2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu tv ünitesinin aynısını bende gördüm, fiyatını hatırlamıyorum. ama tv ünitesi+yemek masası+sandalyeleri toplam mı 1.300 tl çok uygun fiyatı yaaa. ama yemek odalarında mdf lakeler var, onlar çok kaliteli oluyor onlarada bakın bence...

Aynen canım,3'ü 1350 TL.Masayla ilgili lake mi falan diye konuşuldu,kadın lake kaliteli olmuyor dedi.Pek anlamam zaten onlardan da...

Aynen canım,3'ü 1350 TL.Masayla ilgili lake mi falan diye konuşuldu,kadın lake kaliteli olmuyor dedi.Pek anlamam zaten onlardan da...

sen onların dediğine bakma bence, hatta biçok yerde lakeler sararıyor diyor ama biz çok araştırdık onların bile kalite kalite farkı var, ve lakeler boyanabiliyor. birde high class diye bi malzeme var o dahada kaliteli. suntalem olanlar da kalite kalite değişiyor.. bazıları incecik bazıları kalın oluyor. bellonaya bakın bence orda yeni modeller var onlarda çok güzel.

bizim düğünlerimize daha çok var ya, şimdi pek takmıyorlar galiba son 2-3 ay kala görürüm ben eylül gelinlerini

birazda damatlık araştırması yapayım dedim bende... malum bütçe ayarlamamız lazım yaklaşıkta olsa ne kadar tutar diye bir bakayım dedim. fikir edindim ama az çok

Yatak odası siyahsa salonu da öyle yapma bence
Farklı renkler kullan
Salonu da siyah beyaz yaparsan kırmızı aksesuarlar çok hoş bir hava veriyo
Ama desen ve motif uyumuna dikkat etmen gerekir.

ouf ya kötü bişey alamam ben 2500tl ye gelinlik beğendim gidip 500tlye nasıl damatlık alayım şimdi

Ama en iyi damatlık 1000 lirayı geçmez ki zaten
Dolayısıyla 500 liralık bi damatlık hiç de fena olmuyo
Kaliteli bi gömlek ve kravat
Yanında da kemer ve cüzdan takımı
Güzel bi ayakkabı...
Derken 1000 e yaklaşıyo zaten

bencede ya hem erkek ne olsa giyer ay ne stresli şu düğün öncesi dönemler yaa birde erkekler daha rahat oluyor.şunu ne zaman yapıcaz diorum hallederiz dio bakıcaz dio sinr oluyorum :18:

bencede ya hem erkek ne olsa giyer ay ne stresli şu düğün öncesi dönemler yaa birde erkekler daha rahat oluyor.şunu ne zaman yapıcaz diorum hallederiz dio bakıcaz dio sinr oluyorum :18:

Evet aynen benim nişanlım da çok rahat
Düğün zamanı yaklaşıyo ben hala yetiştiremicez diye korkuyorum
Üstüne üstlük herşeyi bana bırakıyo
"Sen beğen, neyi istiyosan onu alcam" diyo.
Şu nasıl bu nasıl diyorum, sen beğendiysen alalım diyo
Hatta iki gün önce bunun tartışmasını yaptık
Gıcık oluyorum

çok kabarık değil cnm eteği üstü heryeri tamamen fransız güpürü taş işlemeli

bir an önce atlatalım inşallah..Benimki balayı için bana süpriz yapacakmış süprizini bozdum diye çok kızdı :) söle neresi neresi dedim söyledi sonrada bi anlamı kalmadı dedi kavga ettik ama cidden güzel bir yer kemer queen elizabeth otel süper inş vazgecmez

tatlım mobilyaların çok güzel çok zevklisin gerçekten güle güle kullan :) almadıysan da hemen al bence çok güzeller hepsi

Ama insan sormadan edemez ki ayol
Ben olsam çatlarım valla o kadar ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…