• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aryamina çok üzüldüm arkadaşım.geçmiş olsun.inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur.

metpamid ben önceden de kullandım özellikle araba tutmalarında veriyorlar o hapı.

pembedanacım ne güzel yaa 3 minik kese wuhuuuu bayılırım çogul gebeliklere.bir birini zor bulduk valla:1:

başak burcunu oldum olası hiç sevmedim ama her ne hikmetse annem başak eltim başak kaynım başak dahası kocam başak:) ben yengeç olmasını isterdim kardeşimin burcundan veya balık benim burcumdan

ya aranizda hipotiroit hastasi olan var mi?
ben hipotiroit hastasiyim ve doktor ancak 2ayda dengeye sokabildi... bebisi kotu etkiler diye cok korkuyom

aryamina çok üzüldüm arkadaşım.geçmiş olsun.inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur.

metpamid ben önceden de kullandım özellikle araba tutmalarında veriyorlar o hapı.

pembedanacım ne güzel yaa 3 minik kese wuhuuuu bayılırım çogul gebeliklere.bir birini zor bulduk valla:1:

teşekkür edrimm inan ikiz olmamasına üzülemedim bile düşük ihtimalinden ama neyi anlamadım biliyormusun 3 gün önce doktor ultrasonda gösterirken bak bu rahimdeki hafif kanama bunlarda bebekler dedi dünde diyorki demek ki oda kanamaymış diyor zaten alttan bakarak görebildi keseyi neyseki kesede sıkıntı yokmuş

ewet canım olmuştu. 7 ay önce doğum yaptım. 17 haftalık ilk bebeğimdi...umarım bu sefer bebişlerime bişey olmayacak...

öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun adına çok sevindim bende 4 gün önce doktora gittigimde ikiz olma ihtimali var demişti ama dün doktora hafif kanamam oldugu için gittigimde tek görünüyor digeri kanamaymış demek ki dedi senin nasıl oldu ögrenişin(allahım hayırlısıyla üçünüde kucagına almayı nasip etsin)

ewet canım olmuştu. 7 ay önce doğum yaptım. 17 haftalık ilk bebeğimdi...umarım bu sefer bebişlerime bişey olmayacak...

inşallah Mevlam bize kötü birşey yaşatmayacak çok acılar çektik bu uğurda benim de 14 haftalık acı bir deneyimim olmuştu pembe danacım. Allah düşmanıma yaşatmasın onu yaşayan bilir. Çektiklerimizin ecrini Mevlam verecektir diye düşünüyorum.
Hem bak ne güzel çok beklememişin sonra da üç tane birden , helal olsun valla...
sana burdan şapkamı çıkarıyorum sevgili arkadaşım.....

aranizda hipotiroit hastasi olup daha once hamilelik yasayan var mi?
varsa hamileligi nasil gecti?

eminecim panik yok, biran önce tsh, free f3, free f4 testlerini yaptırıyosun, değerlerinde anormallik varsa levitron tedavisine başlıyosun değerlerin 1 haftaya kadar normale dönüyo,
test sonuçlarında bi anormallik yok ise de her ay aynı testleri yaptırıp kontrolü elinde tutuyosun, bu konuda da kimseye güvenmiyosun tamam mı canım. hipotroidi tedavisi olan ama ihmal edilirse ciddi sonuçları olan bir rahatsızlık , fakat farkındaysan ve önlemini alırsan hiç sorun olmaz

başak burcunu oldum olası hiç sevmedim ama her ne hikmetse annem başak eltim başak kaynım başak dahası kocam başak:) ben yengeç olmasını isterdim kardeşimin burcundan veya balık benim burcumdan

başak burcu gibi var mı yahu?
titiz, temiz, güvenilir, sırdaş, ailesine düşkün, ayakları yere sağlam basan, dost,mantıklı....
yengeç olup ta napcaktın sulu göz yengeç, durmadan herşeye alınır ve ağlar gereksiz duygusallıklarla geçirir ömrünü boş boy bir yengeçi çekse çekse ancak bir balık çekebilir çünkü onda da hemen hemen aynı özellikler vardır iki duygusal kafa kafaya verip hayıflana hayıflana geçirirler bir ömrü, ve de ağlayarak tabi keşkelerle.....:24:

bugün doktordan geldim, garibim böyle sessiz sessizim
anneme bile söyleyemedim ama içimde kalbim böyle pıt pıt heycanlıyım...
sanki yazıcak çok şey var ama kelimeler yok..
Bende başağım diyelim ilk oalrak...:49:

kız ne misafiri ayol ömür boyu mütemmim cüzün o senin..
niye garipsin onu da anlayamadık ama bi gizem olduğu kesin
olsun hoşgeldin safalar getirdin, şirinlerdeki gibi bi gizemlimiz eksikti o da sen ol bari:60:

Canım hoşgeldin;
Bebişin hayırlı olsun oooo sen daha şoku atlatamadın demekki
Dur bir kendine gelde sevinçten köşe,köşe olmaya başlarsın
:52:

başak burcu gibi var mı yahu?
titiz, temiz, güvenilir, sırdaş, ailesine düşkün, ayakları yere sağlam basan, dost,mantıklı....
yengeç olup ta napcaktın sulu göz yengeç, durmadan herşeye alınır ve ağlar gereksiz duygusallıklarla geçirir ömrünü boş boy bir yengeçi çekse çekse ancak bir balık çekebilir çünkü onda da hemen hemen aynı özellikler vardır iki duygusal kafa kafaya verip hayıflana hayıflana geçirirler bir ömrü, ve de ağlayarak tabi keşkelerle.....:24:

Heheheh bencede varmı Başak gibisi...
Bu arada bende Başak burcuyum
Eşim Balık
Kızım Yengeç
Gelecek olanda nasip olursa Başak olacak
:32:

öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun adına çok sevindim bende 4 gün önce doktora gittigimde ikiz olma ihtimali var demişti ama dün doktora hafif kanamam oldugu için gittigimde tek görünüyor digeri kanamaymış demek ki dedi senin nasıl oldu ögrenişin(allahım hayırlısıyla üçünüde kucagına almayı nasip etsin)

canım bizimde bebekler 4 haftayı yeni btirmiş çıktı. bir tanesi 5+1. doktor ondan bile şüpheli...söyledi acık acık... ama keselerimiz var ve kanama olma ihtimali 1 tanesinde var dedi...bende sağlık olsun dedim. yaşamış olduklarımdan sonra bunlar üzmez beni. sende sıkılma canım, inanki herşeyde bir hayır var... progestan başlattı ki kan değerime iyi dedi. iğneye gerek yok dedi az önce. onun dılında pazartesi gidicez yine o zaman belli olur tam olarak...

inşallah Mevlam bize kötü birşey yaşatmayacak çok acılar çektik bu uğurda benim de 14 haftalık acı bir deneyimim olmuştu pembe danacım. Allah düşmanıma yaşatmasın onu yaşayan bilir. Çektiklerimizin ecrini Mevlam verecektir diye düşünüyorum.
Hem bak ne güzel çok beklememişin sonra da üç tane birden , helal olsun valla...
sana burdan şapkamı çıkarıyorum sevgili arkadaşım.....

çok sağol tatlım içten dileklerin için. inan moral oluyor. seni tanımayan insanlar neler düşünüyor dedirtiyor. başıma gelenlerden sonra öğrendiğim tek şey, insana her türlü zararın kendi yakınından geldiğidir... tekrar teşekkürler canım, hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin dünyaya inşallah...:nazar:

kızlar ben de bugün gittim, bebişmin kesesini gördüm haftaya da kalbini dinlemey gel dedi, içi dolu görsem artık,çok acele ediyorum galiba,aynı fasülye gibi şu anda,çok heyecanlı ya birbirimizi anlamak ne güzel değil mi:) sat 30 kasım kalbini duymayış normal mi sizce

Back