2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu topikte hiç tartışma olmadı ,sizde 1 senedir takip ediyordunuz da 1 sene sonunda buna mı yorumda bulunuyorsunuz sadece

kimsenin canını sıkmayın lütfen

2011 eylül gelinleri başlık umarım anlatabildim

Canım sen iyi misin ?

Bal huzur yada tüm herkesin yazdıklarn beğeniyorum ve ardından yorum yapmaak için ama böyle düşünüyorsan yorum yapmama bile gerek yok.

bana gelince de neyse yorum yapmıcam tatlım 5 senedir kk dayım az çok kurallarını biliyorum.

bu topikte hiç tartışma olmadı ,sizde 1 senedir takip ediyordunuz da 1 sene sonunda buna mı yorumda bulunuyorsunuz sadece

kimsenin canını sıkmayın lütfen

2011 eylül gelinleri başlık umarım anlatabildim

1 senedir takip etmiyorum cnm ara ara geliyordum hatta arkadaş listemde burdan birileri var. Ben ekim geliniyim dediğimde burda da ekim gelinleri var denildi gayet güzel anlaştık. Ben tartışma çıkarmayı hiç sevmem, topic için huzursuzluk verici şeylere neden olmak da istemem diğer arkadaşlardan özür diliyorum bunun için, ama insanlar biraz ne dediğine dikkat etmeli.
landfloves hariç mutlu günler dilerim

yazdıklarımı anlayan anladı, eminim.

başkaları ne anlamış, aman yanlışmış aman oymuş buymuş umrumda da değil.

biz burda gayet düzgün bir yılı aşkın süredir sohbet ediyoruz, ortaya atılan bikaç laf içinde kavga edip çirkefleşecek değilim.

bu kadar rahatsız oldunuz madem giderim tek takıldığım yer burası değil görüşmem gerekenlerle tellerimiz var bi şekilde görüşürüm.

yalnız

lemlem = landflover senden çok buradayım...

bunca zaman istenmediğim yerde kaldığım içinde kusura bakmayın kızlar hiçbirinizin böyle düşündüğünü bilmiyordum..

Son düzenleme:

Konu başka yerlere kaydı sanırsam kendi adıma söyleyim ben senin için öyle düşünmüyorum canımm

ben katılmadığım bir yorumu beğenmem.. yani genellikle bu böyledir birinin söylediklerine katılıyorsan veya beğnediysen beğen butonunu kullanırsın. sende o kişinin yorumunu beğenerek katılmış oldun bence.

bende senle ilgili düşüncelerimi söyledim. kimsenin takıldığı tek yer burası değildir, benimde bir çok konuda yorumlarım var, okuduğum takip ettiğim yerler var. benim burda anlatmak istediğimi anlayanlar anladı bence. burası genel bir sohbet topiği değil, biz evlilik hazırlığı sürecinde birbirimize destek olup devamında da burayı bırakmadık ve güzel bir bağ oluştu. bunun bozulmasını istemedim. bu yorumlarımı yazarken karşı çıkacak olanlarında olacağı bilincindeydim. herkes fikrini söyleyebilir. eski nickimi yazarak ne yapmaya çalıştığını anlamadım sen şimdi gidip şikayet de edersin beni

ayrıca kim daha çok burda yarışı yapmıyoruz

Arkadaşlar konu uzamasın kimseye ceza gelmesini istemeyiz dimi. Zaten anlatılmak istenen anlatıldı. Eski düzenimizde devam etmek istiyoruz sadece bu yani. Ee hadi değişsin artık konu.

Bence çok sert konuşuyorsunuz arkadaşlar ya,
ne gerek var bu şekilde konuşmaya.Balhuzur, nickini hatırlıyorum bende. İşlerinden dolayı yazamamış olabilir. Neden direk dışladınız anlamadım?

Speddy bizimle aynı sıra evlenmemiş olabilir ama Eylülden bu yana oda bizimle sohbetlerde. Özellikle speddy ayıp yapıldığını düşünüyorum.

Beğendim söylediğine de katılıyorum çünkü hatta bununla ilgili kaç satır yazı da yazmıştım ama senin yazını görünce kapattım.
Burası açık bir yer ben yeri geliyor 2010 gelinlerine gidiyorum yeri geliyor 2012 evleneceklere gidiyorum gelme etme diyemez kimse heee gidince konuşur konuşmaz o ayrı bir konu.
ben buraya geldim gayet normal bi çok şeyimi paylaştım. yeri geldi evet paylaşmadım çünkü benden 4 ay sonra evlenecek kişi için ev mobilya önemli değildir .... o anki sohbetinize elimedn geldiği kadar katıldım....
şimdi bana gelinlik deseler umursamam çünkü ben geçirdim artık... ileri hayallerime bakarım.

Şikayet etmeye gelince de evet ettim. sebebi de söyledim ilk sana özel msj attım yazma ceza alırsn diye, senin için kötü bişey düşünsem zaten böyle bir yazı yazmam.
madem rahatsız oldun benden. ve bunu açık açık söyledin ( kırıcı bir dille ) bende seni kırmamak için şikayet ettim. atılırım banlanırım umrumda bile değil.... kuralları biliyorum buna elimden geldiği kadar dikkat ediyorum....

bu konu ile ilgili söylemek istediğim bişey yok eğer senin var ise LÜTFEN özel mesaj yazarsan topiği dağıtmamış oluruz..

birileri her 10 dak. bir bana mesaj atmaya devam edecek mi acaba?? :26::26:

özelden yazdığın o çirkin şeyleri burda da yazsana güzelim

Bence bütün bu isyanın sebebi benim, öyle değil mi landfloves? son bikaç gün içinde yeni olan ve devam eden birtek ben varım. Listeyi sayana kadar direk yeni olup aradan çıkmasını istediklerini yazsaydın daha kolay olurdu.
İlk mesajımda da dediğim gibi ortak yanlarımız olduğu için girdim bu konuya ve özellikle sordum beni de alır mısınız aranıza diye. Hoşgeldin diyip sohbet eden arkadaşlar olunca da gayet mutlu ben de devam ettim sohbete. Ama forumlar böle değil midir, herkes bi şekilde yakın gördüğü bi sohbete dahil olur, öyle ya da böyle önceden ya da sonradan, yeni gelenlerle tanışılır kendi ritminde devam eder konu. Neyse bunlar benim düşüncelerim tabi

Birkaç gün de olsa, hatta istemeden de (!) olsa benimle sohbet eden arkadaslara teşekkür ederim.

kızlar canım sıkıldı kusura bakmayın.

ama kalmak istemiyorum. kimse yalnış anlamasın. öptüm hepinizi..

haydaaa, neden bu kadar sinirlendin canım ya. landfloves fikrini söyledi.
Senin bence bu topiğe katkın büyük. Bu konuda alınganlık yapıp,birbirinize kırıcı laflar söylemenin ne anlamı var.

Speedym rahatsız olunan bir durum yok ben asla böyle düşünmedim,
Ne olur böyle tartışmalar olmasın topiğimiz gayet iyi gidiyor yani öyleydi giriyoruz dertleşiyoruz paylaşıyoruz herkes birbirinden yardım alıyor, acısı tatlısı bütün gün iş dışında buradayız speedym istenmiyorsun diye bişey yok sakın böyle düşünme.

kızlar ya tansiyon yükseldi ziyaretçimiz arttı televizyonlarda insanları neden kavga ettiriyorlar şimdi anladım kavga dövüş izleyiciyi arttırıyor ..

yüzyüze görüşemediğimiz için, sözcüklerden sert anlamlar çıkarıp boşuna gerginlik yaratıyoruz, boşuna yere üzmeyelim birbirimizi..

kendi adıma speedy sohbeti hoşuma gidiyor, yüz yüze de tanışma fırsatı da buldum, wein yeni tanıştık ama sohbetini hoşlandık ki aramıza aldık diye düşünüyorum.. Diğer arkadaşları tanımıyorum, belkide benim olmadığım zamanlara denk gelmiştir.. Beni rahatsız eden aşağıda nickini uzun süre görüp, yazmayanlar..

landfloves bunları kastettiğini düşünüyorum, yoksa öle 1-2 yazanı zaten cvp yazmadığımız için aramıza almıyoruz..

çoğumuz burda paylaştığımız bir çok şeyi sadece burda paylaşıyor, bu güzel paylaşımı böyle bir gerginlikle sekteye uğratmayalım kızlar

Bu sitede yöneticiler dahil kimse kimseyi hiçbir konudan kovamaz !

Hatırlatmak istedim. Lütfen konuyu tartışma ortamına çevirmeyiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…