2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hemen cevap veriyim sorularına
ilk dans müziğimizi seçtik yalın-meleklerin sözü var(öğrenciyken bunla dans etmiştik çok güzel bi gündü)
ay bi an önce zaman gelse diyorummm :) beklemek beni delirtiyo yarın düğünğm olsaa canım bende biraz strees var o da şundan kaynaklanıyo biz evlenince ankarada yaşayacağız ve burdan(trabzon) oraya gitmeler çeyizlerimin gitmesi evin tutulup yerleştirilmesi vs. gibi şeyler geriyo beni ne zaman yapılacak nolacak daha ortada kesinleşmiş bi plan yok. tek korkum bu şimdilik. bi de evin tek çocuğuyum bekar olarak annemle babam burda kalacaklar ona takıyorum yanıma gelmelerini istiyorum ikna ettim bu konuda ama evlen sen git sonra dediler

mehaba canım bende cevap vereyim sorularına,

1- biz hala ilk dans müziğimizi seçmedik ama yabancı slow istiyorum. ben aklıma gelen duyduğum slow veya oynak şarkıların isimlerini hep not etmiştim.. ordan seçeriz galiba.. ama pasta keserkenki müziğimize karar verdik, bim bam bom olacak..

2- korku değil ama düşündükçe stres yaptığım oluyor.. bazen hala ya evlenip napacam acaba evlenmesemmi diye düşündüğüm bile oluyor, bazen onsuz yaşamak istemiyorum, akşam olupta ayrı evlere gitmek acayip derecede sinir yapıyor bende, kızıp bağırıyorum en ufak şeyde nefret ettiğimi falan söylüyorum. mesela aşkım pazara uğrayıp meyve alalım mı diyor ben aniden bağırıp çağırıyorum "banane benden ayrı yiyeceğin meyvedeeeeen, git kendi başına all, sen orda ben orda yedikten sonra yemeyeyim daha iyiii diye bas bas bağırıp bi cümleyi kavga meselesi haline getirip eve dönüyorum ama hepsi onsuzluktan oluyor biliyorum...

anlıyorum canım ama şükret haline biz 3 yıldır sevgiliyiz bunun sadece 6 ayını beraber aynı okulda geçirdik ozamandan beride sadece telefonla internetle görüşüyoruz arada tatillerde geliyor 3 5 gün oda birgün kozana ailesine birgün mersine geliyor garibim artık bende bir an önce evim olsun istiyorum çeyizmiş eşyaymış düğünmüş hiçbirini istemez oluyorum hemen gideyim oturayım evime onunla diyorum ama bazende acaba becerebilcekmiyim diyorum yaşıtlarım daha genceciz gezip tozarken ben kadın olucam evimde kilo alıcam belki kocam beğenmez olucak filan gibi geliyor birde acayip derecede düğün gecesinden korkuyorum o gün hiç gelmesin istiyorum..
annemden ayrılmak mersinden sivasın hiç bilmediğim bir ilcesine gelin gideceğim asker eşi olmanın zorluğuyla sürekli seyir hayatıı yapabilirmiyim korkuyorum..
biz de seyirlik değil ömürlük olsunu bir düğünde rafet elroman seni seviyorumu da ikinci düğünde düşünüyoruz bakalım kısmetse

ahh yalın benim ilk aşkım oydu memetten önce:) benimde hayalim onun birşarkısı olmasıydı ama memet onun adını bile duyunca sinirleniyor oyüzden cesaret edemedim doğrusu :)

selam kızlar bizim ilk dans şarkımız zuhal olcay pervane aşkımın bana armağan ettiği ilk şarkıydı sözleri tam bizlik:) sabah kayınvalidem aradı haftaya görümcemle düğün alışverişi için gelecekelrmiş sen herşeyini bak beğen gelince alalım dedi kına abiyesine takmış durumdayım ne giyeceğim nasıl birşey alacağim hiç bilmiyorum

Son düzenleme:

bana makyajla ilgili mesaj göndermişiniz ama özel mesaj hakkım sitede maalesef şu an için yok beni ararsanız size yardımcı olabilirim alsancakta balçovada yada düğününüz otelde olacaksa veya sizin evinize kadar gelip hizmet verebiliyoruz

Ebru zaman yaklaştıkça strest yapıyor olmak çok doğal
benim aklıma kötü hisler geldiğinde hemen mutluluk verici şeyler düşünmeye başlıyorum iyi geliyo

kızlaaaar kimse yok mu forumda bakım varmış sanırım bende biraz önce girememiştim, yeni girebildim.. bikaç foto ekleyecektim bugün beğendiğim abajur ve lambaderleri gösterecektim ama foto ekleyemiyorum.. mmmm düzelir galiba yakında...yeni ifadeler ekleseler keşke :81:

Eklentiler

• $sehpa orta1.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 16

canım ya bende kına abiyesine takmıs durumdayım... Değişik ama güzel bişi olsun istiyom... GÖrürsen öle haberdar et :)

lemlem sehpa çokkkk güzelmiş.Aldın mı sen? NE kadarmış fiyatı? Bilindik bi markanın mı?

değişmiş
güzel şeyler olmuş
ay çok canım sıkılıyo kimse yokkk bizden başka

merveeeeeee
aşağıda seni görüyorum yakalandın
naber tatlişim?

yok canlarım almadım ama almayı çok isterdim, bugün beğendiğim abajurları araştırırken intde buldum çok hoşuma gitti, nerde satıldığını ve kaça olduğunu hiç bilmiyorum.
siteye msj attım ama cevap gelmedi. renkli renkli iç içe geçmeliymiş, bayıldım, bulan olursa haber versin :26:

Eki Görüntüle 208571

beğendiğim abajurlarıda göstereyim...

bunun fiyatı 94 TL

bu 119 TL

buda 132 TL

bunlar 1 tanesinin fiyatı 2 tane alınacağını düşünürsek baya pahalıya geliyor

buda beğendiğim lambader, buda 350 TL'mişşş :84:

bunu ben de sorucam bu haftaiçi mobilyacıya
ayy başka renkler de varmış çok hoş ya

abajutrlardan ilkini begendim, güzelmiş
ama çok pahalı ya uf

bunu ben de sorucam bu haftaiçi mobilyacıya
ayy başka renkler de varmış çok hoş ya

abajutrlardan ilkini begendim, güzelmiş
ama çok pahalı ya uf

sor bakalım inşallah bulursun..

burdaki abajurların hepsini gördüm ama en çok ortadaki mantar şeklinde olanı beğendim ama sadece siyah-beyazı var, benm takımlarıma uymuyor. intde fotosunda pek bişeye benzetemedim ama gerçeği harika duruyordu, ışıkları yananlarıda vardı gerçekten bayıldık annemle.. bugün yatak odası takımımı aldığım yere gidip yatak boyunun ölçüsünü aldım birde baza içine kapitone yaptıracam onun ölçüsünü aldım. orda gördüm bu abajurları ve lambaderi. modeltasarım sitesinden diğer modellerine ve fiyatlarına bakabilirsiniz

lemlemtoş tatlışım seni bu saatte ilk defa görüyom burda
hayırdır uyuyamadın mı?
ben yarın avize bakmaya gidicem
yatakodama komidn almasam mı diye düşünüyorum şu sıralar
mobilyam şuan yapılıyor vazgecebilirm komidinlerden

valla yatacam yatacam diyorum ama yatamadım bitürlü.. bide normalde ben cumartesi günleride çalışıyordum, bugün çalışmadım ondan uykumu aldım yani
senin evin belliydi diimi canım şu an oturduğunuz evde oturacaktınız, yatak odası küçük mü, eğer boşuna sıkışık olacaksa eşyalar alma tabii. komidinler yatağın iki yanına konulunca güzel duruyor zaten başka bi köşede gereksiz duruyor.

iyi geceler canım, yatmaya gideyim seçim var yarın oy kullanacaz, şimdi bayram gibi babam kaldırır sabahtan pufff :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…