2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

daphnecim çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kuzum çok tehlikeli bi durum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Yaz nezlesi oldum, boğazım, burnum çok berbat, elimde mendil dolaşıyorum..

Cuma gecesi yola çıktık landfloves memleketine gittik Pazar akşamıda yola çıktık tekrar, 36 saatim çok güzel dolu dolu geçti ama uykusuzluk, yorgunluk beni bu hale getirdi :2:

kızlar landfloves un albümündeki domatislerine bakın nerde olduğumuzu görürsünüz

kızlar nerede olduğumuzu merak edenler landfloves un albümündeki damatislere baksınnnnn!!!!!!!!!

slm kıslarrrr

tatil planlarınıs ne alemde? geçmişi okuyamadım belki bahseden olmuştur
biz kuzenler ve eşimle bolu abant yedigöller tarafına doğa gezmesi yapmayı düşünüyoruz bilen gören tavsiye eden var mı?

ahhh kıyamam ben kuzuma kimse sana yazmıyor mu artık öksüz mü kaldın sen ...

kızlar arada halini hatrını sorun topiğimizin yazık ona çok üzüldüm sayfalar dolu kahrımızı çekti
yok gelinlik çok düğün yok balayı yok tencere yok tava

ahhh yayavrumm topiğimiz

ilahi ozdn

sanırım burası herkesin aklında kaldı arada bakıp yazdığımıza göre

slm kızlar nasılsınız sonunda evde netim var rahatca girebilecegim ama topik boş kalmış 1 senemiz geçti mutlu huzurlu umarım devamı da böyle gecer.. bizde bebek yok hala umutla bekliyoruz kısmet eder inşallah..bugun ilk defa işsiz likten sıkıldım evde olmaya baYILMIŞTIM ama bugun calışmak istiyorum...neyse kızlr hepinizi öptüm çamaşırlar beni bekliyor:)

kızlar selammmmmmm benı hatırlayan var mı bılmııyorum ama ben hatırlıyorum
pazartesı 1 yılı doldurduk ne cabuk gectı hıcbırsey anlamadım zaman zzaman kavgalarda olsa omrumun en guzel 1 yılı
bebısler var galıba bızde bısey yok sımdılık ocyways canım Allah saglıklı bır sekılde elıne almayı nasıp etsın hayırlı saglıklı bır bebıs olur ınsallah hepınızı cok optum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…