kim acaba merak ettim valla
yüzyüze görüşemediğimiz için, sözcüklerden sert anlamlar çıkarıp boşuna gerginlik yaratıyoruz, boşuna yere üzmeyelim birbirimizi..
kendi adıma speedy sohbeti hoşuma gidiyor, yüz yüze de tanışma fırsatı da buldum, wein yeni tanıştık ama sohbetini hoşlandık ki aramıza aldık diye düşünüyorum.. Diğer arkadaşları tanımıyorum, belkide benim olmadığım zamanlara denk gelmiştir.. Beni rahatsız eden aşağıda nickini uzun süre görüp, yazmayanlar..
landfloves bunları kastettiğini düşünüyorum, yoksa öle 1-2 yazanı zaten cvp yazmadığımız için aramıza almıyoruz..
çoğumuz burda paylaştığımız bir çok şeyi sadece burda paylaşıyor, bu güzel paylaşımı böyle bir gerginlikle sekteye uğratmayalım kızlar
Kızlar herkes bi ilk kendi üstüne alındı galiba vafi ben mi dedi, mlsvt ben de alınabilirdim dedi, ben bişey yazdım herkes sustu ben de alınası olacam... Niden kimse konuşmuyor?
Kızlar herkes bi ilk kendi üstüne alındı galiba vafi ben mi dedi, mlsvt ben de alınabilirdim dedi, ben bişey yazdım herkes sustu ben de alınası olacam... Niden kimse konuşmuyor?
Kimse alınmasın bence gerek yok böle tatsız konuşmalara
Regl oldugumdan mı ne karnım çok acıktı ya
Bitsin artık bugün eve gidip yatmak istiyom...
senin işlerinin yoğunluğu geçmiş heralde canım nasılsın uzun süredir konuşmadık seninle
kızlar ya geçen gün bi teserrür bloguna girmiştim çok güzel bir elbise diktirmişti kız bayılmıştım ama şimdi bulamıyorum deli olcam, düğün müğün olursa diktiriyim diyorum öyle birşey hemde kapalı gayet benimkinin izin vericeği gibi
evet canım ya şükür hafifledi işler, 21 haziran gibide tatile çıkıcaz eşimle nasipse.
Bu arada herşey düzeldi,sana yazamadım
Sen nasılsın bakalım,bebişimiz nasıl?
gerçekten mi? çok sevindim düzelmesine
bebişimiz çok iyi teyzesi, gecen ultrasonda doya doya izledik elleri ayakları bi an bile durmuyodu
ben de sanırm eskisinden daha iyiym, o tatsız olaydan sonra bir iki gün bayagı zorlu geçti ama şikayet ettikçe rahatlıyorum sanırım:))
kızlar ya geçen gün bi teserrür bloguna girmiştim çok güzel bir elbise diktirmişti kız bayılmıştım ama şimdi bulamıyorum deli olcam, düğün müğün olursa diktiriyim diyorum öyle birşey hemde kapalı gayet benimkinin izin vericeği gibi
vee bulduummm! arayan herşeyi bulabiliyor
:))) biliyo musun nedense ben seni hep kapalı sanmıştım, artık kafamda neden öyle yer ettiyse
fotolarını görünce şaşırmıştım hatta o kadar inanmışım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?