• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar birşey sorucam bilginiz varmı...cinsiyet kaçıncı aydan itibaren belli oluyor?:emir_bebek:
Ben kızımı 6.ayında öğrenmiştim.şimdi teknoloji değişti daha erken öğreniliyordur herhalde.
:49:

benım butun hamıle arkadaslarımın sorunu erkek deyıp kız cıkması kız deyıp erkek cıkması.yanı eskıden kesın soylenırdı ve dogru cıkardı.bana ıkı bucuk aylıkken erkek kesın erkek denıldı ve gercektende erkek oldu.sımdıkıler erkek dıyor kız cıkıyor.cok arkadasım var ılk aylarda kız dıyıp sonrakı aylarda erkek olan.yada tam tersı olan.bılemıyorumkı bence beklemelısın 16 17 haftalarda kesınlesır bence.banada 12 haftamda erkege benzıyor demıstı bır acemı doktor.ama kızım olacak.ınsallah saglıklı olsunda bebklerımız kız erkek farketmez ben cok sıkıntı cektım cunku.ınsallah saglıklı bebeklerımız olsun

merabalar aranıza dün katıldım ...dün benim adet günümdü olmadım okadar heycanlıyımki anlatamam bütün belirtiler benim hamiş olduğumu gösreriyor sanki birazdan çıkıp test alacam ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye ama gece rüyamda hep hamile olduğumu görüyorum dua edinde gebe olayım rabbim tüm olmaynlara versin inşallah çünkü daha 3 aylık evliyim ve sabretmek nekadar zormuş böyle allah herkeze sabır versin inşallah ....:emir_bebek: mutlaka sizlerle sonucu paylaşacam cünkü herkes burda çok samimi çok tatlı :: )) :49:

evde iki aylıkken yapılan idrar testleri çıkmış bazı ülkelerde yasak kürtaj patlaması olur diye evde kendi kendi yapıyorsun idrara batırdıgın çucugun aldıgı renge göre anlıyormuşssun internetten sipariş edilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam 90 tl di

İnamıyorum ya,gerçekten böyle bişiy varmı.
Ay belki güleceksiniz ama ben çağ dışı kalmış bir anneyim sanırım.
Ben ilk bebeğimi doğurduğumda böyle şeyler yoktu
:53:

İnamıyorum ya,gerçekten böyle bişiy varmı.
Ay belki güleceksiniz ama ben çağ dışı kalmış bir anneyim sanırım.
Ben ilk bebeğimi doğurduğumda böyle şeyler yoktu
:53:

teknoloji yakalanacak gibi degil nerdeyse ben internetten erken yapılan idrar testini araştırırken bulmuştum hani şu adet gününe 7 gün kala hcg duyarlı testler var ya ondan alacaktım yorumlara baktım epey alan vardı cinsiyet testini hastanelerde yapılmama sebebi kürtaj patlamasından korkuldugu içinmiş yurt dışında epeeeeydir kullanılıyormuş

ben de bir cikolata manyagiydim ama simdi degil cikolata hic tatli yiyemiyorum ... yasadigim en kotu durum da ne yersem yiyeyim bir kerelik yiyebiliyorum bir seferde o yemekten tiksiniyorum.. bu zamana kadar tiksinmedigim sey kahvaltiliklar patates ve ayva.....
artik ne olacak bilemiyorum.

aynıymışız eminecim, senin ne kadarlık keseyi filan görmüşsündür nasılsa hadi hayırlısı

Merhabalar ,
Hala şoktayım geçen şubat annelerindendim 11 aylık oğlum var: Tam oğlumu büyüttüm artık annaesiyle kalabilişyor ve esk, iş hayatımageri dönüp kariyer yapmaya gayret ederken tekrar istemeden hamile kaldığımı öğrendim. Çok zor durumdayım:78:Ne yapacağım ben şimdi:59:

teknoloji yakalanacak gibi degil nerdeyse ben internetten erken yapılan idrar testini araştırırken bulmuştum hani şu adet gününe 7 gün kala hcg duyarlı testler var ya ondan alacaktım yorumlara baktım epey alan vardı cinsiyet testini hastanelerde yapılmama sebebi kürtaj patlamasından korkuldugu içinmiş yurt dışında epeeeeydir kullanılıyormuş

Bende netten araştırdım biraz önce ve çok şaşırdım.
Benim bir kızım var ama Allahıma şükür ne eşimin nede benim cinsiyet takıntımız yok
Bazen konuşurken kızımız olsun adı şu olsun diyoruz bazen oğlumuz olursa şunu,bunu alırız diyoruz.
Tek dileğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ama yinede cinsiyeti merak etmiyor değilim en azından hani ne renk hazırlık yapıcaz onu bilmek açısından
:9:

Merhabalar ,
Hala şoktayım geçen şubat annelerindendim 11 aylık oğlum var: Tam oğlumu büyüttüm artık annaesiyle kalabilişyor ve esk, iş hayatımageri dönüp kariyer yapmaya gayret ederken tekrar istemeden hamile kaldığımı öğrendim. Çok zor durumdayım:78:Ne yapacağım ben şimdi:59:

Hımmm zor bir karar elbetteki buna eşin ve sen karar vericeksin.
Bende kızımdan hemen sonra hamiş kalmıştım ve maddi,manevi hazır olmadığım için ve bazı tıbbi sebeplerden dolayı ( doktor hamiş olduğumu anlamadı ve bana bir dünya ilaç,iğne yaptı) kürtaj yaptırdım ama sonra bunun pişmanlığını çok yaşadım.

Sende umarım doğru bir karar verirsin.

Merhabalar ,

ne yapacaksın tabii ki doğuracaksın.
Mevlam nasip etmiş, rahmine düşürmüşse rızkını da hazırlamıştır, senin sabrını da verecektir emin ol.
hem ikisi birden ne olduğunu anlayamadan yuvarlanır giderler, ayrıca bunalım olmazlar kardeş oldukları için paylaşımcı olmayı öğrenirler, eviniz daha şenlikli olur, sen bi taşla iki kuş vurursun samanlık seyran olur...daha sayayım mı????????

ben de yeni evli sayılırım dediğin gibi çok önemli bir konu ben de hamileyim doktora sordum haftada en fazla 2 kez olmalı dedi düşük tehlikelerine karşı o da merak etme:)

doktor ilişkiyi 3 hafta yasakladı bize düşük tehlikesi için! doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor sanırım ilerleyen zamanlarda cinsellik eminim ki bizde korkuya neden olacak böyle giderse ya bebişimize bişey olursa diye psikolojik olarak

Kızlar ben 2-3gündür dogru dürüst bırşey yıyemıyorum....
Helekı sabahları kahvaltı yapamıyorum aclık hıssı olsada yemek gelmıyor ıcımde cok tuhaf.....mesela dün hastaneye gıderken sımıt almıştım bırde poğaca almıştım ama poğacayı zorla yedım sımıt kaldı akşama kadarda agzıma başka bırşey vuramadım.
Haa bırde süt ıcınce cok mıdem bulanıyor bu normal mı????

Bende netten araştırdım biraz önce ve çok şaşırdım.
Benim bir kızım var ama Allahıma şükür ne eşimin nede benim cinsiyet takıntımız yok
Bazen konuşurken kızımız olsun adı şu olsun diyoruz bazen oğlumuz olursa şunu,bunu alırız diyoruz.
Tek dileğimiz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi ama yinede cinsiyeti merak etmiyor değilim en azından hani ne renk hazırlık yapıcaz onu bilmek açısından
:9:

hele bu kanama sıkıntısı varken cinsiyet pekte önemli olmuyor Alahım hepsine saglık versin ben nasip olurda gebeligim bayagı ilerlediginde bişeyler alıcam aksi durumda fazlasıyla üzülebilirim

Kızlar ben 2-3gündür dogru dürüst bırşey yıyemıyorum....
Helekı sabahları kahvaltı yapamıyorum aclık hıssı olsada yemek gelmıyor ıcımde cok tuhaf.....mesela dün hastaneye gıderken sımıt almıştım bırde poğaca almıştım ama poğacayı zorla yedım sımıt kaldı akşama kadarda agzıma başka bırşey vuramadım.
Haa bırde süt ıcınce cok mıdem bulanıyor bu normal mı????

senin herşeyin çok normal canım
normal olmayan tek bişeyin var o da gereksiz korkuların
sürekli herşeyden bişey çıkarmaya çalışır bi halin var, bu kadar ürkme herşeyyden,
hamilesin herbişey olacak, vücudunda milyonlarca değişiklik oluyor, vücudun kendini tüm bu değişikliklere uyum sağlamaya çalışırken endişelerin ve korkularınla onun rotasını şaşırtma ve kötü etkileme lütfen, sürekli herşey güzel olacak diye telkinde bulun, bak yarın doktora gidiyosun ve keseni görüp derin bir oh çekeceksin ondan sonra da seni hep rahat ve iyimser göreceğim tamam mı

senin herşeyin çok normal canım
normal olmayan tek bişeyin var o da gereksiz korkuların
sürekli herşeyden bişey çıkarmaya çalışır bi halin var, bu kadar ürkme herşeyyden,
hamilesin herbişey olacak, vücudunda milyonlarca değişiklik oluyor, vücudun kendini tüm bu değişikliklere uyum sağlamaya çalışırken endişelerin ve korkularınla onun rotasını şaşırtma ve kötü etkileme lütfen, sürekli herşey güzel olacak diye telkinde bulun, bak yarın doktora gidiyosun ve keseni görüp derin bir oh çekeceksin ondan sonra da seni hep rahat ve iyimser göreceğim tamam mı

haklısın ama ınsanın elınde degıl ışte,rahat olacam ıyı düşünecegım ok.....

Ne kadar güzel keseler görülmüş maşallah. Bizde minnoşumuzun kesesini gördük,2 hafta sonra Allah izin verirse minik kalbini dinlemeye gidicez teyzeleri :nazar:

Selam kızlar..
O iştahsızlık bende de var maalesef.
Yumurta çok severdim artık düşüncesi bile midemi bulandırıyor:25:
Sabahları sadece simit ve çikolatalı süt..
Arada da zorla yiyorum işte.
Zorlamasam hiiççç yiyeceğim yok..
Ama geçecek bu günler de biliyorum:61:

Selam kızlar..
O iştahsızlık bende de var maalesef.
Yumurta çok severdim artık düşüncesi bile midemi bulandırıyor:25:
Sabahları sadece simit ve çikolatalı süt..
Arada da zorla yiyorum işte.
Zorlamasam hiiççç yiyeceğim yok..
Ama geçecek bu günler de biliyorum:61:

sabır sabır ya sabır de ye ne bulursan..

Back