2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım hasır sepet ve üzerindeki tül dahil değil..Paspasların kenarları tülden yapılmış.Üzeri de pembe kadife gibi arada pembe pulları var.Benimkisi farklı bi renk ama misafir gelince sererim sanırım.Bi de günlük alacağım

zyv'cim hallettim şimdi

Son düzenleme:
Kızlar elektirik süpürgesi alıcaz inş.
Siz aldınız mı? ya da hangi marka hangi modeli düşünüyosunuz?
Fikri olan var mı?
Ayy ne çok fikir sordum bu akşam size

hepsi çok güzel, güle güle kullanırsın inşallah banyo setin çok tatlıymış gerçekten de:78:

lemlem gelmiş hoşgelmişşşşşşşş ne yaptınız canım düğün salonu işini karar verebildiniz mi?

ben arnica bora aldım canım

Hayırlısıyla güle güle kullan canımcığım
Arnica borayı bu sitede başka bir bölümde çok övmüşler
O yüzden benim de aklımda olan bi modeldi
Sen kaça aldın acaba? ve evde hiç denedin mi?

saol canım amin. ben bi internet sitesinden aldım 199 a almıştım, o sitede de kullanan herkes çok övmüştü ama ben hiç evde denemedim, ilk kendi evimde deneyeceğim inşallah he bu arada daha uygun satan siteler de vardı 180 e falan ama ben güvenemedim, sürekli alışveriş yaptığım siteden aldım

Kızlar elektirik süpürgesi alıcaz inş.
Siz aldınız mı? ya da hangi marka hangi modeli düşünüyosunuz?
Fikri olan var mı?
Ayy ne çok fikir sordum bu akşam size

canım biz elektrikli süpürgeyi de bosch tan almıştık.. bende hiç kullanmadım, torbasız ve susuz olanlardan..

lemlem gelmiş hoşgelmişşşşşşşş ne yaptınız canım düğün salonu işini karar verebildiniz mi?

Hoşbulduk canııııııııııım, evet düğün salonunu hallettik boşuna bir sürü stres yapmışım, bugün annelerimizide alıp gittik tekrar baktık, hiçte öyle korktuğumuz gibi değilmiş neyseki 600 kişilik. yeter diye düşünüyoruz.. tarihte değişmeyecek yani.

mavi_superisi aldıkların hayırlı olsun canım, hepsi çok güzelmiş..

kızlar biraz önce telfdan girmiştim ama orda cevap yazmak zor oluyor diye bilg a geçtim..

meraba kızlar ben de 24 eylül de evleniyorum sizi görünce aranıza katılayım dedim...

Hoşbulduk canııııııııııım, evet düğün salonunu hallettik boşuna bir sürü stres yapmışım, bugün annelerimizide alıp gittik tekrar baktık, hiçte öyle korktuğumuz gibi değilmiş neyseki 600 kişilik. yeter diye düşünüyoruz.. tarihte değişmeyecek yani.

[/QUOTE]

ah biz kızlar iştee, boşu boşuna üzülüp kendimizi çıkmaza sokmazsak rahat edemeyiz :84: çok sevindim canım biletleriniz de yanmadı bak

demet86 hoşgeldin aramıza

mavi_superisi bu arada banyo takımın ayrıca çok güzelmiş. dorminanın battaniyelerini bende çok beğenmiştim ama sonra limangoda indirimden saçlı battaniyelerinden almıştım 2 tane. onlarıda 50 tl den almıştım.

zvy cıımm bizim biletlerimiz değilde düğüne gelecek arkadaşlarımız erkenden bilet almışlardı onların biletleri yanacak diye korkmuştum. çünkü bir kere yaşadık onu :) bi daha olmaması iyi oldu, hakkatende boşuna kuruntu yapmışım, karnıma ağrılar girmişti yaaa, ayy ne gündü..

hoşgeldin demet anlat bakalım hazırlıklar ne alemde gelinlik, eşya vs.....

çeyiz hazırlıkları hızla sürüyo çoğu şeyi aldım yatak örtüsü ve elektrik süpürgesini almadım henüz bir de ıvır zıvır küçük mutfak eşyalarım onları da en son alıcam zaten evde koyacak yer kalmadı

kızlar bugün bende banyo paspas takımımı aldım :)) simsiyahh :)) gümüş rengi simleri var bazı yerlerinde

banyo takımımı da almadım ben daha ev alınca banyoya göre alırım die bekliyorum şu anda harıl harıl ev arıyoruz bi türlü istediğimiz gibi ev bulamadık o yüzden eşyalar da beklemede ama modellerini beğendim karar verdim sayılır ölçüler belli olunca sipariş vericez inş.

kızlar gelinlik olayı en çok kafamı karıştıran şey siz karar verdiniz mi benim aklımda hala bşy yok

yatak örtüsü ne tarz beğeniyosun bilmiyorum ama ben o fırfırlı süslü olanları sevmediğim ve kullanışsız bulduğum için taç tan almıştım pullu mullu bişey. hem şık hem sade.. onuda taç mağazalarından araştırdım gerçeğini gördüm sonra evtekstilibul.com diye bir site var orası daha indirimli satıyor ben ordan almıştım tavsiye ederim kızlar..

oohh herkeste hazırlıklar son sürat ne güzel ben de bu haftasonu mobilya bakmayı düşünüyorum annemlerle birlikte. aslında istikbalin prestij yatak odası var onu beğeniyorum, gardrobunun içi de çok kullanışlı geldi gözüme, annem de beğenmişti başka içime sinmezse belki de onu alırız, lemleminkini de çok beğenmiştim amaa :78:

kızlar gelinlik olayı en çok kafamı karıştıran şey siz karar verdiniz mi benim aklımda hala bşy yok

demeeett sen de bendensin, ben de nerdeyse hergün gelinlik gelinlik diye sayıklıyorum, beğendiğim bikaç model var ama bi türlü vurulacağım bir gelinlik bu-la-mı-yo-rum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…