• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kim acaba merak ettim valla

Bende önceki sayfalardaki mesajlaşmalarımızdan dolayı direkt zan altında kalacağımı düşündüm şimdi. :1: Ama ne diyeceksem buraya yazdım ben ve o özel mesaj kişisi değilim söyleyeyim. landfloves adına üzgünüm bu konuda, özelden rahatsız edilmek herkes için kötü bir durum :25:

yüzyüze görüşemediğimiz için, sözcüklerden sert anlamlar çıkarıp boşuna gerginlik yaratıyoruz, boşuna yere üzmeyelim birbirimizi..

kendi adıma speedy sohbeti hoşuma gidiyor, yüz yüze de tanışma fırsatı da buldum, wein yeni tanıştık ama sohbetini hoşlandık ki aramıza aldık diye düşünüyorum.. Diğer arkadaşları tanımıyorum, belkide benim olmadığım zamanlara denk gelmiştir.. Beni rahatsız eden aşağıda nickini uzun süre görüp, yazmayanlar..

landfloves bunları kastettiğini düşünüyorum, yoksa öle 1-2 yazanı zaten cvp yazmadığımız için aramıza almıyoruz..

çoğumuz burda paylaştığımız bir çok şeyi sadece burda paylaşıyor, bu güzel paylaşımı böyle bir gerginlikle sekteye uğratmayalım kızlar :54:

bi gittim kızlar nerde şışt pışt yapıyordum neler olmuş

vaficim bu yazdıklarına tamamen katılıyorum.
speedycim lütfen burda kalmanı ben kendi adıma istiyorum muhabbetin güzel ve ne zamandır bizimlesin paylaşıyorsun birşeyleri.
bende landfloves in arada bir girip çıkanları kastettiğini düşünüyorum ama şöyle birşeyde var bende şu son 1 2 aydır daha aktifim bu forumda.
ne o listede adım var nede en başından beri paylaşabildim birşeylerimi, çünkü internetim yoktu anca oturturabildim burdaki muhabbetide çok seviyorum çok şey katıyor bana.
sanırım landfloves ın dediklerini herkes kendine göre evirip çevirmiş. yoksa bende alınabilirim üstüme:19:
lütfen bu konuda uzamasın kimse alınganlık etmesin.

Bayanlar noldu yaw biraz işim çıktı konu öylece açıktı... Karışmış ortalık... Huzurumuz kaçmasın :26: Kırmayın birbirinizi...

Kızlar herkes bi ilk kendi üstüne alındı galiba vafi ben mi dedi, mlsvt ben de alınabilirdim dedi, ben bişey yazdım herkes sustu ben de alınası olacam... Niden kimse konuşmuyor?:30:

Kızlar herkes bi ilk kendi üstüne alındı galiba vafi ben mi dedi, mlsvt ben de alınabilirdim dedi, ben bişey yazdım herkes sustu ben de alınası olacam... Niden kimse konuşmuyor?:30:

:40::40::40:

ben mail order dolduruyorum su an miktar yüksek işim bitsin yazacağım:27:

yok canm ya bende gelirken benimkine neler eksik şunu bunu al diyodum birazdan da çıkarım herhalde:1:

bir seneyi aşkın iyisiyle kötüsüyle bir sürü anı paylaştık, topiğimizin uyarı alması çok ağrıma gitti
speed keşke şikayet etmeseydin aramızda bunca zamanlık hatır var sonuçta, bu konuda ayıp ettiğini düşünüyorum

eğer senden rahatsız olunsaydı kimse konuşmazdı muhattab olmazdı öyle değil mi?
seni kovan olmadı, başından beri çeyizini düğününü herşeyini takip ettik
birisnin varlığından rahatsız olundugu takdirde bu açıkca belirtiliyor zaten maşallah bu kkonuda hepimiz çok açığız
ama ben senden kimsenn rahatsız olmadığına adım gibi eminim, aksine hepimiz seni seviyoruz

ben landfoves ın ne demek isteediğini gayet iyi anladım, o listede adı olduğu halde istemediklerimiz oldugu gibi adı olmadığı halde istediklerimiz de var
çitlenbk, melis, vafi, sen bunlar şimdi aklıma gelenler

huzurumuz kaçmasın ya lütfen hepinizi seviyorum

kendi üzerinize alınmayın arkadaşlar hepimiz nerdeyse kardeş olduk burda
öyle olsaydı aylardır paylaşımda bulunmazdık değil mi

landfloves, bu sıcak ortamın bozulmasından korkuyor yalnızca, ben arkadaşımı gayet iyi anladım,
uslubu biraz sert olmuş yalnızca

Kimse alınmasın bence gerek yok böle tatsız konuşmalara :34:

Regl oldugumdan mı ne karnım çok acıktı ya :(
Bitsin artık bugün eve gidip yatmak istiyom...

Zaten psikolocikim bozuldu bi kaç gündür desteğiniz olmasa canlarım seviyom sizi... Hadi güzel güzel anlaşalım... Sarılalım sıkı sıkı :13: İşleri olanlara kolay gelsin...

iyi oldu böle bende yeni gelen biri için ay birinin kocası mı acaba yada fake mi erkek mi diye paranoya olmam

kızlar ya geçen gün bi teserrür bloguna girmiştim çok güzel bir elbise diktirmişti kız bayılmıştım ama şimdi bulamıyorum deli olcam, düğün müğün olursa diktiriyim diyorum öyle birşey hemde kapalı gayet benimkinin izin vericeği gibi :1:
vee bulduummm! arayan herşeyi bulabiliyor :1:

Son düzenleme:
senin işlerinin yoğunluğu geçmiş heralde canım nasılsın uzun süredir konuşmadık seninle

evet canım ya şükür hafifledi işler, 21 haziran gibide tatile çıkıcaz eşimle nasipse.
Bu arada herşey düzeldi,sana yazamadım :34:
Sen nasılsın bakalım,bebişimiz nasıl?

kızlar ya geçen gün bi teserrür bloguna girmiştim çok güzel bir elbise diktirmişti kız bayılmıştım ama şimdi bulamıyorum deli olcam, düğün müğün olursa diktiriyim diyorum öyle birşey hemde kapalı gayet benimkinin izin vericeği gibi :1:

:))) biliyo musun nedense ben seni hep kapalı sanmıştım, artık kafamda neden öyle yer ettiyse
fotolarını görünce şaşırmıştım hatta o kadar inanmışım ki:1:

evet canım ya şükür hafifledi işler, 21 haziran gibide tatile çıkıcaz eşimle nasipse.
Bu arada herşey düzeldi,sana yazamadım :34:
Sen nasılsın bakalım,bebişimiz nasıl?

gerçekten mi? çok sevindim düzelmesine :34:
bebişimiz çok iyi teyzesi, gecen ultrasonda doya doya izledik elleri ayakları bi an bile durmuyodu:1:
ben de sanırm eskisinden daha iyiym, o tatsız olaydan sonra bir iki gün bayagı zorlu geçti ama şikayet ettikçe rahatlıyorum sanırım:))

gerçekten mi? çok sevindim düzelmesine :34:
bebişimiz çok iyi teyzesi, gecen ultrasonda doya doya izledik elleri ayakları bi an bile durmuyodu:1:
ben de sanırm eskisinden daha iyiym, o tatsız olaydan sonra bir iki gün bayagı zorlu geçti ama şikayet ettikçe rahatlıyorum sanırım:))

ayy, öle bi anlatıyosun ki bebek düşünmeyen ben heveslenmeye başlıyorum :) Allah nazarlardan saklasın her ikinizide :nazar:
O tatsız olayı okudum,çok üzüldüm, yorum yapıp iyice sinir etmeyim seni.
Ee doktorun söylediği bişiler var mı? ne biliyim,egzersiz,yada yürüyüş, ne yicen ne yemicen?

Belki anlatmısındır ama ben kaçırdım galiba:26:

vee bulduummm! arayan herşeyi bulabiliyor :1:

Bende merakettim amaa :1:

:))) biliyo musun nedense ben seni hep kapalı sanmıştım, artık kafamda neden öyle yer ettiyse
fotolarını görünce şaşırmıştım hatta o kadar inanmışım ki:1:

ahaha bak bende şaşırdım canm buna:1: ama nasıl öyle bi izlenim verdiysem demekki :9:
bende kapalı değilim ama eşim çok karışır çok dikkat etmek zorunda kalıyorum.
tamda güzel bi elbise görmüştüm aha tam benimkinlik dedm buldum şimdi:1:
anlıcan içine doğmuş pekte farkım yok :9:

Back