:)))))
tatlım onlar da baba olacaklar ama henüz tam idrak edemiyorlar
biz anne olmayı karnımızda olduklarını hissettiklerimiz anda öğrenmeye başladık
ama onlar ancak kucağına alınca bu duyguyu yaşayacaklar
yorulmakta çok haklısın, hele hamileilk uykusu çok beter
insana öyle bir bastırıyor ki gözlerini açmak ne mümkün
ben oturdugum yerde uyuklamaya başlıyorum bazen
bu da senin sabrın işte
yıllık izne ayrılmayı düşünüyor musun?
[/B]
yıllık iznim 1 hafta alsamda nereye nasıl gidicezki şu anda tatile filan harcıycak para yokki. zaten ben herşeyi kafamda kurduğum için doluyum. ama elimde dğil kendi kendime diyorum takma hiçbişey yok keyfine bak. çok şükrediyorum rabbime binlerce milyonlarca şükür ama işte elde değil takmamak ahsencim. bu ayın sonunda 10 günlüğüne kayınvalidemler geliceklermiş. onları bile nasıl ağırlıycaz bakalım. düşüncek çok şey var en ufak olaylar patlama noktası oluyo, bahane oluyo işte üzülmeme.
ocwmayscim senin kuman teknolojiymiş, benimki de beşiktaş. maç varsa beni unutur benimki. herşeyden önce geliyor takımıbu konuyla ilgili nişanlıyken ayrılıyordum nerdeyse.
Yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum canım.Eşim ve eşimin ailesi aşırı düşkünler. Bilgisayar,Navigasyon,ipad karşısına bir oturdular mı,misafir mi gelmiş ne olmuş hiç görmezler bile.
Eşindeki heves 2-3 gün sonra azalır eminim.Sende yavastan eşine,bişileri vurgula bence, ilk bebeğimiz,ipad vb her zaman olcak.Ama bebeğizin,benim bu hamileliğimi bir daha istesende istesekte yaşayamıcaaz falan de.
Biraz olsun etkiler herhalde...
yıllık iznim 1 hafta alsamda nereye nasıl gidicezki şu anda tatile filan harcıycak para yokki. zaten ben herşeyi kafamda kurduğum için doluyum. ama elimde dğil kendi kendime diyorum takma hiçbişey yok keyfine bak. çok şükrediyorum rabbime binlerce milyonlarca şükür ama işte elde değil takmamak ahsencim. bu ayın sonunda 10 günlüğüne kayınvalidemler geliceklermiş. onları bile nasıl ağırlıycaz bakalım. düşüncek çok şey var en ufak olaylar patlama noktası oluyo, bahane oluyo işte üzülmeme.
kayınvalidemi çok severim ama ilk defa kendi evimde ağırlıycam hiç bilmiyorumki nasıl olur. ona gittiiğimizde bana hiçbişey yaptırmaz ama tabiki misafir olucak ve kadıncağızda stresten uzaklaşıp dinlenmeye geliyo. annemde de kalırız o üzden çok sıkıntı olmaz bana işallah. Yorulmam yani. Hep diyorum ahsencim tek sınavım bu olsun rabbim sağlıkla terbiye etmesin sınamasın elbet geçer bu günler. ama dediğin gibi çok sıkıntılı bi dönem. çok şükür hiçbişeyimiz eksik değil Daha zor durumda olanlara Allah yardım etsin ama işte böyle hayal etmiyosun, hayallerinden düşüncelerinden farklı şeyler yaşayınca üzülüyo insan. İşallah dediğingibi atlatırız bu dönemi bebeğimi istediğim şekilde en iyi şartlarda yetiştiririm işallah.en azından evde dinlenme şansın olurdu yıllık izin alırsan ne bileyim
ben seni çok iyi anlıyorum elif o maddi sıkıntıların verdiği psikolojik buhranlar kolay kolay geçmiyo, aşılması çok güç oluyor çok yıpratıcı bir süreç biliyorum
nişanlıyken biz de çok kötü süreçlerden geçtik, eşimin cebinde 1 tl yol parası kalmadığı günler oldu
ama geçti hamdolsun atlattık
siz de atlatacaksınız hayal gibi gelmesin
bak mutluluğu hüznü sevinci hiçbişeyi bu dünyada sonsuz yaşamıyoruz hepsi geçiyo
bu sıkıntı da gececek söylüyorum her zaman
Allah çocuklarımızla imtihan etmesin
kayınvaliden senden hizmet bekleyecek tipmi bu arada?
yani bir de onların yorgunluğuyla uğraşmasaydın iyi olurdu aslında
kendisine yeni bir telefon aldı, tam bir teknoloji manyağı
mesleği de teknolojiyle ilgili oldugu için çok sıkı takip ediyor
3 aydır bu telefonun çıkmasını bekliyordu çıkar çıkmaz aldı tabi
ben karışmıyorum, çalışıyor alıyor sonuçta benim bişeyimi eksik etmiyo sağolsun
ama bu telefonu aldıgından beri sürekli elinde bi an bile bırakmıyo
yok işletim sstemi şöyleymiş böyleymiş bişeyler ypıyor sürekli ben de anlamıyorum pek
dün eve geldi yemek yedi telefon yine elinde
bişey demedim, azcık dolaşmaya çıktık orda da elinde
ya tmm t eknolojiyi çok seviyor olabilirsin ama azcık tadında bırak dimi
gece yattık yine elindeydi, o telefondan rahatsız oluyorm ben uyurken yanı başımda durmasın lütfen dedm
o da aldı telefonunu koltuga oturdu
ayy nasıl sinir oldum, telefonu bırakacağı yerde beni bıraktı adam ya midem bulanıyodu üstelik
hiçbişey demedm öylece uyudum
sabah da uayndırdı giderken,
dışarı çıkarsam ona hediye kılıf alcakmışım
almıcam dedim, o da ben kaçayım senin heyheyler gelmiş dedi gitti öyle
aslında dün yaptığı önemli bişey değildi yani uzatılacak bir durum değil ama
ben bu teknoloji merakı yüzünden zaman zaman unutuluyorum kocam tarafından
teknoloji benim kumam gibi, sıkılmaya başladım galiba
benim kumam da bilgisayar ocwmays
bazen eşim yatağa bile getirio, önceden hafta içi ben tüm gün çalışıyorum o öğleden sonra boş h.sonu o full çalışıo bn evdeyim diye üzülüyodum hep..ta ki okullar kapandı dersaneler bitti ikimizde öğleden sonra evdeyiz diyene kadar....
internetten nefret eder oldum artık vınn ı çıkarıp atasım geliyo ne oyunları bitio ne de canı......7*24 laptop kucağında okey 101 bubblewitch sga bitmioo..ben yanına gidip sarılsam öpsem bile bırakıp da aşkım efendim die benle ilgilenmioçk kızgın ve kırgınım artık nasıl davranacağımı bilemiyorum..umrumda değil gibi görmezden mi gelmeli kavga edip inatlaşıp artık bana ver şunu diye elinden mi kapmalı?
ama inan seninki geçici bi kaç güne hevesini alacak eminim ya beennn????
kayınvalidemi çok severim ama ilk defa kendi evimde ağırlıycam hiç bilmiyorumki nasıl olur. ona gittiiğimizde bana hiçbişey yaptırmaz ama tabiki misafir olucak ve kadıncağızda stresten uzaklaşıp dinlenmeye geliyo. annemde de kalırız o üzden çok sıkıntı olmaz bana işallah. Yorulmam yani. Hep diyorum ahsencim tek sınavım bu olsun rabbim sağlıkla terbiye etmesin sınamasın elbet geçer bu günler. ama dediğin gibi çok sıkıntılı bi dönem. çok şükür hiçbişeyimiz eksik değil Daha zor durumda olanlara Allah yardım etsin ama işte böyle hayal etmiyosun, hayallerinden düşüncelerinden farklı şeyler yaşayınca üzülüyo insan. İşallah dediğingibi atlatırız bu dönemi bebeğimi istediğim şekilde en iyi şartlarda yetiştiririm işallah.
benim kumam da bilgisayar ocwmays
bazen eşim yatağa bile getirio, önceden hafta içi ben tüm gün çalışıyorum o öğleden sonra boş h.sonu o full çalışıo bn evdeyim diye üzülüyodum hep..ta ki okullar kapandı dersaneler bitti ikimizde öğleden sonra evdeyiz diyene kadar....
internetten nefret eder oldum artık vınn ı çıkarıp atasım geliyo ne oyunları bitio ne de canı......7*24 laptop kucağında okey 101 bubblewitch sga bitmioo..ben yanına gidip sarılsam öpsem bile bırakıp da aşkım efendim die benle ilgilenmioçk kızgın ve kırgınım artık nasıl davranacağımı bilemiyorum..umrumda değil gibi görmezden mi gelmeli kavga edip inatlaşıp artık bana ver şunu diye elinden mi kapmalı?
ama inan seninki geçici bi kaç güne hevesini alacak eminim ya beennn????
şimdi eşimle konuştuk, öğlen niye öyle atarlanıp gittin bırak kimse bişey yapmasın kocan var senin ben yaparım ne istersen niye üzüyon kendini banada bağırdın diyo. bende dedim sana bağırmak istemedim ama sende patladı özür dilerim
ayyy kızlar seviyorum sizi artık bu sayfa da atlasın di mi
ne yazsam bilemedim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kafayı yedim galibaaaaaa
yok ahsenim atlamıyo hadi sohbet etsenize
heh olmuş hadi bi veda edeydikkkkkkkkkkk
daha atlar biraz daha merak etmeyin.,
bizim kızlar, herkesler nerde niye kimse yazmamış demeyin, benim albümdeki domates bahçeme bi göz atın.
hepinize iyi akşamlaaaaaaar
Selam kızlar, Bu gün başıma neler geldi bilemezsiniz. Sabahtan hastaneye gittim. Neyse minibüse bindim eve gelmek için. Bizim evin önüne gelince ineceğimi söyledim. Duymadı. Çünkü beyefendi önüne bile bakmadan bozuk paraları sayıyor. Önüne biri çıksa onuda ezip geçecek. Neyse sonunda beni duydu. Bu arada paralarını saymaya devam etti. Bende kapıya yaklaştım. Kapıyı açtı ama arabayı durdurmadı. Kapıyı açtığında hızla aracı kullanıyordu. Ben o hızla minibüsten dışarı resmen uçtum. Sol tarafımın üzerine düştüm. Kafamı koruyayım derken kolumla kalçamı incittim. Birde beyefendi bana kızıyor neymiş araba hareket ederken neden kapıya yanaşmışım. Sen neden kapıyı açıyorsun diye ağzıma geleni saydım. Misafirim gelecekti acelem vardı çok uzatmadım. Sonra pişman oldum keşke plakasını alsaydım. Resmen ölüyordum o beyinsiz yüzünden. Herkesi şoför yapmamaları lazım bu ülkede. Gerizekalı resmen aracı durdurmayı akıl edemedi ama kapıyı açtı. Aklıma geldikçe sinir kat sayım artıyor...
hiii geçmiş olsun:26:
iyi ki sana bişey olmamış tatlım
yalnız plakayı almamana çok üzüldüm
ben de bunun gibi bir minibüscüyü şikayet etmiştim, hemen 10 gün ceza verdiler trafiğe çıkamadı
artık eskisi gibi değil, bütün şikayetlerle tek tek iilgilenip detaylı olarak incelemeye alınıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?