• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bencede ya hem erkek ne olsa giyer :1::1: ay ne stresli şu düğün öncesi dönemler yaa birde erkekler daha rahat oluyor.şunu ne zaman yapıcaz diorum hallederiz dio bakıcaz dio sinr oluyorum :18::1:

Evet aynen benim nişanlım da çok rahat
Düğün zamanı yaklaşıyo ben hala yetiştiremicez diye korkuyorum
Üstüne üstlük herşeyi bana bırakıyo
"Sen beğen, neyi istiyosan onu alcam" diyo.
Şu nasıl bu nasıl diyorum, sen beğendiysen alalım diyo
Hatta iki gün önce bunun tartışmasını yaptık
Gıcık oluyorum :19::19:

Aynı dertten bende muzdaribim.Benim ki biraz daha kötü ama.Herşeye "sen beğeneceksin,ben istediğini alacağım" diyor "hallederiz,merak etme sen" diyor ama az önce can sıkıntısından ağladım.Ailesi tarafından maddi anlamda destek alamayacağı ortada.Şu an borç ödüyor birde üstüne üstlük,hiç birşeyimiz yokken.

Bu düğün bana Eylül'de de olmayacak gibi geliyor :((

Aynı dertten bende muzdaribim.Benim ki biraz daha kötü ama.Herşeye "sen beğeneceksin,ben istediğini alacağım" diyor "hallederiz,merak etme sen" diyor ama az önce can sıkıntısından ağladım.Ailesi tarafından maddi anlamda destek alamayacağı ortada.Şu an borç ödüyor birde üstüne üstlük,hiç birşeyimiz yokken.

Canını sıkma. İnan biz maddi anlamda öyle kötü şeyler yaşadık ki evleneceğimiz hayal gibiydi
Belki 2014 yılında falan olur diye bakıyoduk:), ağlamaktan gözyaşlarım kurumuştu
AMa sonra herşey değişti, Allah öyle güzel kapılar açtı ki
Hamdolsun şimdi herşey düzeldi, çok güzel gidiyo
Sizin de öyle olur inşaAllah

Evet cnm tkma kafanı Allah ne kapılar açıyor bu yola girinci hepsi oluyor yavas yavas

Canını sıkma. İnan biz maddi anlamda öyle kötü şeyler yaşadık ki evleneceğimiz hayal gibiydi
Belki 2014 yılında falan olur diye bakıyoduk:), ağlamaktan gözyaşlarım kurumuştu
AMa sonra herşey değişti, Allah öyle güzel kapılar açtı ki
Hamdolsun şimdi herşey düzeldi, çok güzel gidiyo
Sizin de öyle olur inşaAllah

İnşallah canım...

Evet cnm tkma kafanı Allah ne kapılar açıyor bu yola girinci hepsi oluyor yavas yavas

Yavaş yavaş olacağı kesin...

Çok moralim bozuk çooooookkk...

Koltukların çok güzel canım begendim
Yemek masasının saldalyeleri kumaş sanırm dimi?
Hayırlı günlerde kullan inş.
Nerden aldın bu arada?

Koltukların çok güzel canım begendim
Yemek masasının saldalyeleri kumaş sanırm dimi?
Hayırlı günlerde kullan inş.
Nerden aldın bu arada?

evet canım kumaşş saol başkent mobilya var düzcede burdan aldım yani.bellona bilmem ne hep klasik modeller hiç hoşlanmıyorum oyuzden begendm aldım direk zaten

Ayy kıyamam ya
Biz de çok kötü günler yaşadık, o yüzden böyle şeyleri duyunca üzülüyorum
Sabredin, herşey yoluna girer inş
Sen çalışıyo musun

Hayır çalışmıyorum canım...

northstar oturma grubun çok güzel.Güzel günlerde kullan inşallah canım...

Hayırlı günlerde kullanırsın inş. iyi yapmışsın
Yatak odan da burdaki renk mi olacak?

mobilyalarımız salon takımım siyah olan yerler bizimkinde acık gri olacak yalnızca

Uploaded with ImageShack.us

Hepsni çok beğenerek aldım:69::69:

canım seninde mobilyaların çok güzelmiş gerçekten.. güle güle oturun.. yemek odası takımındaki vitrinleri de aldınız mı peki? :26: ben almayacam onları sığmayacak ve çok kalabalık görünecek diye korkuyorum..

:1::1: bir an önce atlatalım inşallah..Benimki balayı için bana süpriz yapacakmış süprizini bozdum diye çok kızdı :) söle neresi neresi dedim söyledi sonrada bi anlamı kalmadı dedi kavga ettik :37: ama cidden güzel bir yer kemer queen elizabeth otel süper inş vazgecmez :1:

Qeen Elizabeth otel, gemi otel çok güzel.. Yanlız kemerde değil, kemeri biraz geçince Göynükte kalıyor otel. hayırlı olsun canım çok güzel bir balayı geçirirsiniz inşallah..

selam eylül gelinleri bende alta tarihimi koymak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz

Aynı aylarda evlenecek kızlar hemen hemen aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yapıyor olacağız... Sizler ne aşamadasınız?.. :):66:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün

buanbuan = ..... Kına, 2 Eylül - Düğün

zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

Demet9 = 4 Eylül - Nikah+Kına, 11 Eylül - Düğün

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün

sniperelit = 11 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün

ocwmays = 30 Eylül Kına, 2 Ekim Düğün

eylemonur = ...... Kına, ...... Düğün

ayferhan = ...... Kına, ...... Düğün

eftelya = ....... Kına, ....... Düğün

selam ya bişi sorcam sizin düğün tarihlerinize daha 6 ay kadar var ama tarih almışsınız. Benim bildiğim 3 ay kala alınmıyormu ??

Back