2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ocwmays ve lemlem07 anam hakikaten çok iş varmış yahu:))benim sadece gelinlik ve kına kıyafeti alıncak.çeyiz tamam,eşya almıyoruz perde halı mobilya vs.biz tayin olursa hemen başvururuz diye önceden nikahı kıymıştık zaten.aslında evliyim ben şu an:))bohçamı alıyım gidiyim en iyisi:)

size kolay gelsin,alınca mobilyalarınız resimlerini koyun da bakalım.yine de tatlı telaş hepsi.inş her şey gönlünüze göre olur.

canım salonda koltuk takımım var siyah zaten doğtaştan almıştım memnunum siyah yemek masası var raflı tv üniteleri var ya ondan var lcd var halım var bir de lambader aldım çok hoş duruyor bu şekilde en iyisi fazlasına gerek yok ben zaten sevmem gereksiz fazla eşyayı bizde şuan doğuda olduğumuz için bir çöp almıyoruz

tskkrlr kızlar...ben kafamda biraz oluşturdum gibi herseyi ama yinede kararsız kalıyorum.salon takımı artık hep siyah beyaz ama kullanışlı olur mu acaba.en azından sizin nişanlınız yanında ben tek başımayım kayınbabam kayınvalidem ve ben :44: biran önce eylül gelsin istiyorumm

Yok canım takmıyorum zaten alıştık..
Darısı sana olsun inşallah

ahahhaaa walla bak evliymişsiniz de artık, bencede al bohçanı git :))) şaka bi tarafa hayırlı olsun.. tayin durumları yazın mı belli oluyor? sonrasında zamanınız olacakmı ki düğüne kadar.. ay çok zor yaa. Allah yardımcınız olsun ..

Kızlar karar verdim normal fırın alcam. Bide bulaşık makinesi almıcam zaten 2 kişiyiz gerek yok diye düşündüm. Hem aşkım söz verdi ben yıkıcam oda durulıycak bulaşıkları (bakalım nereye kadar)

iyi akşamlar kızlarr, bi kaç gündür giremiyodum, ben yokken bikaç gelinimz daha katılmış aramıza hoşgelmişler
AngelNese sen de bendensin biz de nikahımızı kıydık yani ben de şuan resmen evliyim

cukulata canım bulaşık makinesiz zor olmazmı ya , çalışmıyorsan yine rahat olur da, ben çalıştığım için kendimi bulaşık makinesiz düşünemiyorum :84:

merhaba tatlım, bende bi arkadaşla konuşuyordum geç gördüm yazdıklarını.. sen erkeklerin cicim ayında verdikleri söze güvenme bence, bir yıkar iki yıkar sonra sana kalır emin ol. bide misafirlerin geldiğinde naapacaksın o kadar bulaşığı? walla ben evde bulaşık makinesine o kadar alışkınım ki, bir çay kaşığı bile olsa yıkamıyorum elimde.. hem artık beyaz eşyalar o kadar pahalı değil yaa, eskidenmiş o, bi çamasır makinesini 12 taksitte zor öderlermiş. şimdi heryerde kampanyalar var rekabet var. al sen al.. sonra dediydiler dersin

hoşgeldin zvy yaa nerelerdesin? özlettin kendini. vaaay demek sende evlisin
bizde mi kıysak nikahı naapsak

zvy bi senle ben kalmışız sanırım, bak saatler ileri alındı biliyon dimi, şu an 12 yi geçti yaani, çok geç oldu,hadi ben yatıyom..

Ayol madem nikahınız var ne diye duruyonuz
Sırtlayın bohçayı gidiverin

Çalışmayacaksan senin tercihin tabi canım
Ama zor olabilir iyi düşün
Fikrin değişirse evlendikten sonra alırsınız

bizde mi kıysak nikahı naapsak [/QUOTE]

hoşbulduk canım ben de özledim sizleri giremedim bi türlü nete ama hep geçirdim içimden eylül gelinleri napıyor acaba diye lemlem eşyaları aldımı ki diye de düşündüm :78:

bizde mi kıysak nikahı naapsak

hoşbulduk canım ben de özledim sizleri giremedim bi türlü nete ama hep geçirdim içimden eylül gelinleri napıyor acaba diye lemlem eşyaları aldımı ki diye de düşündüm :78:[/QUOTE]

yok canım alamadık yaa. haftaya gidecez galibaa. şimdi biz peşin anlaştığımız için önden en azından baya bi peşinat vermek gerekiyor, inşallah haftaya olur..

ya bu arada kızlar biz düğün salonumuzu tutmuştuk ama sonradan farkettik ki salon çok küçük ve düğüne gelecek kişi sayısı çok fazla... şimdi yusuf yusuf oldum, napacaz bilmiyorum. burda da fazla düğün salonu yok bi tane geniş var, oda 1 eylülde doluymuş. 2 eylül boşmuş.. daha öncede 3 eylüldü bizim tarih, balayına uymadı diye değiştirmiştik, erkenden uçak bileti alan arkadşlarımın bileti yanmıştı, şimdi 1 eylüle aldılar, tekrar tarih değiştirirsek millet bize diyecek oyuncak mı bu? e haklılarda napacaz bilmiyorum yaa

saol canım darısı sizlere.haziranda bi de eylülde eş durumu var.inş haziranda olur.ben ingilizce öğretmeniyim ama atanamam olursa inş mayısta falan,hazirana hemen başvurcaz.zaten bunları düşünüyoruz en çok ikimiz de.düğünden 5gün sonra sen sağ ben selamet gibi ayrılcaz tayin olmazsa.haber veririm son durumları:))

bence düğün tarihi değişirse değişsin.küçük salon ve çok misafir bir şeye benzemez.sonradan ikiniz de üzülmeyin.millete ne ya.uymadı değiştirdik dersiniz olur biter.uçak biletlerinin değişme durumu var benim bildiğim.

zyv

Alıntı ocwmays kullanıcısından alıntı
Ayol madem nikahınız var ne diye duruyonuz
Sırtlayın bohçayı gidiverin

[/B]
zor dayanıyorum zaten canım deşme yaramı

haahhaahhahaaaa.kalk gidelim zyv hazırla bohçaları:)))kocamıza kaçalım:))

canım promosyonlu bilet aldığı için değişmiyor direk bilet yanıyormuş. ya onuda geçtim, bilmiyorum kiii yaaa, oraya sığılmayacağı kesin ama bakalım napacaz... ooooff offff...

:[/QUOTE]

ya bu arada kızlar biz düğün salonumuzu tutmuştuk ama sonradan farkettik ki salon çok küçük ve düğüne gelecek kişi sayısı çok fazla... şimdi yusuf yusuf oldum, napacaz bilmiyorum. burda da fazla düğün salonu yok bi tane geniş var, oda 1 eylülde doluymuş. 2 eylül boşmuş.. daha öncede 3 eylüldü bizim tarih, balayına uymadı diye değiştirmiştik, erkenden uçak bileti alan arkadşlarımın bileti yanmıştı, şimdi 1 eylüle aldılar, tekrar tarih değiştirirsek millet bize diyecek oyuncak mı bu? e haklılarda napacaz bilmiyorum yaa [/QUOTE]

canım milleti boşver sen , o gün millet salona sığmazsa daha çok üzülürsün, biletlerin yanması kötü olacak ama olsun ya sağlık olsun deyip geçeceksiniz, bugüne kadar okadar lüzumsuz paralar harcadım ki şahsen o yüzden ben olsam çokta üzülmezdim giden iki bilet parası olsun siz yeni hayatınıza mutlu huzurlu başlayın gerisi teferruat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…