lemlem07;
Hepsi gerçekten çok güzel ama ben özellikle yemek masası ve konsola bayıldım.
Bende yatak odası takımımın resmini koyacaktım ama tam olarak o modeli bulamadım netten.Kendi sitesinde 2011 kataloğumuz hazırlanıyor diye bir yazı çıkıyor,kendi ismiyle arattığımda da ona benzer birşeyler çıkıyor.
Eki Görüntüle 165177
hayırlı olsun canım seninde yatak odası takımın çok güzelmiş. Allah mutlulukla huzurla kullanmayı nasip etsin..
Bunun gibi...
Kahverengi yerler siyah olacak...
Benimki de alçak bazalı.En çok beğendiğim özelliğide bu ve gizli bölmeleri zaten.
Eki Görüntüle 165178
Tv Ünitesi olarak da orada bunun üst kısmında çekmecesi olmayanını beğenmiştim.Alt dolabın içinde de ışık sistemi olacağını söylemişti.Bununla birlikte yemek masası ve sandalyelerle 1.350 Tl demişti sanırım.Tabii yeni ürünler gelecek daha dedi.Ve zamanımız da kısıtlıydı,ancak yatak odası takımı konuşuldu ve alındı.Oda 3.100 TL :))
bu tv ünitesinin aynısını bende gördüm, fiyatını hatırlamıyorum. ama tv ünitesi+yemek masası+sandalyeleri toplam mı 1.300 tlçok uygun fiyatı yaaa. ama yemek odalarında mdf lakeler var, onlar çok kaliteli oluyor onlarada bakın bence...
Aynen canım,3'ü 1350 TL.Masayla ilgili lake mi falan diye konuşuldu,kadın lake kaliteli olmuyor dedi.Pek anlamam zaten onlardan da...
ben varım iyi akşamlar canım, ama bisürü eylül geliniyiz diğerleri nerde acabaaa :26:
Bizim topik yeni yeni ilgi görmeye başladı bikaç gündür buna da şükür
bizim düğünlerimize daha çok var ya, şimdi pek takmıyorlar galibason 2-3 ay kala görürüm ben eylül gelinlerini
birazda damatlık araştırması yapayım dedim bende... malum bütçe ayarlamamız lazım yaklaşıkta olsa ne kadar tutar diye bir bakayım dedim. fikir edindim ama az çok
Teşekkür ederim canım.
İşte o konuda kararsızım.Kırmızı ya da gri de katmak istiyorum içine salonun ama nasıl kombine ederim onu bilemiyorum henüz...
Şu yatak odası takımına bakınca hiç beğenmiyorum yanlız.Sanki bunu almışım gibi yavaş yavaş canım sıkılmaya başladı :))
nasıl canım damatlık fiyatları_? hangi civarlarda:18:
Kalite kalite değişiyo
Almak istediğinde 300 e de alabiliyosun 1000 liraya da
ouf ya kötü bişey alamam ben 2500tl ye gelinlik beğendim gidip 500tlye nasıl damatlık alayım şimdi
Ama en iyi damatlık 1000 lirayı geçmez ki zaten
Dolayısıyla 500 liralık bi damatlık hiç de fena olmuyo
Kaliteli bi gömlek ve kravat
Yanında da kemer ve cüzdan takımı
Güzel bi ayakkabı...
Derken 1000 e yaklaşıyo zaten
bencede ya hem erkek ne olsa giyeray ne stresli şu düğün öncesi dönemler yaa birde erkekler daha rahat oluyor.şunu ne zaman yapıcaz diorum hallederiz dio bakıcaz dio sinr oluyorum :18:
seninkinde nasıl kumaş kullanılmış canım, eteği tül mü tafta mı, hareketli bir etek mi yoksa dar kesim ve sade mi?merak ettim gerçekten, benzer bir gelinlik resmi bulabilirsen yorumlarız hep birlikte canım. ben de netleştirmedim daha bakalım belki de bambaşka bir gelinliğe karar vericem, kestiremiyorum şimdiden
Evet aynen benim nişanlım da çok rahat
Düğün zamanı yaklaşıyo ben hala yetiştiremicez diye korkuyorum
Üstüne üstlük herşeyi bana bırakıyo
"Sen beğen, neyi istiyosan onu alcam" diyo.
Şu nasıl bu nasıl diyorum, sen beğendiysen alalım diyo
Hatta iki gün önce bunun tartışmasını yaptık
Gıcık oluyorum
bu tv ünitesinin aynısını bende gördüm, fiyatını hatırlamıyorum. ama tv ünitesi+yemek masası+sandalyeleri toplam mı 1.300 tlçok uygun fiyatı yaaa. ama yemek odalarında mdf lakeler var, onlar çok kaliteli oluyor onlarada bakın bence...
bir an önce atlatalım inşallah..Benimki balayı için bana süpriz yapacakmış süprizini bozdum diye çok kızdı :) söle neresi neresi dedim söyledi sonrada bi anlamı kalmadı dedi kavga ettik ama cidden güzel bir yer kemer queen elizabeth otel süper inş vazgecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?