- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
Ama insan sormadan edemez ki ayol
Ben olsam çatlarım valla o kadar ay boyunca
Bende çatlamadan sorayım dedim bu seferde süpriz bozuldu vazgeçtim dedi:2: bu erkekleri anlamak ne zor ya :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama insan sormadan edemez ki ayol
Ben olsam çatlarım valla o kadar ay boyunca
Bende çatlamadan sorayım dedim bu seferde süpriz bozuldu vazgeçtim dedi:2: bu erkekleri anlamak ne zor ya :/
bencede ya hem erkek ne olsa giyer ay ne stresli şu düğün öncesi dönemler yaa birde erkekler daha rahat oluyor.şunu ne zaman yapıcaz diorum hallederiz dio bakıcaz dio sinr oluyorum :18:
Evet aynen benim nişanlım da çok rahat
Düğün zamanı yaklaşıyo ben hala yetiştiremicez diye korkuyorum
Üstüne üstlük herşeyi bana bırakıyo
"Sen beğen, neyi istiyosan onu alcam" diyo.
Şu nasıl bu nasıl diyorum, sen beğendiysen alalım diyo
Hatta iki gün önce bunun tartışmasını yaptık
Gıcık oluyorum
Aynı dertten bende muzdaribim.Benim ki biraz daha kötü ama.Herşeye "sen beğeneceksin,ben istediğini alacağım" diyor "hallederiz,merak etme sen" diyor ama az önce can sıkıntısından ağladım.Ailesi tarafından maddi anlamda destek alamayacağı ortada.Şu an borç ödüyor birde üstüne üstlük,hiç birşeyimiz yokken.
Bu düğün bana Eylül'de de olmayacak gibi geliyor (
Vazgeçmez, yapar merak etme :))
Canım senin takvimin düğün tarihine 3 ay kaldığını söylüyo bu arada, neden?
Aynı dertten bende muzdaribim.Benim ki biraz daha kötü ama.Herşeye "sen beğeneceksin,ben istediğini alacağım" diyor "hallederiz,merak etme sen" diyor ama az önce can sıkıntısından ağladım.Ailesi tarafından maddi anlamda destek alamayacağı ortada.Şu an borç ödüyor birde üstüne üstlük,hiç birşeyimiz yokken.
Bu düğün bana Eylül'de de olmayacak gibi geliyor (
haziranda olacaktı düğünümüz ertelendi canım oyuzden düzeltme vaktim olmadı:26:
Canını sıkma. İnan biz maddi anlamda öyle kötü şeyler yaşadık ki evleneceğimiz hayal gibiydi
Belki 2014 yılında falan olur diye bakıyoduk:), ağlamaktan gözyaşlarım kurumuştu
AMa sonra herşey değişti, Allah öyle güzel kapılar açtı ki
Hamdolsun şimdi herşey düzeldi, çok güzel gidiyo
Sizin de öyle olur inşaAllah
Evet cnm tkma kafanı Allah ne kapılar açıyor bu yola girinci hepsi oluyor yavas yavas
İnşallah canım...
Yavaş yavaş olacağı kesin...
Çok moralim bozuk çooooookkk...
Koltukların çok güzel canım begendim
Yemek masasının saldalyeleri kumaş sanırm dimi?
Hayırlı günlerde kullan inş.
Nerden aldın bu arada?
Ayy kıyamam ya
Biz de çok kötü günler yaşadık, o yüzden böyle şeyleri duyunca üzülüyorum
Sabredin, herşey yoluna girer inş
Sen çalışıyo musun
mobilyalarımız salon takımım siyah olan yerler bizimkinde acık gri olacak yalnızca
Uploaded with ImageShack.us
Hepsni çok beğenerek aldım
bir an önce atlatalım inşallah..Benimki balayı için bana süpriz yapacakmış süprizini bozdum diye çok kızdı :) söle neresi neresi dedim söyledi sonrada bi anlamı kalmadı dedi kavga ettik ama cidden güzel bir yer kemer queen elizabeth otel süper inş vazgecmez
selam eylül gelinleri bende alta tarihimi koymak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
selam eylül gelinleri bende alta tarihimi koymak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
Aynı aylarda evlenecek kızlar hemen hemen aynı dönemlerde aynı hazırlıkları yapıyor olacağız... Sizler ne aşamadasınız?.. :)
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün
buanbuan = ..... Kına, 2 Eylül - Düğün
zvy = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün
mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün
CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün
Demet9 = 4 Eylül - Nikah+Kına, 11 Eylül - Düğün
northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim - Düğün
sniperelit = 11 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün
ocwmays = 30 Eylül Kına, 2 Ekim Düğün
eylemonur = ...... Kına, ...... Düğün
ayferhan = ...... Kına, ...... Düğün
eftelya = ....... Kına, ....... Düğün