2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben akşam 9da yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyorum saat 10-11 e kadar hamileliğim uykuyla geçicek sanırım.gündüz uykularım yok ama :49:

kızlar ben akşam 9da yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyorum saat 10-11 e kadar hamileliğim uykuyla geçicek sanırım.gündüz uykularım yok ama :49:

gündüz bende uyuyamıyorum fazla ama bugün biraz sersemlik vardı tabiii... 12 de yatıp gece, 10 gibi kalkıyorum en geç...:nazar:

kızlar cuma gününe randevu aldım kalp atışını duymak için erkenmi sizce? tahmini 6+5 olucam

canım ben dün duydum şükürler olsun! benimki de 6+4 tü sorun olmaz inşallah bebiişinin kalp atışlarını duyarsın çok güzel bir duyguu çoook

Bende bugün 11.30 da uyanmışım inanılmaz sersem gibiyim çok uyumak beni çok keyifsiz yapıyor çok fena ağırlık var üstümde

arkadaşlar bide doktorum bana istediğin herşeyi yiyebilirsin dedi kızartmalar dışında! ben istediğim herşeyi yersem kilocukları alırım deli gibi çikolata yiyorum yaa offf.beslenmeleniz nasıl???

arkadaşlar bide doktorum bana istediğin herşeyi yiyebilirsin dedi kızartmalar dışında! ben istediğim herşeyi yersem kilocukları alırım deli gibi çikolata yiyorum yaa offf.beslenmeleniz nasıl???

baharatlı ve acı salam sucuk sosis karides midye fast food hazır meyve suyu kesin yenilmeyecekler. hamurişi ve tatlılarda dikkat edilecekler...
karaciğeri az yorman gerekir dedi, bebeğin ihtiyacı var senin karaciğerine dedi, ben acı niye deyince...:nazar:

baharatlı ve acı salam sucuk sosis karides midye fast food hazır meyve suyu kesin yenilmeyecekler. hamurişi ve tatlılarda dikkat edilecekler...
karaciğeri az yorman gerekir dedi, bebeğin ihtiyacı var senin karaciğerine dedi, ben acı niye deyince...:nazar:

off ya pembedana canım istedi.doktorumda bana istediğini ye dedi ya anlamadım ben bu adamı.hiç test falan da yaptırtmıyor bana.kimi arkadaşlar kan idrar testi falan yaptırmış daha şimdiden

doktor istedi şekerm. şeker aids kızamıkçık toksoplazma troidler...

sanırım doktor değiştirmem gerekiyor en iyiisi başka bir doktora daha görüneyim ben bebişim için bana da tuhaf geldi zaten :5: teşekkür ederim pembe danacımmm

sanırım doktor değiştirmem gerekiyor en iyiisi başka bir doktora daha görüneyim ben bebişim için bana da tuhaf geldi zaten :5: teşekkür ederim pembe danacımmm

seni yönlendirecek bi doktor bul canım. gözün kapalı bebeğini emanet ediyordun. kolay değil dr. seçimi.
şahsen benim doktorum inanılmaz bir adam. kenimide çok şanslı görüyorum bu yüzden. her sene doğurabilirim o varken.hiç korkmuyorum bişeyden...:nazar::nazar:

Sevalcim bence de sen doktorunu değiştir ya da iyice konuş.
Gebeliğin başında testler herkesten istenir.
Ben de 15 tane test yaptırdım.
Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bunlara bakarak kıyaslama yapacağız dedi doktorum.

Sevalcim bence de sen doktorunu değiştir ya da iyice konuş.
Gebeliğin başında testler herkesten istenir.
Ben de 15 tane test yaptırdım.
Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde bunlara bakarak kıyaslama yapacağız dedi doktorum.

kızlar teşekkürler yaa iyi ki varsınız en iyisi yeni doktor bulmak :(( artık memlekete gidince birde orda gideyim doktora

meraba kızlar.ben ancak akşam bakabiliyorum yazdıklarınıza.akşama kadarda baya sayfa birikiyo.belirtilerden bahsetmişsiniz.benim de hiç mide bulantım yok.kasıklarım batıyo ara sıra.onun dışında pek belirti yok gibi.ben de korkuyorum bazen.ama Rabbimize emanet yavrularımız,O korur inşallah.iyi düşünmek gerekiyo:49:

meraba kızlar.ben ancak akşam bakabiliyorum yazdıklarınıza.akşama kadarda baya sayfa birikiyo.belirtilerden bahsetmişsiniz.benim de hiç mide bulantım yok.kasıklarım batıyo ara sıra.onun dışında pek belirti yok gibi.ben de korkuyorum bazen.ama Rabbimize emanet yavrularımız,O korur inşallah.iyi düşünmek gerekiyo:49:

canım senin daha çok yeni...bizlerinde öyleydi..benim ilk hafta acayip kasık ağrılarım vardı şimdilerde çok ama çok az fazla ayakta kaldığımda oluyor...sıkma canını...

yaaa az önce boğazım bi gıcıklandı bi öksürük tuttu durduk yere anlatamam....başka zaman böyle bişy hiç başıma gelmez...çok korktum yaaa hafif karnım sancıdı sonrasında ama şimdi iyiyim...üffff sakınan göze çöp batar misali...umarım ona zarar vermemişimdir....

kızlar hürremde akşam altın saçtılar yaaaa, mahidevran hamile diyeeeee... ben orda takıldım kaldım :64::64:

Back