kızlar size bir kaç sorum olacak eğer cevaplarsanız beni çok memnun edersiniz:26:
1) ilk dans müziğinizi seçtiniz mi?
2)evlilik zamanının yaklaşmasından korkuyormusunuz ? yani gün yaklaştıkça korku da yaklaşıyormu?
mehaba canım bende cevap vereyim sorularına,
1- biz hala ilk dans müziğimizi seçmedik ama yabancı slow istiyorum. ben aklıma gelen duyduğum slow veya oynak şarkıların isimlerini hep not etmiştim.. ordan seçeriz galiba.. ama pasta keserkenki müziğimize karar verdik, bim bam bom olacak..
2- korku değil ama düşündükçe stres yaptığım oluyor.. bazen hala ya evlenip napacam acaba evlenmesemmi diye düşündüğüm bile oluyor, bazen onsuz yaşamak istemiyorum, akşam olupta ayrı evlere gitmek acayip derecede sinir yapıyor bende, kızıp bağırıyorum en ufak şeyde nefret ettiğimi falan söylüyorum. mesela aşkım pazara uğrayıp meyve alalım mı diyor ben aniden bağırıp çağırıyorum "banane benden ayrı yiyeceğin meyvedeeeeen, git kendi başına all, sen orda ben orda yedikten sonra yemeyeyim daha iyiii diye bas bas bağırıp bi cümleyi kavga meselesi haline getirip eve dönüyorumama hepsi onsuzluktan oluyor biliyorum...
hemen cevap veriyim sorularına
ilk dans müziğimizi seçtik yalın-meleklerin sözü var(öğrenciyken bunla dans etmiştik çok güzel bi gündü)
ay bi an önce zaman gelse diyorummm :) beklemek beni delirtiyo yarın düğünğm olsaacanım bende biraz strees var o da şundan kaynaklanıyo biz evlenince ankarada yaşayacağız ve burdan(trabzon) oraya gitmeler çeyizlerimin gitmesi evin tutulup yerleştirilmesi vs. gibi şeyler geriyo beni ne zaman yapılacak nolacak daha ortada kesinleşmiş bi plan yok. tek korkum bu şimdilik. bi de evin tek çocuğuyum bekar olarak annemle babam burda kalacaklar ona takıyorum yanıma gelmelerini istiyorum ikna ettim bu konuda ama evlen sen git sonra dediler
benimkide 24 eylülde yani senden 14 gün sonra :) valla suanda daha bi hazırlık yok acıkcası nişandan sonra tam bi maroton baslıcak sanırım yeni yeni ceyizimi almaya basladım mutfaklık esyalardan ne begeniyosam alıyorum desem yalan olmaz
selam kızlar bizim ilk dans şarkımız zuhal olcay pervane aşkımın bana armağan ettiği ilk şarkıydı sözleri tam bizlik:) sabah kayınvalidem aradı haftaya görümcemle düğün alışverişi için gelecekelrmiş sen herşeyini bak beğen gelince alalım dedi kına abiyesine takmış durumdayım ne giyeceğim nasıl birşey alacağim hiç bilmiyorum
kızlaaaar kimse yok mu forumda bakım varmış sanırım bende biraz önce girememiştim, yeni girebildim.. bikaç foto ekleyecektim bugün beğendiğim abajur ve lambaderleri gösterecektim ama foto ekleyemiyorum.. mmmm düzelir galiba yakında...yeni ifadeler ekleseler keşke :81:
yok canlarım almadım ama almayı çok isterdim, bugün beğendiğim abajurları araştırırken intde buldum çok hoşuma gitti, nerde satıldığını ve kaça olduğunu hiç bilmiyorum.
siteye msj attım ama cevap gelmedi. renkli renkli iç içe geçmeliymiş, bayıldım, bulan olursa haber versin :26:
Eki Görüntüle 208570 Eki Görüntüle 208571
bunu ben de sorucam bu haftaiçi mobilyacıya
ayy başka renkler de varmış çok hoş ya
abajutrlardan ilkini begendim, güzelmiş
ama çok pahalı ya uf
lemlemtoş tatlışım seni bu saatte ilk defa görüyom burda
hayırdır uyuyamadın mı?
ben yarın avize bakmaya gidicem
yatakodama komidn almasam mı diye düşünüyorum şu sıralar
mobilyam şuan yapılıyor vazgecebilirm komidinlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?