Koru 75 bin 65 bin gibi fiyatlar verdi en sasirdigim Hastane sahibi sanirim bir dr.un dogum ucretine 300bin dedi ve ben sessizce kapadim telefonu

Ben ufuk üniversitesi düşünüyorum bence sizde bir bakabilirsiniz. Bence daha makul fiyat ve daha iyi doktorlar var. Sadece dogum paketleri ile alakali bilgi alamadim ama muayene ucretleri nispeten insafli.
Merhaba ahmet mehmet erdem doktorlar Ankaramizin meshur tüp bebek doktorlarindan evet. Ama cok yogun olduklarini duymustum. Muayene olmak icin o kadar sira beklemek veya her an ulasilabilir olmamasi biraz geriyor beni. Size devam edebilirseniz ne kadar fiyat verdiler acaba ? Ufuk Üniversitesine bakmanizi da öneririm bende oraya gidecegim galiba.
Ben de 300 bin anlamadım ama 75 bin bana iyi geldi, ama tabi ki biraz daha araştırınca net karar vereceğim. Ufuk üniversitesi hiç düşünmemiştim ama bakarım oraya da