ahaha bak bende şaşırdım canm bunaama nasıl öyle bi izlenim verdiysem demekki
bende kapalı değilim ama eşim çok karışır çok dikkat etmek zorunda kalıyorum.
tamda güzel bi elbise görmüştüm aha tam benimkinlik dedm buldum şimdi
anlıcan içine doğmuş pekte farkım yok
ayy, öle bi anlatıyosun ki bebek düşünmeyen ben heveslenmeye başlıyorum :) Allah nazarlardan saklasın her ikinizide
O tatsız olayı okudum,çok üzüldüm, yorum yapıp iyice sinir etmeyim seni.
Ee doktorun söylediği bişiler var mı? ne biliyim,egzersiz,yada yürüyüş, ne yicen ne yemicen?
Belki anlatmısındır ama ben kaçırdım galiba:26:
ahaha bak bende şaşırdım canm bunaama nasıl öyle bi izlenim verdiysem demekki
bende kapalı değilim ama eşim çok karışır çok dikkat etmek zorunda kalıyorum.
tamda güzel bi elbise görmüştüm aha tam benimkinlik dedm buldum şimdi
anlıcan içine doğmuş pekte farkım yok
vertigo hastası oldugumdan uzun süreli yürüyüş yasak
yemek olarak da asitli gıdalardan uzak duruyorum işte, zaten hiçbişey yiyemiyorum hep çıkartıyorum
bilemiyorum artık neden öyle bir izlenim verdin
neyse benim öyle garip hislerim vardır
bu forum açıldıgında da kızlardan birinin erkek oldugun düşünmüştüm, şüphe ettiğimden muhattab olmuyordum:))
sonra anladım tabikim
Eki Görüntüle 438456
hemen belirtiyim çalıntı olmasın alternativewardrobe.blogspot.com dan alıntıdır.
işte buydu illa o taşlar olması gerekli değil düz sade zarif olsun daha benlik
Eki Görüntüle 438456
hemen belirtiyim çalıntı olmasın alternativewardrobe.blogspot.com dan alıntıdır.
işte buydu illa o taşlar olması gerekli değil düz sade zarif olsun daha benlik
benim eşimde sadece gögüs dekoltesini sevmez yoksa kısa elbise falan giyebiliyorum düğün dernekte
bunuda rengi çok hoş
hmmm ben bu elbiseyi şöyle düşündüm o taşların yerine kollar da dahil olmak üzere kumaşa uygun dantel olursa daha hoş olur kanımca :)
ama gerçekten kuvvetliymiş bak az çok tahmin edebildin beni
vaaay takip he ben herhalde asla anlamam patır patırda anltırım herşeyi ztn bi ondan korkuyorum şurda
çok patır patır anlattıgını düşünmüyorum canım ya, senin hakkında çok fazla bişi bilmiyorum ben mesela :)
Ocways canım, sakın beni erkek zannetmeyesin :)
yok ayol o sen değildin
taaaa gecen sene forum ilk açıldıgı zamanlardı, şimdi nichini bile tam hatırlamıyorum uğramıyor buralara:)
bende de 6. his var galiba ama hep yanılıyor :) Ama bizim forumda kızların hepsi cadıloz galiba:)
6. his yanılıyorsa o 6. his olmaz ki :)))
yok kız hepimiz kuzu gibi şeker gibiyiz ne cadalozluğumuzu gördün aşkolsun
bu arada speed büyük ihtimalle takip ediyordur
canım seni aramızda görmek istiyoruz, yaşanan tatsızlık aramızdaki hukuku bozmamalı bence
canım inşallah en kısa zamanda düzelir aranız.Eğer problem çok büyük boyutlarda değilse gurur yapma bence.Bazen biz de kavga ediyoruz hem de ne kavgaama sabah kahvaltıyı hazırladıktan sonra küs bile olsam kalkması sofraya oturması için sesleniyorum.Adım atmak istememe rağmen illa ki barışmak zorunda kalınıyor. Akşam mesaj atsan bu evin sensiz tadı yok diye.İçindeki sıkıntılar kuş olup gider belki.
sorun çok küçük ve suçlu ben değilim ama gurur yapıp güçlü görünmek istiyor.ama şuan hiç adım atacak durumda değilim 2 gündür sakinleştiricilerle uyuyorum annemlere herşeyi anlatıp bu evden çekip gitmek istiyorum.nefretim gitdgide katlanıyo ne zormuş arkadaş evlilik canımız çktı evleneceğiz diye sonucuna bak ben bide onu 15 ay askerken bekledim.ah ah boşa giden yıllarım
canım arkadaşım umarım sorununuzu biran evvel halledersiniz..çok üzüldüm.dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?