[/QUOTE]: ya bu arada kızlar biz düğün salonumuzu tutmuştuk ama sonradan farkettik ki salon çok küçük ve düğüne gelecek kişi sayısı çok fazla... şimdi yusuf yusuf oldum, napacaz bilmiyorum. burda da fazla düğün salonu yok bi tane geniş var, oda 1 eylülde doluymuş. 2 eylül boşmuş.. daha öncede 3 eylüldü bizim tarih, balayına uymadı diye değiştirmiştik, erkenden uçak bileti alan arkadşlarımın bileti yanmıştı, şimdi 1 eylüle aldılar, tekrar tarih değiştirirsek millet bize diyecek oyuncak mı bu? e haklılarda napacaz bilmiyorum yaa
gidelim canım ya zaten ayrı şehirlerdeyiz nişanlımla, tak etti artık canıma
slm canım en son nöbetin vardı haftasonu yanlış hatırlamıyorsam:))northstar
selam güzel gelinlerr bir türlü rast gelemiyoruz yaa..
ocwmays
Anacığım siz de dünden razıymışsınız
İyiki de kocişleriniz "bohçan nerde" demiyo size
selam canım, görüşemiyoruz, umarım iyisindir?selam güzel gelinlerr bir türlü rast gelemiyoruz yaa..
ben nikah kıydımız gün bi garip oldum resmen şoka girdim:))sanki zorla evlendiyolarmış gibi.evlilik cüzdanına bakıp duruyodum evlendim mi ben diye:))1gün yas tuttum gitti bekarlık diye,düğünden sonra da iki gözüm iki çeşme ağlarsam şaşırmam:))dünden razıydım ama anormal miyim neyim?zyv sen benim gibi olmadın demi?:)))
Ben de iyiym elhamdülillah
Yarın nişanlıcığımla tanışma yıldönümüz
Nasıl bi süpriz yapayım diye düşünüyorum
Kızlar yarın tontişkomla tanışma yıldönümümüz
Ona süpriz yapmam lazım
Bana fikir verebilir misiniz lütfeennn
aa ne güzel.. ben de kutluyorum yıldönümünüzü
ya ben de nişanlımın doğum gününde işyerine mavi bir vazo içinde çiçek göndermek istiyorum hep, ama erkeğe çiçek gönderilmez deyip vazgeçiyorum, sence gönderilir mi ben çok istiyorum
Evet çaışıyo ama işyerinde yapmicamçalışıyor mu canım yarın?iş yerinde mi yapcan sürprizi?
sana fikir verecekken ben sorup fikir almaya başladım dimi kusura bakma canımben de hep nişanlıma hediye alırken çok zorlanıyorum, ben kişiye özel hediyeleri severim, mesela hat sanatıyla ikinizin isminin yazdığı bir tablo olabilir veya karakalem çalışmasıyla yapılmış bir portre olabilir, tabi hepsinden önce beraber romantik başbaşa bir akşam yemeği olabilr, istanbuldaysan da kızkulesi bence çok romantik
ben kısmet olursa markete gezcez diye götürüp markette anons yapmak istiyorum izin verirlerse:))ya da her nerede anons olursa fark etmez:))şimdiye kadar hiçbir özel günde yanımda olamadı(eğer özel günü denk getirirsem yapcam deli bişiler
Kızlar selaam
Haftasonu alışverişteydim.Çok yoruldum ama eksikler bitmedi tabii ki hala
Neler aldım göstereyim hemen
Karaca flora çatal kaşık setini ve aşçı kavanozları 375 tl ye aldım
Dormina battaniye ve iki tane de bambu yorgan aldım
Bi de bu banyo setinin pembesi ile yemek masası örtüsü runnerları ve peçetelerini aldım
Eki Görüntüle 169151
Eki Görüntüle 169152
Eki Görüntüle 169153
Eki Görüntüle 169154
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?