• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kimse kalmamış mı yaaa, herkes nere kaçtı? :97: :97: :97: bende çıkıyorum o zaman.. by by kızlar :80:

bende burdayım kızlaaar, işlerim var biraz ama kk hep açık, bakıyom arasıra :86: :86:

ben de öle hem çalışıyorum hem de takip ediyorum burayı, kızlar akşam size gelinlik modeli göstereceğim bakalım ne diyeceksiniz, bugün gördüm hoşuma gitti :78:

ben de öle hem çalışıyorum hem de takip ediyorum burayı, kızlar akşam size gelinlik modeli göstereceğim bakalım ne diyeceksiniz, bugün gördüm hoşuma gitti :78:

bende size yatak odası için hem boy aynası hem dolap gösterecektim, tek satılıyor. fotosu telfnumda ama bilg hafıza kartımı görmüyo bi türlü.. akşam bilg a atabilirsem gösteririm..

ben daha gelinlik hiç bakmadım ama hergün işe gelirken yolumun üstünde bir sürü gelinlik mağazası var, sabah trafikte olmuyor ya vitrinlere baka baka geçiyorum :))

ne yapayım canım evdeyım bugü yarında evdeym persembe nöbete gidicem dileniyorum birde ceyiz işlerine kafa yoruyorum işte :) sen neler yapıosun:55:

ne yapayım canım evdeyım bugü yarında evdeym persembe nöbete gidicem dileniyorum birde ceyiz işlerine kafa yoruyorum işte :) sen neler yapıosun:55:

bende çalışıyorum, işlerim çok yoğun değil.. iki gün evdesin sonra nöbet mi, aslında daha güzel yaaa. benim haftada 1 gün tatilim var hiç birşeye yetmiyor. ben razıyım bir gün 16 saat çalışayım ertesi gün tatil olayım. hatta hiç uyumadan 24 saatte çalışırım walla...

bende çalışıyorum, işlerim çok yoğun değil.. iki gün evdesin sonra nöbet mi, aslında daha güzel yaaa. benim haftada 1 gün tatilim var hiç birşeye yetmiyor. ben razıyım bir gün 16 saat çalışayım ertesi gün tatil olayım. hatta hiç uyumadan 24 saatte çalışırım walla...

yok canım herzaman öyle olmuyor.geçen hafta biraz yoğun çalıştım fazlam vardı oyüzen böyle yaptılar yoksa haftada bir gün oluyor.oa hafta içine denk geliyor genelde :41:

Ayy kimsecikler yok diye bakmamıştım, gelmişsinizz :90:
Akşam atın resimleri görelim inş
ben de ihtiyacım olan ıvır zıvır listesi yaptım dün gece

Ayy kimsecikler yok diye bakmamıştım, gelmişsinizz
Akşam atın resimleri görelim inş
ben de ihtiyacım olan ıvır zıvır listesi yaptım dün gece

ne eksiklerin varmış cnm? belki uuttugumuz seylerde vardır:6:

ne eksiklerin varmış cnm? belki uuttugumuz seylerde vardır:6:

benim şekerliğim yok meselaaaa, hiç kupa bardağım yok nescafe için, su bardağım yok, bıçak setim yok, yastık almadım hiç çok yer kaplar diye son zamanlarda hatta evi tuttuktan sonra falan alacam. çamaşır kurutmalığı, vileda seti bunlarda ev tutulduktan sonra..

mutfak masa örtüm yook, banyo ayak havlum yoook, yazlık ev terliklerim yook misafir için, kışlık aldım 3 takım :) fritözüm ve tost makinem de yok. onları da ev hediyesi almak isteyen olursa eksiğin varmı derlerse söylicem diye almadım. toz bezlerim yoooook :53:

kızlar merhabaa
bende Allah kısmet ederse 24/09 tarihinde evlenicem :31::31:
annneee çok heyecanlı bi durum yaaa:62::62:

Back