Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembe danacım daha önce genetik ile ilgili olumsuz bir deneyimin olmuşmuydu senin, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?
aryamina çok üzüldüm arkadaşım.geçmiş olsun.inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur.
metpamid ben önceden de kullandım özellikle araba tutmalarında veriyorlar o hapı.
pembedanacım ne güzel yaa 3 minik kese wuhuuuu bayılırım çogul gebeliklere.bir birini zor bulduk valla
ewet canım olmuştu. 7 ay önce doğum yaptım. 17 haftalık ilk bebeğimdi...umarım bu sefer bebişlerime bişey olmayacak...
Hemen olumsuz düşünme canım geç döllenmeden dolayı olamazmıymış peki?
ewet canım olmuştu. 7 ay önce doğum yaptım. 17 haftalık ilk bebeğimdi...umarım bu sefer bebişlerime bişey olmayacak...
doktor o da belki olabilir ama bence gelişimsel olabilir dedi.. bakalım nolucak canım ya..
insanın hevesi de kursağında kalıyor
aranizda hipotiroit hastasi olup daha once hamilelik yasayan var mi?
varsa hamileligi nasil gecti?
başak burcunu oldum olası hiç sevmedim ama her ne hikmetse annem başak eltim başak kaynım başak dahası kocam başak:) ben yengeç olmasını isterdim kardeşimin burcundan veya balık benim burcumdan
bugün doktordan geldim, garibim böyle sessiz sessizim
anneme bile söyleyemedim ama içimde kalbim böyle pıt pıt heycanlıyım...
sanki yazıcak çok şey var ama kelimeler yok..
Bende başağım diyelim ilk oalrak...
bugün doktordan geldim, garibim böyle sessiz sessizim
anneme bile söyleyemedim ama içimde kalbim böyle pıt pıt heycanlıyım...
sanki yazıcak çok şey var ama kelimeler yok..
Bende başağım diyelim ilk oalrak...
başak burcu gibi var mı yahu?
titiz, temiz, güvenilir, sırdaş, ailesine düşkün, ayakları yere sağlam basan, dost,mantıklı....
yengeç olup ta napcaktın sulu göz yengeç, durmadan herşeye alınır ve ağlar gereksiz duygusallıklarla geçirir ömrünü boş boy bir yengeçi çekse çekse ancak bir balık çekebilir çünkü onda da hemen hemen aynı özellikler vardır iki duygusal kafa kafaya verip hayıflana hayıflana geçirirler bir ömrü, ve de ağlayarak tabi keşkelerle.....
öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun adına çok sevindim bende 4 gün önce doktora gittigimde ikiz olma ihtimali var demişti ama dün doktora hafif kanamam oldugu için gittigimde tek görünüyor digeri kanamaymış demek ki dedi senin nasıl oldu ögrenişin(allahım hayırlısıyla üçünüde kucagına almayı nasip etsin)
inşallah Mevlam bize kötü birşey yaşatmayacak çok acılar çektik bu uğurda benim de 14 haftalık acı bir deneyimim olmuştu pembe danacım. Allah düşmanıma yaşatmasın onu yaşayan bilir. Çektiklerimizin ecrini Mevlam verecektir diye düşünüyorum.
Hem bak ne güzel çok beklememişin sonra da üç tane birden , helal olsun valla...
sana burdan şapkamı çıkarıyorum sevgili arkadaşım.....