2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Torbasız ve susuz olanlar, tozu bir haneye hapsedenler mi canım
Hani işin bitince tozu boşaltıyosun?
Bi de çok sevindim salon meselesi çözüldü diye
Gözün aydın

meraba kızlar ben de 24 eylül de evleniyorum sizi görünce aranıza katılayım dedim...

Hoşgeldin
Hayırlı olsun :123:

kızlar bugün bende banyo paspas takımımı aldım :)) simsiyahh :)) gümüş rengi simleri var bazı yerlerinde

Hayırlı olsun canımcığım
Lemlem bu arada benim düğün tarihimi değştiriver tatlım
10 Eylüle alındı, kına da 9 eylül...

Kızlar ben de arnica bora düşünüyorum.Annem benim yerime araştırdı ve cok memnunmuş herkes.Ben küçük ev aletlerini anneler günü zamanı almayı düşünüyorum kampanyaya sokuyorlar ya o zaman.Bir de mikser rondo olayında braun multiquick 5'i bi araştırın derim satıcı kız bayağı bi girdi aklıma çok hoşuma gitti benim de.Bi de ütüde de tefal auto clean 500 iyiymiş.Ay ne zor bunları araştırmak.Haftasonu bunlarla geçti işte
Aramıza yeni katılan gelinler hoşgeldiniz

Lemlem bu arada sevindim sorun çıkmamasına

Son düzenleme:

çok süslü fırfırlı abartılı şeyleri sevmiyorum sade olmalı mutlaka aslında mahmutpaşada bi model beğendim çok sadeydi hatta üzerinde ne tül ne boncuk ne de pul vardı ama köşesinde kendi kumaşından 2 tane çiçeği vardı hem makinada yıkanabiliyomuş belki onu alırım

ayy biz bu hafta sonu mobilyacıya gidemediğimiz için soramadım o yatak odasının markasını.. ama aklımda haftaya sorarım mutlaka. bu arada inegölde mobilya fuarı olacakmış ya, yakın olanlar gidecek olanlar var mı? ben uçak biletlerine baktımda burdan 150 küsür iki kişi git gel 600 yapıyor, çok fazla yaa. gitmeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim.

aa ne zamanmış canım mobilya fuarı biz gideriz belkii, peki mobilya fuarına gitmenin ekstra avantajları olur mu ne bileyim indirim falan olur mu kii

kızlar gelinlik olayı en çok kafamı karıştıran şey siz karar verdiniz mi benim aklımda hala bşy yok

Ahh gelinik.... Herkes onun derdinde :)
Ben daha bakmaya ble başlamadım

Ben de taçtan aldım
O fırfırlılar hiç tarzım değil, bakmadım bile
Annem krem yada beyaz olmalı dedi yeni gelin olduğum için
Ama ben dayanamayı mosmoorr bi örtü aldım
Çok tatlıı

Bu gidişle ben de arnica bora alıcam sanırım canım
Herkes övüyo
Beyaz eşyalarımın hepsi bosch olduğu için bunda da adeti bozmayıp bosch alabilirm belkim
Off karra verememek herşeyden zor

aa ne zamanmış canım mobilya fuarı biz gideriz belkii, peki mobilya fuarına gitmenin ekstra avantajları olur mu ne bileyim indirim falan olur mu kii

Kızlar inegöl mobilyaları hakkında son zamanlarda pek iyi şeyler duymuyorum
Benim nişanlıcığımın ailesi bursada oturuyo az çok biliyo
Biz modesa ya da modeka dan alıcaz
Biraz tuzlu ama ömürlük mobilyalar

anneme braun aldım 2 yıldır kullanıyoruz çok memnunuz ben de braun aldım şu vakumlu saklama kabı olanlardan ve aynısını arkadaşıma da hediye ettim o evlendi kullanıyo çok memnun yani tavsiye ederim

en yeni modeller orda olacakmış birde inegöl mobilyanın merkezi diyorlar. her şehirdeki mobilyacılar oraya model bakmaya, beğendiklerinide kendi mağazalarına almaya gidecekmiş. galiba daha hesaplı oluyormuşş ahh gidebilsek bizde keşke.. ama fırsatınız varsa gitmenizi tavsiye ederim. sanırım nisanın ilk haftasıyla ikinci haftası arası bi zaman tam hatırlamıyorum.

ya nedense benim arkadaşlarım da inegölden alma deyip duruyorlar, aklım karışıyo:18: ee orda çok çeşit var hem de daha uygun oluyor ama nedense olumsuz yorumları ben de duyuyorum :26:

ya nedense benim arkadaşlarım da inegölden alma deyip duruyorlar, aklım karışıyo:18: ee orda çok çeşit var hem de daha uygun oluyor ama nedense olumsuz yorumları ben de duyuyorum :26:

Evet ben çok şikayet duydum
Bir arkadaşım ordan getirtmişti ve hiç iyi çıkmadı
Ordakiler de kalite kalite gerçi değişiyor da olabilir
Ama genel kanı olumsuz
Eskiye nazaran kalitesinin çok düştüğü söyleniyo

hımmmm orasını bilemem, burdaki mobilyacılar da inegöl diye övüyorlar nedense.

evet canım küçük sayılmaz oldukça büyük, ama içine az su koyuluyo 1-1 buçuk litre diye hatırlıyorum

ben sulu olanları sevmiyorum, evimizde var walla ona su koyup boşaltmaya üşeniyorum, içinde suyuda bırakamıyorsunuz çok kötü kokuyo kalınca, işiniz bitince boşaltmanız gerekiyor. bi yere bişey döküldüğünde hemencecik alıvermek için şarjlılardan da alın bari. gerçi bizdeki kaç yıllık, ilk çıkan sululardan şimdikiler daha pratik olmuştur tabii.

Hmm peki yerinden çıkıyo mu
yani temiizlerken kolaylık sağlaması açısından çok önemli

canım arnica boranın en güzel özelliği su bölmesinin süpürgenin ön tarafında olması, yani çıkartıp boşaltılması gerçekten çok pratik. eski su filtrelilerde su bölmesi süpürgenin içinde oluyodu,süpürgeyi söküp içinden kovayı çıkarıyodun, arnica öyle değil, süpürgenin kendisinden bağımsız diyebilirim, sapı var tutup kaldırıp boşaltıyosun.

demet86 senide giriş sayfamızdaki düğün listemize ekledim canım.. ocwmays seninkinide düzelttim tatlımm.

hmm süppeeerrr
O zaman alabiilrm

Bizde de ilk çıkan modellerden var
Güzel temizliyo ama dediğin gibi kullanımı zor
Ben üşengeç biri olarak endşşeye düştüğüm tek nokta bu zaten. ama arnica nınki çok pratikmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…