canım biz elektrikli süpürgeyi de bosch tan almıştık.. bende hiç kullanmadım, torbasız ve susuz olanlardan..
Hoşbulduk canııııııııııım, evet düğün salonunu hallettik boşuna bir sürü stres yapmışım, bugün annelerimizide alıp gittik tekrar baktık, hiçte öyle korktuğumuz gibi değilmiş neyseki 600 kişilik. yeter diye düşünüyoruz.. tarihte değişmeyecek yani.
meraba kızlar ben de 24 eylül de evleniyorum sizi görünce aranıza katılayım dedim...
kızlar bugün bende banyo paspas takımımı aldım :)) simsiyahh :)) gümüş rengi simleri var bazı yerlerinde
yatak örtüsü ne tarz beğeniyosun bilmiyorum ama ben o fırfırlı süslü olanları sevmediğim ve kullanışsız bulduğum için taç tan almıştım pullu mullu bişey. hem şık hem sade.. onuda taç mağazalarından araştırdım gerçeğini gördüm sonra evtekstilibul.com diye bir site var orası daha indirimli satıyor ben ordan almıştım tavsiye ederim kızlar..
oohh herkeste hazırlıklar son sürat ne güzelben de bu haftasonu mobilya bakmayı düşünüyorum annemlerle birlikte. aslında istikbalin prestij yatak odası var onu beğeniyorum, gardrobunun içi de çok kullanışlı geldi gözüme, annem de beğenmişti başka içime sinmezse belki de onu alırız, lemleminkini de çok beğenmiştim amaa :78:
ayy biz bu hafta sonu mobilyacıya gidemediğimiz için soramadım o yatak odasının markasını.. ama aklımda haftaya sorarım mutlaka. bu arada inegölde mobilya fuarı olacakmış ya, yakın olanlar gidecek olanlar var mı? ben uçak biletlerine baktımda burdan 150 küsür iki kişi git gel 600 yapıyor, çok fazla yaa. gitmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim.
kızlar gelinlik olayı en çok kafamı karıştıran şey siz karar verdiniz mi benim aklımda hala bşy yok
yatak örtüsü ne tarz beğeniyosun bilmiyorum ama ben o fırfırlı süslü olanları sevmediğim ve kullanışsız bulduğum için taç tan almıştım pullu mullu bişey. hem şık hem sade.. onuda taç mağazalarından araştırdım gerçeğini gördüm sonra evtekstilibul.com diye bir site var orası daha indirimli satıyor ben ordan almıştım tavsiye ederim kızlar..
Kızlar ben de arnica bora düşünüyorum.Annem benim yerime araştırdı ve cok memnunmuş herkes.Ben küçük ev aletlerini anneler günü zamanı almayı düşünüyorum kampanyaya sokuyorlar ya o zaman.Bir de mikser rondo olayında braun multiquick 5'i bi araştırın derim satıcı kız bayağı bi girdi aklıma çok hoşuma gitti benim de.Bi de ütüde de tefal auto clean 500 iyiymiş.Ay ne zor bunları araştırmak.Haftasonu bunlarla geçti işte
Torbasız ve susuz olanlar, tozu bir haneye hapsedenler mi canım
Hani işin bitince tozu boşaltıyosun?
Bi de çok sevindim salon meselesi çözüldü diye
Gözün aydın
evet canım tozu biyere sıkıştırıyor işin bitince ordan boşaltıyorsun, bide büyük parça şeyleri bile süpürsen hiç sorun çıkmıyormuş, hani inşaat atıkları gibi. gerçi o çok lazım bişey değil ama.
ayy salon meselesi için teşekkür ederim hepinize.. üstümden büyük bir yük kalktı.
düğün tarihinide değiştiriyorum.. sevindim netleşmiş olmasına
aa ne zamanmış canım mobilya fuarı biz gideriz belkii, peki mobilya fuarına gitmenin ekstra avantajları olur mu ne bileyim indirim falan olur mu kii
Kızlar ben de arnica bora düşünüyorum.Annem benim yerime araştırdı ve cok memnunmuş herkes.Ben küçük ev aletlerini anneler günü zamanı almayı düşünüyorum kampanyaya sokuyorlar ya o zaman.Bir de mikser rondo olayında braun multiquick 5'i bi araştırın derim satıcı kız bayağı bi girdi aklıma çok hoşuma gitti benim de.Bi de ütüde de tefal auto clean 500 iyiymiş.Ay ne zor bunları araştırmak.Haftasonu bunlarla geçti işte
Aramıza yeni katılan gelinler hoşgeldiniz
Lemlem bu arada sevindim sorun çıkmamasına
aa ne zamanmış canım mobilya fuarı biz gideriz belkii, peki mobilya fuarına gitmenin ekstra avantajları olur mu ne bileyim indirim falan olur mu kii
zvy, arnica boranın su bölmesi büyük mü canikom?
evet canım küçük sayılmaz oldukça büyük, ama içine az su koyuluyo 1-1 buçuk litre diye hatırlıyorum
ya nedense benim arkadaşlarım da inegölden alma deyip duruyorlar, aklım karışıyo:18: ee orda çok çeşit var hem de daha uygun oluyor ama nedense olumsuz yorumları ben de duyuyorum :26:
ya nedense benim arkadaşlarım da inegölden alma deyip duruyorlar, aklım karışıyo:18: ee orda çok çeşit var hem de daha uygun oluyor ama nedense olumsuz yorumları ben de duyuyorum :26:
evet canım küçük sayılmaz oldukça büyük, ama içine az su koyuluyo 1-1 buçuk litre diye hatırlıyorum
Hmm peki yerinden çıkıyo mu
yani temiizlerken kolaylık sağlaması açısından çok önemli
canım arnica boranın en güzel özelliği su bölmesinin süpürgenin ön tarafında olması, yani çıkartıp boşaltılması gerçekten çok pratik. eski su filtrelilerde su bölmesi süpürgenin içinde oluyodu,süpürgeyi söküp içinden kovayı çıkarıyodun, arnica öyle değil, süpürgenin kendisinden bağımsız diyebilirim, sapı var tutup kaldırıp boşaltıyosun.
ben sulu olanları sevmiyorum, evimizde var walla ona su koyup boşaltmaya üşeniyorum, içinde suyuda bırakamıyorsunuz çok kötü kokuyo kalınca, işiniz bitince boşaltmanız gerekiyor. bi yere bişey döküldüğünde hemencecik alıvermek için şarjlılardan da alın bari. gerçi bizdeki kaç yıllık, ilk çıkan sululardanşimdikiler daha pratik olmuştur tabii.
demet86 senide giriş sayfamızdaki düğün listemize ekledim canım.. ocwmays seninkinide düzelttim tatlımm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?