Ayyy ne büyük kayıp benim için bilemezsin hafızacığında yer edememekinsanlık hali diyeceğim ama biraz hafıza güçlendirici çalışmalarda yap istersen yararına olur.
Birbirinizle sohbet etmenize kimse birşey demiyor, herkes bir yerde sohbet halinde burada zaten. Kafanıza göre sınır koymanız garip fikrimin söyledim özgürce
başka forumlardan speedy ile arkadaş olupta buraya katılanlara da sesleniyorum.
speedy sende kendi kendine gelip sohbetlere katıldın, bizden hazırlık olarak ilerdeydin, doğal olarak (tarih olarak ) bizler aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yaparken sen gelip bizlere ben evimi tuttum, eşime akşam yemek yapacağım vs gibi bizimle ilgili olmayan şeyleri yazdın durdun. yinede b işey demedik, bir ara kimse yazdıklarına cevap vermedi diye küstün gittin falan.
şimdide balhuzur denen kişinin yazdıklarını beğeniyorsan sende onla bi topic aç canım hadiiiii
bu topikte hiç tartışma olmadı ,sizde 1 senedir takip ediyordunuz da 1 sene sonunda buna mı yorumda bulunuyorsunuz sadece
kimsenin canını sıkmayın lütfen
2011 eylül gelinleri başlık umarım anlatabildim
bu kadar rahatsız oldunuz madem giderim tek takıldığım yer burası değil görüşmem gerekenlerle tellerimiz var bi şekilde görüşürüm.
yalnız
lemlem = landflover senden çok buradayım...
bunca zaman istenmediğim yerde kaldığım içinde kusura bakmayın kızlar hiçbirinizin böyle düşündüğünü bilmiyordum..
bu kadar rahatsız oldunuz madem giderim tek takıldığım yer burası değil görüşmem gerekenlerle tellerimiz var bi şekilde görüşürüm.
yalnız
lemlem = landflover senden çok buradayım...
bunca zaman istenmediğim yerde kaldığım içinde kusura bakmayın kızlar hiçbirinizin böyle düşündüğünü bilmiyordum..
ben katılmadığım bir yorumu beğenmem.. yani genellikle bu böyledir birinin söylediklerine katılıyorsan veya beğnediysen beğen butonunu kullanırsın. sende o kişinin yorumunu beğenerek katılmış oldun bence.
bende senle ilgili düşüncelerimi söyledim. kimsenin takıldığı tek yer burası değildir, benimde bir çok konuda yorumlarım var, okuduğum takip ettiğim yerler var. benim burda anlatmak istediğimi anlayanlar anladı bence. burası genel bir sohbet topiği değil, biz evlilik hazırlığı sürecinde birbirimize destek olup devamında da burayı bırakmadık ve güzel bir bağ oluştu. bunun bozulmasını istemedim. bu yorumlarımı yazarken karşı çıkacak olanlarında olacağı bilincindeydim. herkes fikrini söyleyebilir. eski nickimi yazarak ne yapmaya çalıştığını anlamadım sen şimdi gidip şikayet de edersin beni
ayrıca kim daha çok burda yarışı yapmıyoruz
kızlar canım sıkıldı kusura bakmayın.
ama kalmak istemiyorum. kimse yalnış anlamasın. öptüm hepinizi..
yalnız
birileri her 10 dak. bir bana mesaj atmaya devam edecek mi acaba?? :26::26:
özelden yazdığın o çirkin şeyleri burda da yazsana güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?