• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr 11 saat uyudum şimdi dayanamaıyorum gene yatmaya gidcemm... üç yawru benim kanımı emiyorlar sanırsammmm:1::1::1:

kızlarrrr 11 saat uyudum şimdi dayanamaıyorum gene yatmaya gidcemm... üç yawru benim kanımı emiyorlar sanırsammmm:1::1::1:
ayyy canım ya üç tane birden yandın sen herşeyi 3le çarp :)) allah şimdiden kolaylık versin sağlıklı olsunlar o yeter
merabalar aranıza dün katıldım ...dün benim adet günümdü olmadım okadar heycanlıyımki anlatamam bütün belirtiler benim hamiş olduğumu gösreriyor sanki birazdan çıkıp test alacam ama korkuyorum yine tek çizgi çıkacak diye ama gece rüyamda hep hamile olduğumu görüyorum dua edinde gebe olayım rabbim tüm olmaynlara versin inşallah çünkü daha 3 aylık evliyim ve sabretmek nekadar zormuş böyle allah herkeze sabır versin inşallah ....:emir_bebek: mutlaka sizlerle sonucu paylaşacam cünkü herkes burda çok samimi çok tatlı :: )) :49:

inş. canım hamilesindir merak ettim sonucunu bildir olurmu

Hamileliğini yeni öğrenmiş hamile bayanlar,

Tanışmaya , hamileliğimiz hakkında her şeyi konuşup paylaşmaya ne dersiniz ?

Hepinize Güzel Hamilelikler dileriz.....

Kadinlar Kulübü

İşte Listemiz Kızlar:

Listemizde yapılacak düzenleme için lütfen özel mesaj atınız arkadaşlar..

[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|YAŞ|***SAT***|*Tahmini D.T.*|Kilo|Cinsiyet ve İsim|Yaşadığımız Şehir|********Güncel notları*********
1|mrwmstf|23 | 25 Kasım|1 Eylül 2011 | 59|? | Diyarbakır|...?
2|asi_83|27 | 25 Kasım|2 Eylül 2011 | 72|? | Denizli|...?
3| schatzi87|24 |25 Kasım |1 Eylül 2011 |54 | ?| Şırnak|...?
4| dtekin|? |26 Kasım |1 Eylül 2011 | 86| ? | İstanbul |...?
5|dmlonr |29| 27 Kasım|3 Eylül 2011 | 54|? |İstanbul |Bebişinin kesesini gördü:nazar:
6|Kalbimiz | 21|27 Kasım | 3 Eylül 2011| 52|? |Hollanda | ...?
7|dm-86 | 25| 27 Kasım| 1 Eylül 2011| 64| ? | İstanbul|...?
8| esrant|24 | 28 Kasım|4 Eylül 2011 | 69| ? | Antalya |Bebişinin kesesini gördü:nazar:
9|lithium84 |27 | 28 Kasım| 4 Eylül 2011|49 |? |Balıkesir|...?
10|nehirinannesi | 29| 28 Kasım| 4 Eylül 2011| 74|? | İstanbul|...?
11|puiko| 37| 29 Kasım| 5 Eylül 2011| 59|?| İstanbul|Kalp atışlarını dinledi :nazar:
12|nameles | 27|30 Kasım | 6 Eylül 2011|50 |? | İstanbul|...?
13|pdrseda |30 |2 Aralık | 8 Eylül 2011|75 |? |İzmir |...?
14|iremay| 26|2 Aralık | 8 Eylül 2011|58 | ? |Sinop |...?
15|sirinegzm |29 |3 Aralık |10 Eylül 2011 | 53|? |İstanbul |...?
16|aryamina |29 |3 Aralık |9 Eylül 2011 | 58| ? | Hatay|...?
17|BelizBerkin | 30|4 Aralık | 10 Eylül 2011|62 |? |Ankara |Bebişinin kesesini gördü :nazar:
18|lila5 |28 |4 Aralık |10 Eylül 2011 |55 | ? | Ankara|Bebişinin kesesini gördü :nazar:
19|elmakurdumsun|30 |4 Aralık |10 Eylül 2011 |70 |?|İstanbul| ...?
20|tume | 29|4 Aralık |10 Eylül 2011 |48 | ?|Bartın |...?
21|lightlife |32 |5 Aralık|11 Eylül 2011 | 87|? |İstanbul |Bebişinin kesesini gördü :nazar:
22|Pembedana|30 |5 Aralık|11 Eylül 2011 | 59|? |İzmir |...?
23|kimono |27 |6 Aralık|12 Eylül 2011 | 51|? | ?|...?
24| ayşegül çelik| 30| 8 Aralık|14 Eylül 2011 | 56| ? | Balıkesir|...?
25| sebatt|? |26 Kasım |2 Eylül 2011 |58 |? | Bursa|Bebişinin kesesini gördü :nazar:
26| simgenur| 31|26 Kasım |2 Eylül 2011 |58 | ?|İstanbul |Bebişinin kesesini gördü :nazar:
27| Nuurrr|25 |5 Aralık |11 Eylül 2011 |? |? | İstanbul|...?
28|eminesevde|30 | 17 Kasım | 24 Ağustos 2011|53 |? | İstanbul|...?
29|seval31| 24| 26 Kasım | 2 Eylül 2011|47,5 |Adapazarı | ?|..?
30|| | | | || |
31|l| | | | | | |
32| | | | | | | |
33| | | | | | | |
34| | | | | | | |
35| | | | | || |
36| | | | | | | |
37| | | | | | | |

|| | | | | | |
|| | | | | | |
[/table]

BAŞAK BURCU : 24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Bebeklerinin Özellikleri

En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur.
Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler,
erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar.
Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.
Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular.
Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler.
Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar.
Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir.
Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.
Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar.
Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar.
Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

Hehhh şimdi oldu şu durumları falan göremiyordum ben
Bu arada bende bebeğimin kesesini gördüm onuda not etsen balım çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar
gecen cuma günü doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişim. ama bebişimin normalde 6,5 haftalık olması gerekiyormuş. gelişimde problem var galiba :( yarın yine doktora gidicem..
içten bir ohhh diyip daha sevinemedim :(
ne kötüymüş bu durum.. doktorum hemen bağlanma , gelişimini tamamlamasını bekliycez, bakalım tamamlıycakmı dedi. çok üzülüyorum..

kızlar ben de bugün gittim, bebişmin kesesini gördüm haftaya da kalbini dinlemey gel dedi, içi dolu görsem artık,çok acele ediyorum galiba,aynı fasülye gibi şu anda,çok heyecanlı ya birbirimizi anlamak ne güzel değil mi:):1:

Bende aynı senin gibiyim midem çok kötü ne yesem ne içsem anında bulantılarım başlıyor helede sabahları uyanınca çok fena oluyor gavisconu bende duymuştum ama bana mide yanmalarına iyi geliyor demişlerdi bulantıyamı iyi geliyormuş??

valla öğlen aldım gaviscon güzelce okudum reçeteyi özellikle gebelik dönemlerindeki tüm mide yakınmalarına iyi gelir diyor.ve gerçekten de inan rahatlattı biraz.tamamen yoketmedi çünkü dozu en düşük ilaç buymuş.emedur falan da var hap ama onlar şuruplar kar etmeyince veriliomuş.rennie duo var şurup o da iyi gelir canım çünkü normalde benim mide hep sorunluydu her gün muhakkak bi bulantı veya yanma oluyordu.

merhaba arkadaşlar
gecen cuma günü doktora gittim 4,5 haftalık hamileymişim. ama bebişimin normalde 6,5 haftalık olması gerekiyormuş. gelişimde problem var galiba :( yarın yine doktora gidicem..
içten bir ohhh diyip daha sevinemedim :(
ne kötüymüş bu durum.. doktorum hemen bağlanma , gelişimini tamamlamasını bekliycez, bakalım tamamlıycakmı dedi. çok üzülüyorum..

Hemen olumsuz düşünme canım geç döllenmeden dolayı olamazmıymış peki?

valla öğlen aldım gaviscon güzelce okudum reçeteyi özellikle gebelik dönemlerindeki tüm mide yakınmalarına iyi gelir diyor.ve gerçekten de inan rahatlattı biraz.tamamen yoketmedi çünkü dozu en düşük ilaç buymuş.emedur falan da var hap ama onlar şuruplar kar etmeyince veriliomuş.rennie duo var şurup o da iyi gelir canım çünkü normalde benim mide hep sorunluydu her gün muhakkak bi bulantı veya yanma oluyordu.

aynı işyerinde çalıştığım hamile arkadaşıma metpamıd vermişti doktor,ama dktora danışmadan alınmamalı tabii

uzman tv adresinde bütün bebişlerin burçlarını anlatıyor başak bütün bebeklerden en gazlı olanıymış off ya ben çok çektim oğlumda daha kötüsünü düşünemiyorum ya olmaz inş. eylül sonuna denk gelirse terazi oluyo o daha güzel özellikli bence ama onunda çiş eğitimi zaman alıyomuş bu arada çocuk bakmanın bana göre şimdiye kadar en zoru çiş eğitimiydi yaşıyınca görürsünüz oğlum çişi öğrenene kadar neler yaşadık hala büyüğünü öğrenemedi korkuyor büyüğünden ama bana diyorki ben küçük olduğum için korkuyorum anneeee diyor hassas konu yani

uzman tv adresinde bütün bebişlerin burçlarını anlatıyor başak bütün bebeklerden en gazlı olanıymış off ya ben çok çektim oğlumda daha kötüsünü düşünemiyorum ya olmaz inş. eylül sonuna denk gelirse terazi oluyo o daha güzel özellikli bence ama onunda çiş eğitimi zaman alıyomuş bu arada çocuk bakmanın bana göre şimdiye kadar en zoru çiş eğitimiydi yaşıyınca görürsünüz oğlum çişi öğrenene kadar neler yaşadık hala büyüğünü öğrenemedi korkuyor büyüğünden ama bana diyorki ben küçük olduğum için korkuyorum anneeee diyor hassas konu yani

ay Allah iyiliğini versin emi Ayşegülcüm,
bu zamana dek o kadar burç bilmemne okumuşumdur , bebeklerin burçlara göre gazlılık durumunu anlatan bi yer bulamamıştım....

Back