2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bütün hazırlıklarımızı aşama aşama paylaştık ve şimdi hepimiz 1. yılımızı doldurduk nice yıllara hep beraber kızlar

bu topic bizim için çoookk özel gerçekten. herkes gibi bende zaman zaman girip geçmişi okuyorumm. ne günlerdi...

bende çok seviyorum bu topiği, gelip gelip geçmişi okuyorum bende. o zamanlar eşlerimize nişanlım diyormuşuz mesela

bende çok seviyorum bu topiği, gelip gelip geçmişi okuyorum bende. o zamanlar eşlerimize nişanlım diyormuşuz mesela

evet hatta senin ilginç bi hikayen vardı yanlış hatırlamıyosam balayındayken nişanlım mı sevgilim mi ne demişsin onu da bekleyinnnn tekne hareket edecekken doğru mu

hello topikcan

ne kadar zaman geçti demi

ha evledik ha evlinicez derken

2011 eylül gelinlerinin bebekleri bile oldu

8 tane torunun var suan

amam benim maalesef henüz yok bebeşim olunca yazarımmm....

yine burası geldi aklıma özledim

özdnim bugün ahsenin bebişi geliyo topiğimizin ilk bebişi inş.en kısa zamanda senin de gelecek

günlük gibi aynı anılarımı tazeliyorum burda eskilere gidiyorum saat saat yaşıyorum yeniden herşeyi...

evet hatta senin ilginç bi hikayen vardı yanlış hatırlamıyosam balayındayken nişanlım mı sevgilim mi ne demişsin onu da bekleyinnnn tekne hareket edecekken doğru mu

ay eveeeeet, gemi kalkacak ben görevlilere bekleyin diyorum adamlar kimi diyor sevgilim mi dedim nişanlım mı dedim şaşırdım şaşalamıştım, hahahaaaaa....

heyy topikcan koca dötlü topikkk

hamileyim ben sanada haber vereyim dedim

cumartesi cinsiyetini öğreneceğiz

onuda yazarım sana

özdenn cinsiyet yazmayı unutmuşsun. Özdenciğin kızı olacak.

Benim batum 6 aylık oldu 6 aydır anneyim. Hey gidii nişanlıyken yazardım buraya bee

bende yazayım, benimde oğlum olacak.. 3,5 aylık hamileyim eski topiğimiz.

eski dediğime bakma senin yerin bizde hep ayrı kalacak.

Ahh topik kizlar soyleye soyleye en sonunda ben de hamile kaldim ama riskli bi donemdeyim insallah atlatirim
Yine burda olacagim

eski topik bende guzel bi mujde vereyim. bende hamileyim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hey topiccan kizim buyuyo sana da haber veriim dedim cok sukur gayet saglikliyiz iyiyiz kotu ve zor donem geride kaldi ise bile basladim heyecan ve sabirsizlikla kizimi kucagima alacagim gunu bekliyorum

Son düzenleme:
Vee sonunda prensesimi 17.07.2014 persembe aksami kucagima aldim sukurler olsun harika bi duygu boyle bi guzellik yok dunyada

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…