydı bakalım darısı kına cicilerinin başına:)

:53:700müüüü
o gelinlikçi nerde ya, bende gidivereyim hemen :52:
çok uygun canım güle güle giy
ben seni Fatmagül'ün suçu ne? dizisindeki Asuman'a benzettim bu arada
ayrıca kilolu gelmedin benim gözüme

teşekkür ederim tatlım sevindim beğendiğine bende yarın gelinlikçiyi arayıp değiştirmek istediğimi söleyecektım daha sade birşey mi alsaydım diye düşünmeye başladım :(

canım hayırlı olsun çok yakışmış kiloluda göstermemiş ayrıca topuklu pabuçlarla dahada güzel olur. benımde sag omzumda 3sıra taslı aksesuardan var sankı senınde tek omuzdan sarkmalı ıkı omuzda bogmus sankı bıraz. en zorunu halletmıssın haydı bakalım darısı kına cicilerinin başına:)

evet canım benimde tek omuzdaydı ben iki omuzda nasıl olur diye bakmıştım. ya taşı çok fazla gözükmeye başladı gözüme yarın arayacağım gelinlikççiyi değişim yaparlarsa daha saade birşeylere bakmayı düşünüyorum sanmıyorum değişim yapcaklarını ama yinede şansımı deneyeceğim:(

evet canım benimde tek omuzdaydı ben iki omuzda nasıl olur diye bakmıştım. ya taşı çok fazla gözükmeye başladı gözüme yarın arayacağım gelinlikççiyi değişim yaparlarsa daha saade birşeylere bakmayı düşünüyorum sanmıyorum değişim yapcaklarını ama yinede şansımı deneyeceğim:(

bence çok güzel görünüyorsun içinede sinmişki almışsın gelinliğinden soğutma kendini! bende hep sade ve bembeyaz bir gelinlik istiyordum ama annemin çabalarıyla aldığım kırık beyaz ve gayet şatafatlı:))

günaydın kızlarrr:71::71::71:
ebrumemet gelinliğin çok yakışmış hayırlısıyla giy inşallah canım.

gece ikinci duvak işini konuşmuşsunuz bende uzun duvak istiyorum sonrada duvağı çıkartacam:9::9: ilk önce duvağıma toka yaptırmayı düşündüm ki kolay çıksın sonra kuaförüm gerek yok biz ordayız nede olsa biz çıkarırız saçını bozmadan dedi bende tamam dedim. dayanabildiğim kadar dayanırım sonra saçımda ağırlık istemiyorum rahat rahat oynamak için:124::124:

bence çok güzel görünüyorsun içinede sinmişki almışsın gelinliğinden soğutma kendini! bende hep sade ve bembeyaz bir gelinlik istiyordum ama annemin çabalarıyla aldığım kırık beyaz ve gayet şatafatlı:))

gerçekten mi ya bende böle herkes taşsız daha güzel filan deyince pişman oldum bir an bugün gidip değiştirmek istiyordum ama sonra dedim kiiii herkesin ki sade benimkide böle birşey olsun barim değişiklik olsun dedim napim böle avutucam kendimi :43:

gerçekten mi ya bende böle herkes taşsız daha güzel filan deyince pişman oldum bir an bugün gidip değiştirmek istiyordum ama sonra dedim kiiii herkesin ki sade benimkide böle birşey olsun barim değişiklik olsun dedim napim böle avutucam kendimi :43:

5 parmağın 5i bir değilken bu forumdaki herkesin aynı şeyi düşünmesi istemesi beğenmesi beklenemez zaten canım benim.ayrıca herkeste çok beğendiğini söyledi avutmaya çalışma kendini gayette güzel gelinliğin tadını çıkar :34:

Son düzenleme:
Canım gelinliğin çok güzellll... Güle güle giy...Saçların da aslında foğraflarda olduğu gibi yarım topuz filan olabilir sen ne düşünüyorsun ama fotoğraflarda çok yakıştırdım...:16::16:
Darısı başıma ben daha almadım gelinliğimi...

Canım gelinliğin çok güzellll... Güle güle giy...Saçların da aslında foğraflarda olduğu gibi yarım topuz filan olabilir sen ne düşünüyorsun ama fotoğraflarda çok yakıştırdım...:16::16:
Darısı başıma ben daha almadım gelinliğimi...

bende öyle dağınık topuz istiyorum daha doğrusu postiş taktırıp açık bırakmak istiyorum ama kullanışlı olur mu bilmiyorum iki düğün olucak nasılsa birinde açık bırakır birinde toplattırrım galiba. inşallah sende alırsın canım bir an önce

anlıyorum canım benim. çok zor bi durum Allah yardımcın, yol göstericin olacaktır. her şeyi oluruna bırak. annen de bi ablanla kalır bi senle böylece yalnız bırakmamış olursunuz..

Canım başın sağolsun, Allah sabrını verir canım, Baban da ertelenmesin istemezdi emin ol, baksana çeyizlerinle bile ilgilenmiş, acını tabiki yaşayacaksın kolay değil ama hayat devam etmek zorunda güzelim,

Of Allahım yaaa,inan çok kötü oldum.Hatta ağlıyorum :((
Başın sağolsun caponumm,Allah sabır versin.Kim olsa aynı şeyleri düşünür,gözünde düğün müğün olmazdı.Ama o zamana kadar biraz daha toparlarsın kendini mutlaka...

Üfff,bugün zor kendime gelirim bende.En hassas olduğum şeydi bu...

Tekrar başınız sağolsun canım...

başın sağolsun canım ya ..bol sabır versin rabbim..

merhaba kızlar kaçgündür geçmişi takip etmekten günümüze yetişemedim çok şeyler konuşmuşsunuz.
-öncelikle caponum başın sağolsun arkadaşım acın çok yeniymiş allah sabırlar versin herşey düzlir yaraların iyileşir ve sen çok mutlu olursun inşallah.
-lemlemcim güzel adanalı eşyaların çok güzel modern ve şık allah mutlu yuvanızda huzurla kullanmanızı nasip etsin.
-lasik operasyon konusuna gelince üniversiteye başladığımda 0.75 olan gözlerim okul sonunda sağ 4 sol 4.5 olmuştu.8 yıl lens kullandım.8 saatten sonra batma yapıyor nekadar zorlarsan zorla.2 yıl önce çizdirdim ve 6 ayda bir kontrole gidiyorum maşallah sıfır numara:nazar: buarad 1000-1500 tl çok iyiymiş bu operasyon için 2 yıl önce ikikatını alıyorlardı.

hepiniz ayrı ayrı sağolun allahım hiçbirinize bu acıyı göstermesin ve bu sayfayı böle bir sıkıntıyı soktuğum için özür dilerim hepinizden
hayat devam ediyor va babişimde istemezdi böyle olmasını diye düşünerek toplanmaya başlıyorumm
arkadaşalarrr :16::16:yoksa annem daha çok üzülecekk kıyamam ben ona

bu arada ebrumemet gelinliğin çok güzel bende bu şekilde birşey istemiştim ama ben biraz balık etliyim o yüzden daha sade model seçmek zorunda kaldımm allahım hayırlısıyla giymeyi nasip etsin

off çokk mutsuzummmm keşke gelinliği sade taşsız birşey alsaydım yaa ağlamak istiyorum sinirimden acaba değiştirirler mi ki geri off off:18::18::18::43:

off çokk mutsuzummmm keşke gelinliği sade taşsız birşey alsaydım yaa ağlamak istiyorum sinirimden acaba değiştirirler mi ki geri off off:18::18::18::43:

canım içine maden sinmedi git sor, bence değiştirirler sıkıntı yapma tekrar giy olmazsa bir daha bak

Son düzenleme:

merhaba kızlaaar, ya ebrumemet bencede gelinliğin gerçekten çok güzel..

mesela benim taşlı gelinlikleri sevmememin nedeni farklı, yaa nasıl söylesem, ben hiç bir kıyafette boncuk metal düğme gibi şeyleri sevmiyorum tuhaf bir fobim var, hatta bu forumda tuhaf fobi diye bir başlığada yazmıştım, dokunamıyorum, dokunsam sanki tiksiniyorum içim tuhaf oluyor o yüzden.. düğme fobisi gibi bişey deniyor.. ama başkalarının üstünde beğeniyorum. eğer gerçekten sonradan fikrini değiştirdiysen ve sade bişey istiyosan, mutlaka değiştireceklerdir canım.. sorarken değiştirirmisiniz gibi sorma, ben daha farklı modellere de bakmak istiyorum de, içime sinmezse değiştirecem de.. değiştirebilirmiyim deme :34:

merhaba kızlaaar, ya ebrumemet bencede gelinliğin gerçekten çok güzel..

mesela benim taşlı gelinlikleri sevmememin nedeni farklı, yaa nasıl söylesem, ben hiç bir kıyafette boncuk metal düğme gibi şeyleri sevmiyorum tuhaf bir fobim var, hatta bu forumda tuhaf fobi diye bir başlığada yazmıştım, dokunamıyorum, dokunsam sanki tiksiniyorum içim tuhaf oluyor o yüzden.. düğme fobisi gibi bişey deniyor.. ama başkalarının üstünde beğeniyorum. eğer gerçekten sonradan fikrini değiştirdiysen ve sade bişey istiyosan, mutlaka değiştireceklerdir canım.. sorarken değiştirirmisiniz gibi sorma, ben daha farklı modellere de bakmak istiyorum de, içime sinmezse değiştirecem de.. değiştirebilirmiyim deme :34:
tamam canım bende öle yapacağım gidip tekrardan son birkez giyeyim.eşimde beğenmedi resmini gösterince daha sade birşey alsaydın dedi. o yanımda olmayınca aldığım gelinliği beğenerek alamıyorum çünkü onun beğenmesi benim için daha önemli geliyor o beğeniyorsa benm içime siniyor.ama kendisi de asker olduğu için başka şehirde görme şansı yok o yüzden tereddütte kalıyorum

kızlar size bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız beni çok memnun edersiniz:26:
1) ilk dans müziğinizi seçtiniz mi?
2)evlilik zamanının yaklaşmasından korkuyormusunuz ? yani gün yaklaştıkça korku da yaklaşıyormu?

Back