• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hormonlardandır annecikler üzmeyin birbirinizi... Hem fiziksel hem duygusal zorluklar yaşıyorsunuz bazen kolay değil ama etraftakileri de kırmadan orta yolu bulmaya çalışın...

kızlar o zaman yeni bir başlık açıp oraya taşıyalım ama dikkat çekmesin başlığımız :27: sonra yine merak edip gelmesin herkes. gerçi aktif bir topik olduğumuz için zaten forum top on da yine birinci sıralarda olacaz :26:

Annem de yengem de cok yapardı sadrazam lokumunu. Baska baska ısımlerı var canım afyon lokumu, pasa lokumu gıbı. tam yaz gunlerı ıcın harıka hafıf bır tatlıdır, rulo reklınde sarılır sonra dılım dılım kesılır canım cektı valla yapsam bı be yerım herhalde ondan yapmıyorum...

Pingucum sımdı nasılsın canım agrın sızın var mı?

ayyy yaa ben yapamadım yaaa, biraz önce kapattıım bilgisayarı bi heves koştum yapmaya ama beceremedim maalesef :19: pandispanyasını pişirdim, kremasınıda pişirip soğuttum. sonra pandispanyayı kestim 21eşit parçaya. araya kremayı sürüp rulo yaptım süte batırınca iyice yumuşadı hindistan cevizine batırıncada yapış yapış oldu, uyuz oldum üç tanesini güç bela yarım yamalak yaptım bıraktım. tezgahta kaldılar öyle :31::31::31::31:

Alıngan hamişlerim benim ya :)

Hormonlar çalışmaya başlamış anlaşılan sizin,kocalarınıza sabır diliyorum :)

Penguencim, kardeşin kötü bişi dememiş ki, valla bu sıcakta insanın canı bişi yapmak istemiyor. Eve gidip,duş alıp yatmak istiyorum.Ablam,kardeşim hamile olsa kesin bende mırın kırın yaparım :) Silinmesin camlar biraz daha ne olcak ya, sana geldikleri bir vakitte yarım saatte hallettirirsin sen onları.

Öle kendin yapmaya falan da çalışma, canının kıymetini bil azcık canım. Bebişin sağlıklı olmasını istiyorsan, bol bol yemek yiyip, yat.Zaten çalışıyorsun bütün gün.

Şu 2-3 ay iş yapmayın,zaten sonra gidişatınıza göre ayarlarsınız.
Eşinde sadece takılmış,hep ben hep diye, normalde de diyodur zaten o sözü, sen normalde gülüyosundur ama şimdi dediği lafa alınıyosun.

Sende baba olmak kolay değil,tabiki sen yapcan diyip,takılsaydın canım ya.

Ocways sen neden kızdın eşine canım ya :)

Hormonlardandır annecikler üzmeyin birbirinizi... Hem fiziksel hem duygusal zorluklar yaşıyorsunuz bazen kolay değil ama etraftakileri de kırmadan orta yolu bulmaya çalışın...

ewt hormonlardan
bir de sıcaklar da çok etkiledi beni iyice bunaldım
temmuzda napıcam bilmiyorum
ayy bi de yazın doğum yapanları düşünüyorum ne kadar zorrdur

ben hiç şımarıklık yapmıyorum hamileyim diye naza da çekmiyorum
ama özel bir muamele bekliyor insan ister istemez

sen de başlamışsın alınmaya
ben de 1 haftadır o kadar alınganım ki herşeye kırılıp üzülüyorum

kardeşine kızma, bu sıcakta canı istememiştir, biraz mırın kırın yapmıştır ama yardım eder heralde
eşine de gıcık oldum "hep ben hep ben" ne demekmiş, heralde "hep o hep o" olcak yani bebek taşıyosun kolay mı
ben şuan kendi eşime de çok gıcığım da o yüzden senin eşine de gıcık oldum
tek başımıza hamile kaldık sanki, kolaysa onlar çeksin bu skıntıları

ya ahsencim ortada bişey yok ama oturdum ağlıyorum ya durduramıyorum kendimi içimden geliyo. Bişey istemeye çekiniyorum inanki. Zaten ben herşeyi kendim hallederim evimi sillip süpürürüm kimseyi çağırmamki.. balkonu yıkayıp temizlicem artık ve salon camlarım balkona bakıyo su tutucam hortumla onlarada sadece kurulancak. kardeşim kırk laf söledi canı istemiyo açıkca belli etti gelmeyin dedim bende zaten çekinerek çağırıyorum. eşimde öyle 2-3 bişey istiim herşeyi o yapıyo oluyo hemen. bundan sonra herşeyi kendim yapıcam görsün bakalım oturmıycam akşamalrı yanınada iş yapıcam sürekli..

Alıngan hamişlerim benim ya :)

Hormonlar çalışmaya başlamış anlaşılan sizin,kocalarınıza sabır diliyorum :)

Penguencim, kardeşin kötü bişi dememiş ki, valla bu sıcakta insanın canı bişi yapmak istemiyor. Eve gidip,duş alıp yatmak istiyorum.Ablam,kardeşim hamile olsa kesin bende mırın kırın yaparım :) Silinmesin camlar biraz daha ne olcak ya, sana geldikleri bir vakitte yarım saatte hallettirirsin sen onları.

Öle kendin yapmaya falan da çalışma, canının kıymetini bil azcık canım. Bebişin sağlıklı olmasını istiyorsan, bol bol yemek yiyip, yat.Zaten çalışıyorsun bütün gün.

Şu 2-3 ay iş yapmayın,zaten sonra gidişatınıza göre ayarlarsınız.
Eşinde sadece takılmış,hep ben hep diye, normalde de diyodur zaten o sözü, sen normalde gülüyosundur ama şimdi dediği lafa alınıyosun.

Sende baba olmak kolay değil,tabiki sen yapcan diyip,takılsaydın canım ya.

ewt hormonlardan
bir de sıcaklar da çok etkiledi beni iyice bunaldım
temmuzda napıcam bilmiyorum
ayy bi de yazın doğum yapanları düşünüyorum ne kadar zorrdur

ben hiç şımarıklık yapmıyorum hamileyim diye naza da çekmiyorum
ama özel bir muamele bekliyor insan ister istemez

bende hiç naz yapmıyorum ağrım olunca yatıp dinleniyorum zaten. bide bulantılarım filanda olmadığı için her işimi gördüm kendim. hiç canım şunu istedi al bile demedim daha yani. aynı eski düzenim dewam ediyo sadece daha halsizim ama kimseye yük olmuyorum. ama ben ne zamandır diyorum balkonumu yıkıcam temizlicem camlarımı filan diye geçen günde konuştuk 5 ten sonra yaparız diye. zaten bida demem herşeyi ben kendim yaparım. zaten özel muamele gösteriyolar ewet ama kırılıyorum alınıyorum işte elimde değilki hormonlarım çok fena..

ahh alıngan hamileciklerimiz biziim. ben regl dönemlerimde bazen çok alıngan olurum, eşimde inadına duyarsız olur, hep o zamnlar sorun yaşarız zaten. bakalım hamile olursam nasıl geçer bilemiyorum. ama eşime çok çektirecem o kesin :27::27:

kendisine yeni bir telefon aldı, tam bir teknoloji manyağı
mesleği de teknolojiyle ilgili oldugu için çok sıkı takip ediyor
3 aydır bu telefonun çıkmasını bekliyordu çıkar çıkmaz aldı tabi
ben karışmıyorum, çalışıyor alıyor sonuçta benim bişeyimi eksik etmiyo sağolsun

ama bu telefonu aldıgından beri sürekli elinde bi an bile bırakmıyo
yok işletim sstemi şöyleymiş böyleymiş bişeyler ypıyor sürekli ben de anlamıyorum pek
dün eve geldi yemek yedi telefon yine elinde
bişey demedim, azcık dolaşmaya çıktık orda da elinde
ya tmm t
eknolojiyi çok seviyor olabilirsin ama azcık tadında bırak dimi
gece yattık yine elindeydi, o telefondan rahatsız oluyorm ben uyurken yanı başımda durmasın lütfen dedm
o da aldı telefonunu koltuga oturdu
ayy nasıl sinir oldum, telefonu bırakacağı yerde beni bıraktı adam ya midem bulanıyodu üstelik
hiçbişey demedm öylece uyudum
sabah da uayndırdı giderken,
dışarı çıkarsam ona hediye kılıf alcakmışım
almıcam dedim, o da ben kaçayım senin heyheyler gelmiş dedi gitti öyle

aslında dün yaptığı önemli bişey değildi yani uzatılacak bir durum değil ama
ben bu teknoloji merakı yüzünden zaman zaman unutuluyorum kocam tarafından
teknoloji benim kumam gibi, sıkılmaya başladım galiba

ahh alıngan hamileciklerimiz biziim. ben regl dönemlerimde bazen çok alıngan olurum, eşimde inadına duyarsız olur, hep o zamnlar sorun yaşarız zaten. bakalım hamile olursam nasıl geçer bilemiyorum. ama eşime çok çektirecem o kesin :27::27:

canım var ya benim canım bişey istemiyo aşermiyorum tam tersi eşmin canı istiyo :1: geçen 2-3 gün hasta oldu halsiz oldu filan. Hakkını yemiyim tabi ama bizde bazen roller değişiyo. bide ben yoğun çalışmasamda erken uyanmaktan ve tüm gün oturmaktan yoruluyorum gerçekten, uzanmm gerekiyo bazen. bide stresliyim zaten. kafam çok dolu tatile ihitiyacım var ya.

Anne olmak, çoçuğunu her zaman ve her türlü beladan korumaktır bence.
Anne olmak, kime ne kadar kızarsın kız, her zaman çoçuğunun iyiliğini düşünmektir bence.
Anne olmak,kendi duygularını bir kenara bırakıp,çoçugunun sağlığı için hareket etmektir bence.

9 ay fıstıklar, Bu 9 ay içinde, eşinizle,annenizle,kardeşinizle,iş yerinizdekilerle tartışabilirsiniz.Eviniz berbat dağınık,camlarınız kirden görünmüyor olabiir.
Ama siz anne olcaksınız,elinizi göbeğinize götürün bakalım,hissedin içinizdeki güzelliği,

bırakın insanlara alınganlıgı,kızgınlığı, anne olmaksa şimdiki sizin niyetiniz, önce yavrunuzu düşünün ve kimseye kızarak bişi yapmayın, size ve bebişinize bişi olmasın.Evmiş,işmiş boşverin, Anne olucaksınız.ANNE... Bunu düşünün,bundan sonra herşey yawrularınız için...

pingucim kıyamam yaa hamileliktendir bu alınganlık yoksa kardeşin de eminim sana yardım edecektir anlık bşydir onunki de malum sıcaklar bastırdı

Annecikler bizim bile hormonlarla başımış belaya giriyo :1:... Bi gidiyolar geliyolar siz bi de hamişsiniz... Ben de düşünemiyorum o halimi :37:

ahsencim konu teknoloji olunca bizim evde de benzer şeyler yaşanıyo meslekleri teknoloji ne yapalım katlanıcaz

ocwmayscim senin kuman teknolojiymiş, benimki de beşiktaş. maç varsa beni unutur benimki. herşeyden önce geliyor takımı :19: bu konuyla ilgili nişanlıyken ayrılıyordum nerdeyse.

pingucum sende bırak camların kirli kalsın gerçekten de yaaa, bak ben çalışmıyorum hamile de değilim ama oturma odamın camını silecem hep ileri bi tarihe atıyorum, canım hiç istemiyor :1:

kendisine yeni bir telefon aldı, tam bir teknoloji manyağı
mesleği de teknolojiyle ilgili oldugu için çok sıkı takip ediyor
3 aydır bu telefonun çıkmasını bekliyordu çıkar çıkmaz aldı tabi
ben karışmıyorum, çalışıyor alıyor sonuçta benim bişeyimi eksik etmiyo sağolsun

ama bu telefonu aldıgından beri sürekli elinde bi an bile bırakmıyo
yok işletim sstemi şöyleymiş böyleymiş bişeyler ypıyor sürekli ben de anlamıyorum pek
dün eve geldi yemek yedi telefon yine elinde
bişey demedim, azcık dolaşmaya çıktık orda da elinde
ya tmm t
eknolojiyi çok seviyor olabilirsin ama azcık tadında bırak dimi
gece yattık yine elindeydi, o telefondan rahatsız oluyorm ben uyurken yanı başımda durmasın lütfen dedm
o da aldı telefonunu koltuga oturdu
ayy nasıl sinir oldum, telefonu bırakacağı yerde beni bıraktı adam ya midem bulanıyodu üstelik
hiçbişey demedm öylece uyudum
sabah da uayndırdı giderken,
dışarı çıkarsam ona hediye kılıf alcakmışım
almıcam dedim, o da ben kaçayım senin heyheyler gelmiş dedi gitti öyle

aslında dün yaptığı önemli bişey değildi yani uzatılacak bir durum değil ama
ben bu teknoloji merakı yüzünden zaman zaman unutuluyorum kocam tarafından
teknoloji benim kumam gibi, sıkılmaya başladım galiba

Yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum canım.Eşim ve eşimin ailesi aşırı düşkünler. Bilgisayar,Navigasyon,ipad karşısına bir oturdular mı,misafir mi gelmiş ne olmuş hiç görmezler bile.
Eşindeki heves 2-3 gün sonra azalır eminim.Sende yavastan eşine,bişileri vurgula bence, ilk bebeğimiz,ipad vb her zaman olcak.Ama bebeğizin,benim bu hamileliğimi bir daha istesende istesekte yaşayamıcaaz falan de.

Biraz olsun etkiler herhalde...

Anne olmak, çoçuğunu her zaman ve her türlü beladan korumaktır bence.
Anne olmak, kime ne kadar kızarsın kız, her zaman çoçuğunun iyiliğini düşünmektir bence.
Anne olmak,kendi duygularını bir kenara bırakıp,çoçugunun sağlığı için hareket etmektir bence.

9 ay fıstıklar, Bu 9 ay içinde, eşinizle,annenizle,kardeşinizle,iş yerinizdekilerle tartışabilirsiniz.Eviniz berbat dağınık,camlarınız kirden görünmüyor olabiir.
Ama siz anne olcaksınız,elinizi göbeğinize götürün bakalım,hissedin içinizdeki güzelliği,

bırakın insanlara alınganlıgı,kızgınlığı, anne olmaksa şimdiki sizin niyetiniz, önce yavrunuzu düşünün ve kimseye kızarak bişi yapmayın, size ve bebişinize bişi olmasın.Evmiş,işmiş boşverin, Anne olucaksınız.ANNE... Bunu düşünün,bundan sonra herşey yawrularınız için...

haklısın canım zaten bişey olduğunda kızdığımda filan hemen bebişimle konuşuyorum üzülme kuzum sen ben sana kızmadım annen geçti sen üzülme sakın diyorum :1: göbeğimde çıktı ya biraz sevmesi güzel oluyo. bazen geliyolar işte gelenler. bide kafam çok dolu stres iş problemleri maddi problemler eşimin filan istemesemde aklıma geliyo illaki heralde bilnçaltımda yıpratıyo sinirlerimi.

ahsencim haklısın kızmakta canım ama hevesini alınca onuda bırakır şimdi yeni ya, çocuklar nasıl eni oyncaklarıyla daha çok oynayıp sonra sıkılırlar o da öyledir. bi müddet sonra bırakır tek problemi bu olsun tatlım. bende kızardım ama haklısın. 1 hafta sonra bırakır oyuncağını :1:

kızlar ben çıkıyorum, şu tatlıma devam edeyim, boşa gidecek yoksa..

hiçbiriniz özel mesajlarınıza bakmadınız mı? bekledim yorum yapan yok, 5 kişiye atabildim, diğerlerine de siz atın dedim, 10 dak. beklenmiyor çünkü. neyse yarına kalsın.

kızlar siz hamişsiniz diye duygusalsınız bundan normali yok ben de daha bi atraksiyon yok ama ooo tw de muhtaç birini göriyim hep gözler doluyor ağlamaklı oluyorum, hamilelik halimi hiç düşünemiyorum çekilmezin biri olurum:1:

ya ahsencim ortada bişey yok ama oturdum ağlıyorum ya durduramıyorum kendimi içimden geliyo. Bişey istemeye çekiniyorum inanki. Zaten ben herşeyi kendim hallederim evimi sillip süpürürüm kimseyi çağırmamki.. balkonu yıkayıp temizlicem artık ve salon camlarım balkona bakıyo su tutucam hortumla onlarada sadece kurulancak. kardeşim kırk laf söledi canı istemiyo açıkca belli etti gelmeyin dedim bende zaten çekinerek çağırıyorum. eşimde öyle 2-3 bişey istiim herşeyi o yapıyo oluyo hemen. bundan sonra herşeyi kendim yapıcam görsün bakalım oturmıycam akşamalrı yanınada iş yapıcam sürekli..

aa ağlama ama neden ağlıyosun
bence senin eşinin işi dolayısyla sinirlerin yıprandığı için böyle yoğun hissedyosun
ev işlerini de çok kafaya takıyosun sanki
bırak camların öyle kalsın canım ne yapalım ölmezsin ya
şu bi kaç haftayı aştıktan sonra zaten hareket etmek iyi gelecek vücudumuza
azcık daha beklesin camların ne olaccak sanki

Allaha şükür ki kimseye muhtac değilsin, bak ben daha mutfaga girmeye yeni yeni başladım
baş dönmesinden 10 gün boyunca hastahanede hareketsizce kaldım
mide bulantılarımdan o kadar yoruldum ki hayattan bezdim yeri geldi sinirden ağladım
resmen bunalıma girmek üzereydim ki yavaş yavaş geçmeye başladı
yeri geldi eşim tuvalete kucağıyla getirip götürdü, o kadar muhtactım yani
benim de çok zoruma gitti ama insanın başına ne geleceği belli olmuyor işte
her durumda şükredecek bişey buluyor insan
sen de sahip oldukların için şükret
beni düşün şükret mesela:)

canım var ya benim canım bişey istemiyo aşermiyorum tam tersi eşmin canı istiyo :1: geçen 2-3 gün hasta oldu halsiz oldu filan. Hakkını yemiyim tabi ama bizde bazen roller değişiyo. bide ben yoğun çalışmasamda erken uyanmaktan ve tüm gün oturmaktan yoruluyorum gerçekten, uzanmm gerekiyo bazen. bide stresliyim zaten. kafam çok dolu tatile ihitiyacım var ya.

:)))))
tatlım onlar da baba olacaklar ama henüz tam idrak edemiyorlar
biz anne olmayı karnımızda olduklarını hissettiklerimiz anda öğrenmeye başladık
ama onlar ancak kucağına alınca bu duyguyu yaşayacaklar
yorulmakta çok haklısın, hele hamileilk uykusu çok beter
insana öyle bir bastırıyor ki gözlerini açmak ne mümkün
ben oturdugum yerde uyuklamaya başlıyorum bazen
bu da senin sabrın işte
yıllık izne ayrılmayı düşünüyor musun?

ahsencim konu teknoloji olunca bizim evde de benzer şeyler yaşanıyo meslekleri teknoloji ne yapalım katlanıcaz

katlanıyorum zaten bişey dediğim de yok canım ya
ama sinir oluyorum içten içe
sürekli benimle ilgilenmesini beklemek de haksızlık biliyorum ama ne bileyim ya sinir olmaya başladım elimde değil

aslında derdim o değil, ben mide bulantılarımdan baş dönmelerimden dolayı 1 buçuk aydır eve tıkılı kaldım
baş dönmesi yüzünden yürüyemiyorum çoğu kez
ve çok sıkıldım çok yoruldum çok bezdim
ikinci çocugu kesinlikle yapmam diyorum mesela büyük konuşmayayım yne de Allah bilir
ama artık bunaldım, kocama sarcam yakında bu gidişle

Back