ben de almıcam konsollardan filan taşınmak zor olur diye bi de evler küçük olabiliyor bazen hiç gereği yok.doğudan eşya getirmek nerdeyse almak kadar pahalıymış.sadece koltuk takımı ve yemek masası mı aldın salona?çok sade hoş durmuştur.ben de öyle yapayım tabi aynı şehirde ev kurabilirsek.
Aman takma kafaya. Bizim de herşeyimize bişey diyolar bıktım artık. Hem bişey yaptıkları yok hem de herşeye laf ediyolar. Artık takmıyorum o yüzden
Bu arada birinci gelinlik çok güzel. Güle güle giy inş
ocwmays ve lemlem07 anam hakikaten çok iş varmış yahu:))benim sadece gelinlik ve kına kıyafeti alıncak.çeyiz tamam,eşya almıyoruz perde halı mobilya vs.biz tayin olursa hemen başvururuz diye önceden nikahı kıymıştık zaten.aslında evliyim ben şu an:))bohçamı alıyım gidiyim en iyisi:)
size kolay gelsin,alınca mobilyalarınız resimlerini koyun da bakalım.yine de tatlı telaş hepsi.inş her şey gönlünüze göre olur.
Kızlar karar verdim normal fırın alcam. Bide bulaşık makinesi almıcam zaten 2 kişiyiz gerek yok diye düşündüm. Hem aşkım söz verdi ben yıkıcam oda durulıycak bulaşıkları(bakalım nereye kadar )
iyi akşamlar kızlarr, bi kaç gündür giremiyodum, ben yokken bikaç gelinimz daha katılmış aramıza hoşgelmişler
AngelNese sen de bendensin biz de nikahımızı kıydık yani ben de şuan resmen evliyim
cukulata canım bulaşık makinesiz zor olmazmı ya , çalışmıyorsan yine rahat olur da, ben çalıştığım için kendimi bulaşık makinesiz düşünemiyorum :84:
ocwmays ve lemlem07 anam hakikaten çok iş varmış yahu:))benim sadece gelinlik ve kına kıyafeti alıncak.çeyiz tamam,eşya almıyoruz perde halı mobilya vs.biz tayin olursa hemen başvururuz diye önceden nikahı kıymıştık zaten.aslında evliyim ben şu an:))bohçamı alıyım gidiyim en iyisi:)
size kolay gelsin,alınca mobilyalarınız resimlerini koyun da bakalım.yine de tatlı telaş hepsi.inş her şey gönlünüze göre olur.
iyi akşamlar kızlarr, bi kaç gündür giremiyodum, ben yokken bikaç gelinimz daha katılmış aramıza hoşgelmişler
AngelNese sen de bendensin biz de nikahımızı kıydık yani ben de şuan resmen evliyim
Kızlar karar verdim normal fırın alcam. Bide bulaşık makinesi almıcam zaten 2 kişiyiz gerek yok diye düşündüm. Hem aşkım söz verdi ben yıkıcam oda durulıycak bulaşıkları(bakalım nereye kadar )
Ayol madem nikahınız var ne diye duruyonuz
Sırtlayın bohçayı gidiverin
[/B]
hoşgeldin zvy yaa nerelerdesin? özlettin kendini. vaaay demek sende evlisin
bizde mi kıysak nikahı naapsak
ahahhaaa walla bak evliymişsiniz de artık, bencede al bohçanı git :))) şaka bi tarafa hayırlı olsun.. tayin durumları yazın mı belli oluyor? sonrasında zamanınız olacakmı ki düğüne kadar.. ay çok zor yaa. Allah yardımcınız olsun ..
zyv
Alıntı ocwmays kullanıcısından alıntı
Ayol madem nikahınız var ne diye duruyonuz
Sırtlayın bohçayı gidiverin
[/B]
zor dayanıyorum zaten canım deşme yaramı
saol canım darısı sizlere.haziranda bi de eylülde eş durumu var.inş haziranda olur.ben ingilizce öğretmeniyim ama atanamam olursa inş mayısta falan,hazirana hemen başvurcaz.zaten bunları düşünüyoruz en çok ikimiz de.düğünden 5gün sonra sen sağ ben selamet gibi ayrılcaz tayin olmazsa.haber veririm son durumları:))
bence düğün tarihi değişirse değişsin.küçük salon ve çok misafir bir şeye benzemez.sonradan ikiniz de üzülmeyin.millete ne ya.uymadı değiştirdik dersiniz olur biter.uçak biletlerinin değişme durumu var benim bildiğim.
haahhaahhahaaaa.kalk gidelim zyv hazırla bohçaları:)))kocamıza kaçalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?