• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

: ya bu arada kızlar biz düğün salonumuzu tutmuştuk ama sonradan farkettik ki salon çok küçük ve düğüne gelecek kişi sayısı çok fazla... şimdi yusuf yusuf oldum, napacaz bilmiyorum. burda da fazla düğün salonu yok bi tane geniş var, oda 1 eylülde doluymuş. 2 eylül boşmuş.. daha öncede 3 eylüldü bizim tarih, balayına uymadı diye değiştirmiştik, erkenden uçak bileti alan arkadşlarımın bileti yanmıştı, şimdi 1 eylüle aldılar, tekrar tarih değiştirirsek millet bize diyecek oyuncak mı bu? e haklılarda napacaz bilmiyorum yaa :43: :43: :43:
[/QUOTE]

Canım başka bir düğün salonu bakın, millet sığmazsa daha beter lafederler
O mutlu gününüzde üzülmeyin
Orta halli bir düğün salonu bulursunuz muhakkak
AMa elinizi çabuk tutun

Son düzenleme:
northstar
selam güzel gelinlerr bir türlü rast gelemiyoruz yaa.. :(
slm canım en son nöbetin vardı haftasonu yanlış hatırlamıyorsam:))

ocwmays
Anacığım siz de dünden razıymışsınız
İyiki de kocişleriniz "bohçan nerde" demiyo size

ben nikah kıydımız gün bi garip oldum resmen şoka girdim:))sanki zorla evlendiyolarmış gibi.evlilik cüzdanına bakıp duruyodum evlendim mi ben diye:))1gün yas tuttum gitti bekarlık diye,düğünden sonra da iki gözüm iki çeşme ağlarsam şaşırmam:))dünden razıydım ama anormal miyim neyim?zyv sen benim gibi olmadın demi?:)))

selam güzel gelinlerr bir türlü rast gelemiyoruz yaa.. :50: :(
selam canım, görüşemiyoruz, umarım iyisindir?
Özletme kendini :34:
ben nikah kıydımız gün bi garip oldum resmen şoka girdim:))sanki zorla evlendiyolarmış gibi.evlilik cüzdanına bakıp duruyodum evlendim mi ben diye:))1gün yas tuttum gitti bekarlık diye,düğünden sonra da iki gözüm iki çeşme ağlarsam şaşırmam:))dünden razıydım ama anormal miyim neyim?zyv sen benim gibi olmadın demi?:)))

:9::9::9:
Düğün günü ağlarsın tabi, asıl o zaman ağlarsın
evden çıkarken :58:
yeni evine girnce :127::70:

:64:

[QUOTE

ben nikah kıydımız gün bi garip oldum resmen şoka girdim:))sanki zorla evlendiyolarmış gibi.evlilik cüzdanına bakıp duruyodum evlendim mi ben diye:))1gün yas tuttum gitti bekarlık diye,düğünden sonra da iki gözüm iki çeşme ağlarsam şaşırmam:))dünden razıydım ama anormal miyim neyim?zyv sen benim gibi olmadın demi?:)))[/QUOTE]

aa ben de aynı şeyleri yaşamıştım ya nikah oldu bitti sonra ben çok hüzünlendim, kendi kendime ben de anlam verememiştim :1: sonra yavaş yavaş alıştım ama insan bi garip oluyo ilk nikah kıyıldığında, okadar istiyosun istiyosun sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo sonra olunca da şoka giriyosun :53:

topiğimizde yine inlerle cinler çift kale maç yapıyo, ben de onlara hakemlik yapıyorum :63: :63:

Son düzenleme:
Kızlar yarın tontişkomla tanışma yıldönümümüz
Ona süpriz yapmam lazım
Bana fikir verebilir misiniz lütfeennn :59:

Ben de iyiym elhamdülillah
Yarın nişanlıcığımla tanışma yıldönümüz
Nasıl bi süpriz yapayım diye düşünüyorum

aa ne güzel.. ben de kutluyorum yıldönümünüzü :71: :71:

ya ben de nişanlımın doğum gününde işyerine mavi bir vazo içinde çiçek göndermek istiyorum hep, ama erkeğe çiçek gönderilmez deyip vazgeçiyorum, sence gönderilir mi ben çok istiyorum :59: :59:

Kızlar yarın tontişkomla tanışma yıldönümümüz
Ona süpriz yapmam lazım
Bana fikir verebilir misiniz lütfeennn :59:

sana fikir verecekken ben sorup fikir almaya başladım dimi kusura bakma canım :17: :17: ben de hep nişanlıma hediye alırken çok zorlanıyorum, ben kişiye özel hediyeleri severim, mesela hat sanatıyla ikinizin isminin yazdığı bir tablo olabilir veya karakalem çalışmasıyla yapılmış bir portre olabilir, tabi hepsinden önce beraber romantik başbaşa bir akşam yemeği olabilr, istanbuldaysan da kızkulesi bence çok romantik :69: :69:

Kızlar selaam :66:
Haftasonu alışverişteydim.Çok yoruldum ama eksikler bitmedi tabii ki hala :50:
Neler aldım göstereyim hemen
Karaca flora çatal kaşık setini ve aşçı kavanozları 375 tl ye aldım
Dormina battaniye ve iki tane de bambu yorgan aldım
Bi de bu banyo setinin pembesi ile yemek masası örtüsü runnerları ve peçetelerini aldım
Eki Görüntüle 169151

$35lu8tf.jpg

$img_66569_Mid.jpg

$Resim_1299789982.jpg

Son düzenleme:
aa ne güzel.. ben de kutluyorum yıldönümünüzü :71: :71:

ya ben de nişanlımın doğum gününde işyerine mavi bir vazo içinde çiçek göndermek istiyorum hep, ama erkeğe çiçek gönderilmez deyip vazgeçiyorum, sence gönderilir mi ben çok istiyorum :59: :59:

Aaa nedenmiş canım
Ben yeni işine başladığı gün çiçek göndermiştim çok mutlu olmuştu
Bence gönder
Hatta sıradan günlerde bile gönderilebilir
Erkekler beklenmedik şeyleri daha çok seviyolar :34:

çalışıyor mu canım yarın?iş yerinde mi yapcan sürprizi?
Evet çaışıyo ama işyerinde yapmicam
Akşam bize gelicek, dışarı çıkıcaz falan
Hediye almicam, 10 gün sonra doğumgünü var
O zaman alıcam inş :34:

sana fikir verecekken ben sorup fikir almaya başladım dimi kusura bakma canım :17: :17: ben de hep nişanlıma hediye alırken çok zorlanıyorum, ben kişiye özel hediyeleri severim, mesela hat sanatıyla ikinizin isminin yazdığı bir tablo olabilir veya karakalem çalışmasıyla yapılmış bir portre olabilir, tabi hepsinden önce beraber romantik başbaşa bir akşam yemeği olabilr, istanbuldaysan da kızkulesi bence çok romantik :69: :69:

Kızkulesi olabilir evet güzel fikir beraber hiç gitmedik oraya
Akşam yemeği için planı o yapmıştır sanırım
Ama olsun ben kulağına çıtlatıcam :34:

hediye seçmekten nefret ederim.ama sürpriz güzel olur.çiçek erkekler için bişi ifade etmiyo sanırım:))resimlerinizi en sevdiği müzikle slayt olarak hazırlayıp iş yerine gönderebilirsin tabi gizemli bişi gibi olsun ki merak edip pcye taksın izlesin.sonrasında ortaya çıkabilirsin.yemek yersiniz beraber.

ben kısmet olursa markete gezcez diye götürüp markette anons yapmak istiyorum izin verirlerse:))ya da her nerede anons olursa fark etmez:))şimdiye kadar hiçbir özel günde yanımda olamadı:((eğer özel günü denk getirirsem yapcam deli bişiler

mavi superisi, canım sadece banyo takımını görebildim
çok tatlı bişey, güle güle kullan
Yalnız kirli sepetin hasır mı anlamadım
Bi de sakallı ipler varya hani, paspasların onlardan mı yapılmış
Hayırlı günlerde kullan :34:

ben kısmet olursa markete gezcez diye götürüp markette anons yapmak istiyorum izin verirlerse:))ya da her nerede anons olursa fark etmez:))şimdiye kadar hiçbir özel günde yanımda olamadı:((eğer özel günü denk getirirsem yapcam deli bişiler

Ayy inanmıyoruuumm
süper bi fikir bu
İlk fırsatta ben de yapıcam inş.
Hiç aklıma gelmemişti
Angelnese harikasın ya :66:

Kızlar selaam :66:
Haftasonu alışverişteydim.Çok yoruldum ama eksikler bitmedi tabii ki hala :50:
Neler aldım göstereyim hemen
Karaca flora çatal kaşık setini ve aşçı kavanozları 375 tl ye aldım
Dormina battaniye ve iki tane de bambu yorgan aldım
Bi de bu banyo setinin pembesi ile yemek masası örtüsü runnerları ve peçetelerini aldım
Eki Görüntüle 169151

Eki Görüntüle 169152

Eki Görüntüle 169153

Eki Görüntüle 169154

canım göremedim aldıklarını :50:

Back