2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ocwmayscim senin kuman teknolojiymiş, benimki de beşiktaş. maç varsa beni unutur benimki. herşeyden önce geliyor takımı bu konuyla ilgili nişanlıyken ayrılıyordum nerdeyse.

ayy evet biliyorum o da kötü ya
ya bizim de hayatta çok deger verdiğimiz şeyler oluyor ama eşlerimizden öne koymuyoruz değil mi?
çok mu zor yani dengeyi kurmak

hamileliğim konusunda şikayetçi olamam aslında
3 hafta boyunca doğru düzgün bişey yiyememişitim
bir sabah uyandım aklımda antep dolması vardı, eşime söyledim
yataktan öyle bir fırlayışı vardı ki hemen getircem dedi
saat 10 da çıkmıştı öğleden sonra 3 de gelmişti
o saate kadar aramış
o günü hiç unutamam, nasıl sevinmişti bişey yediğim için:))
şimdi de öyle, başım dönmesin diye suyumu bile ayagıma getiriyo, ilaçlarımı içiriyo
gerçekten hakkını yiyemem, ilgilenmiyo diyemem

ama o teknoloji hevesi 2-3 günde azalacak bişey değil malesef
her akşam muntazam şekilde tek tek btün teknoloji sitelerine girer, kontrol eder, inceler, öyle uyur
bu sene aldığı ya 6. ya da 7. telefon
her çıkanı mutlaka alır, dener, fikir sahibi olduktan sonra satar yeni çıkanı alır
adamın tarzı bu değiştiremem ki
bu aralar sinir olmaya başladım işte

en azından evde dinlenme şansın olurdu yıllık izin alırsan ne bileyim
ben seni çok iyi anlıyorum elif o maddi sıkıntıların verdiği psikolojik buhranlar kolay kolay geçmiyo, aşılması çok güç oluyor çok yıpratıcı bir süreç biliyorum
nişanlıyken biz de çok kötü süreçlerden geçtik, eşimin cebinde 1 tl yol parası kalmadığı günler oldu
ama geçti hamdolsun atlattık
siz de atlatacaksınız hayal gibi gelmesin
bak mutluluğu hüznü sevinci hiçbişeyi bu dünyada sonsuz yaşamıyoruz hepsi geçiyo
bu sıkıntı da gececek söylüyorum her zaman
Allah çocuklarımızla imtihan etmesin

kayınvaliden senden hizmet bekleyecek tipmi bu arada?
yani bir de onların yorgunluğuyla uğraşmasaydın iyi olurdu aslında

kayınvalidemi çok severim ama ilk defa kendi evimde ağırlıycam hiç bilmiyorumki nasıl olur. ona gittiiğimizde bana hiçbişey yaptırmaz ama tabiki misafir olucak ve kadıncağızda stresten uzaklaşıp dinlenmeye geliyo. annemde de kalırız o üzden çok sıkıntı olmaz bana işallah. Yorulmam yani. Hep diyorum ahsencim tek sınavım bu olsun rabbim sağlıkla terbiye etmesin sınamasın elbet geçer bu günler. ama dediğin gibi çok sıkıntılı bi dönem. çok şükür hiçbişeyimiz eksik değil Daha zor durumda olanlara Allah yardım etsin ama işte böyle hayal etmiyosun, hayallerinden düşüncelerinden farklı şeyler yaşayınca üzülüyo insan. İşallah dediğingibi atlatırız bu dönemi bebeğimi istediğim şekilde en iyi şartlarda yetiştiririm işallah.

benim kumam da bilgisayar ocwmays

bazen eşim yatağa bile getirio, önceden hafta içi ben tüm gün çalışıyorum o öğleden sonra boş h.sonu o full çalışıo bn evdeyim diye üzülüyodum hep..ta ki okullar kapandı dersaneler bitti ikimizde öğleden sonra evdeyiz diyene kadar....

internetten nefret eder oldum artık vınn ı çıkarıp atasım geliyo ne oyunları bitio ne de canı......7*24 laptop kucağında okey 101 bubblewitch sga bitmioo..ben yanına gidip sarılsam öpsem bile bırakıp da aşkım efendim die benle ilgilenmio çk kızgın ve kırgınım artık nasıl davranacağımı bilemiyorum..umrumda değil gibi görmezden mi gelmeli kavga edip inatlaşıp artık bana ver şunu diye elinden mi kapmalı?
ama inan seninki geçici bi kaç güne hevesini alacak eminim ya beennn????

Canım eşine bu konuda rahatsız olduğunu dile getirdin mi? Dile getir, işte ki birlikte vakit geçirmek istiyorum.Bilgisayarda da vakit geçir ama zaman kısıtlaması yapsak olmaz mı falan de.Eşinle oturup konuştuktan sonra eminim çözüm yolu bulacaksınızdır.

şimdi eşimle konuştuk, öğlen niye öyle atarlanıp gittin bırak kimse bişey yapmasın kocan var senin ben yaparım ne istersen niye üzüyon kendini banada bağırdın diyo. bende dedim sana bağırmak istemedim ama sende patladı özür dilerim

ne yazsam bilemedim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafayı yedim galibaaaaaa

yok ahsenim atlamıyo hadi sohbet etsenize

heh olmuş hadi bi veda edeydikkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
biz pikniğe gidiyomuşuz akşam. bende birazdan hazırlanmaya başlarım, doymadı bizimkiler pikniğe :)))

sadrazam tatlımıda yaptım ama pek sadrazamlara layık olmadı, benimki biraz palyaço tatlısı oldu, bidahada yapmam, elime yüzüme bulaştırdım

hmm çok yormaz seni o zaman
sonuçta çalıştığını biliyor, hamilesin de
tatlışım ben de bir dönem bütün hayallerimden uzaklaşmış, dünyamın kapkara oldugunu hissetmiştim
sadece ağlıyordum başka hiçbişey yapmıyodum
ama nasıl olduysa oldu işte düzeldi, çok mu kolay oldu hayır, çok yıpratıcı biliyorum
ama biliyo musun bu maddi sıkıntılar geçtiği anda geçmişi unutturuyo, hiç iz brakmıyo
hayaller umutlr bir anda yeniden yeşeriyo
öyle olacak inş

oww senin durumun kötüymüş yahu ben şükredeyimbiraz görmezden gelirsen arada da "artık umursamıyorum istediğin gibi davranabilirsin, zerre kadar umrumda değil" falan dersen belki farkına varabilir
herkesin yapısı farklıdır ama o tarz şeyler bizde işe yarıyor

aaa bak gördün mü
kocacığın yaparmış bak bunu söylemesi bile yeter sana

Son düzenleme:
daha atlar biraz daha merak etmeyin.,

bizim kızlar, herkesler nerde niye kimse yazmamış demeyin, benim albümdeki domates bahçeme bi göz atın.

hepinize iyi akşamlaaaaaaar

Selam kızlar, Bu gün başıma neler geldi bilemezsiniz. Sabahtan hastaneye gittim. Neyse minibüse bindim eve gelmek için. Bizim evin önüne gelince ineceğimi söyledim. Duymadı. Çünkü beyefendi önüne bile bakmadan bozuk paraları sayıyor. Önüne biri çıksa onuda ezip geçecek. Neyse sonunda beni duydu. Bu arada paralarını saymaya devam etti. Bende kapıya yaklaştım. Kapıyı açtı ama arabayı durdurmadı. Kapıyı açtığında hızla aracı kullanıyordu. Ben o hızla minibüsten dışarı resmen uçtum. Sol tarafımın üzerine düştüm. Kafamı koruyayım derken kolumla kalçamı incittim. Birde beyefendi bana kızıyor neymiş araba hareket ederken neden kapıya yanaşmışım. Sen neden kapıyı açıyorsun diye ağzıma geleni saydım. Misafirim gelecekti acelem vardı çok uzatmadım. Sonra pişman oldum keşke plakasını alsaydım. Resmen ölüyordum o beyinsiz yüzünden. Herkesi şoför yapmamaları lazım bu ülkede. Gerizekalı resmen aracı durdurmayı akıl edemedi ama kapıyı açtı. Aklıma geldikçe sinir kat sayım artıyor...

hiii geçmiş olsun:26:
iyi ki sana bişey olmamış tatlım

yalnız plakayı almamana çok üzüldüm
ben de bunun gibi bir minibüscüyü şikayet etmiştim, hemen 10 gün ceza verdiler trafiğe çıkamadı
artık eskisi gibi değil, bütün şikayetlerle tek tek iilgilenip detaylı olarak incelemeye alınıyorlar

Sorma canım aslında bu gibi durumlarda çok hassasımdır ama bu sefer acelem var diye üstelemedim. Keşke alsaydım. Öküz herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…